Hello spet mal
... evo sm prebrala samo zadnjo stran pa mal pokomentirala, ker drgač sploh ne gre. Pri nas vse po starem, Žan je trenutno ful vredu, s tem, da je samo pet preverjenih živil po nasvetu gastroenterologa in pije allernovo.
Sem pa js staknila en hud primer mastitisa in me vse tolk boli.. komi roke premikam, noge me bolijo, vročino mam, v modrcu pa krogle za kegljanje
... u glavnem tole je hujš k gripa. Ampak sej bo ane... zdej sm na antibiotikih pa čakam, da začnejo delovat. Aja pa po dieti zaradi dojenja je očitno moje telo mal razvajeno in sm dobila koprivnico po celem telesu zaradi hrane. Sumim mleko
... to je za pop...
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Anitka, fotke so končno poslane
Estrella*, sem zabluzila in pozabila kam shraniti tvoj mail... Rada bi ti poslala novo fotko Gregca za v tvojo tabelo.
Ali če lahko porabiš tole:
Iii je cukr.
Res je ful simpatiko
o ku je luštn

!
aurora tud žan ma štorkljin ugriz na zatilju in rata bolj rdeče, ko joka al se pa napenja. Sam če nisi sigurna, je res verjetno bolš, da greš pokazat.
Anitka pridna za peglanje

, mene še čaka...
Čmrlika upam, da bo Taja kmal bolš.
jana tri ure spi? O blagor ti

. Sicer je pa po moje mal odvisno od lune... žan je včeri v celem dnevu spal eno uro, dons pa že dopoldne uro in pol.
Pozdravček, pridem še kaj

!