11.12.2009, 13:31

905
J. je že 14 dni suha, edino ponoči ima še pleničko. Zjutraj in pri babici gre na kahlico, čez dan pa na nastavek in stranišče. Je pa začela zdaj "izkoriščat" sedenje na stranišču, še posebej ko se nam kam mudi

vrtec ta mesec praktično ne hodi in bo zamudila vse lepo. Je kar doma pri babicah, tetah in še koga porabimo. Že lep čas kašlja, v vrtcu so pa tudi vsi bolani. RD bo praznovala prihodnje leto.
Kadar smo doma bi nonstop gledala risanke- Telebajske

Komandira vse po vrsti, tako da 4 letni bratranec in 7 letna sestrična za njo capljata kot kužka. Če ji kaj ni prav pa huronsko vpije, da se vsi ustrašijo. Grist je HB nehala (upam). Še vedno pa je v fazi "To je moje", kar je zelo moteče

Govori in sploh ne neha in to še kar razumljivo. Pesmic bo pa kmalu znala več od mene. Zelo rada ima tudi, da ji berem knjigice- trenutno so ji všeč razne Mile in Ne ne bom knjigice. Najraje pa ima knjige s pesmicami (ljudske,...) in da ji zraven še poješ.
darila dobila bo kuhinjo za Božič in leseno tortico za razrezat za RD od babice in dedka, mi2 ji bova kupila Crocse, ker jih naravnost obožuje, od druge babice bo dobila pa voziček in dojenčka za Božič in blagajno za RD.
Zdaj pa že delo kliče....
Lp