writing-img

RE: Majski hroščki 2008 - 10.del

clock-img

06.01.2009, 08:42

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
špelin@ mi smo v avtosedežu že več kot en mesec in mala maksimalno uživauser posted image
A to v avtosedežu, obrnjenem v smeri vožnje? Ker naš je tudi zdaj že v avtosedežu, ampak v nasprotni smeri vožnje user posted image

Zakaj ga pa imaš obrnjenega v nasprotno smer? Si prva mama za katero vem, da je to naredila. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

clock-img

06.01.2009, 08:44

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Pri nas je bila danes kriza za v vrtec. Doma je ni bilo, tam pa user posted image . Vsaj dretja ni bilo.

Zdaj sem dobila sms in mogoče bo zbudilo Majo. Maja je bila pridna in se je komaj ob 6-ih zbudila za flaško. Sem ji naštimala samo 100 ml, ki so zadostovali za 20 min. user posted image  Sem šla potem naštimat še dodatnih 100 in je vse zmazala. Sem jo dala pa med drugim hranjenjem v svojo posteljo in sem mislila, da bo gospodična zaspala s cartanjem, ampak ni šans. Me je cukala in brcala, pa sem jo dala nazaj v njeno posteljo, pa je zaspala kot top. user posted image  Tega sploh ne morem razumet. Jaka pa je spal pri nama (ponoči je prišetal), dokler ga ni Maja začela zbujat, zdaj pa niti blizu ne pride. user posted image

A je bil tvoj škratek čez praznike doma? Mislim, tiste delovne dni med dela prostimi? Naša mala pika na srečo po tej pavzi nima krize user posted image

clock-img

06.01.2009, 08:44

clock-img

Anonimen

špelin@ mi smo v avtosedežu že več kot en mesec in mala maksimalno uživauser posted image
A to v avtosedežu, obrnjenem v smeri vožnje? Ker naš je tudi zdaj že v avtosedežu, ampak v nasprotni smeri vožnje user posted image

Anja je velika punca in sedi enako kot mi v avtuuser posted image , sploh pa nisem vedla da se avtosedež lahko tudi kontra obrneuser posted image .

clock-img

06.01.2009, 08:48

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

Aha, imam 1 vprašanje: kdaj boste (oz. ste) dale user posted image  v avtu v sedež, obrnjen v smeri vožnje?

jaz ga imam pd začetkauser posted image

clock-img

06.01.2009, 08:48

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Dobro jutro!

Imam eno vprašanje za tiste, ki ste dojile. Ali so  vas po koncu dojenja prsi kaj bolele?

Prav bolele konstantno ne, so me pa špikale

clock-img

06.01.2009, 08:49

clock-img

tilči

pencil-img

4202

Dobro jutro!

Nejc je v vrtcu,Tilen spi, tašča pa se je šla na zavod prijavit do septembra,potem gre pa v penzijo.Ne vem,kdo jo bo gledal domauser posted image .No,saj itak nima nobenega časa,ji ga njen prijatelj vzame.Tako ima rada Nejca, a sedaj je šla isti čas od doma v isto smer,pa ne da bi ga peljalauser posted image .Kako ji  je vse odveč.

Špelin@...naš je še v lupinci in bo še nekaj časa,Nejc je šel pa pri 6. mesecih v sedež,ker smo takrat imeli manjšo lupinco

clock-img

06.01.2009, 08:50

clock-img

tilči

pencil-img

4202

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dobro jutro oziroma lahko noč user posted image

Evo naša naš noč je bila boljša od pričakovanj user posted image
Manca je spala relativno dobro. Sicer z vmesnimi zbujanji, vendar večje panike ni bilo. Spet pa sva vstale par minut čez 5.uro zjutraj in sedajle že panča svojo prvo rundo, ker je čisto gotova.
Zjutraj je imela eno nosnico tako zabasano s smrkljem da je bilo groza. Pa ve se ji je zasušilo na nosnici, tako da sva imeli cele ceramonije da sva odrešili nos.
Sem pa mislila, da če že zaradi drugega ne,da bo budnica ponoči za hranjenje, ker je zvečer spila cca.100ml AM, ker več ni mogala,saj ni mogla piti po flsški, ker ni mogla dihat skozi nos, ampak zgleda da ni potrebovala. Je pa res da je čez dan pojedla kar veliko

user posted image user posted image user posted image  za spanje

clock-img

06.01.2009, 08:51

clock-img

tilči

pencil-img

4202

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

No ja, evo me nazaj user posted image

Je spala točno 30 minut, pa ni veš šans, da bi nazaj zaspala.
Jaz sem pa tako user posted image , da bi mi prav pasalo še vsej eno urco mal poležat. Se mi zdi, da me vse kosti bolijo pa da me zebe, kar so pri meni osnovni znaki, da se me nekaj loteva user posted image

Čajček,lekadol in user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.01.2009, 08:51

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Zakaj ga pa imaš obrnjenega v nasprotno smer? Si prva mama za katero vem, da je to naredila. user posted image

??????? Concord Ultimax ima obe možnosti obračanja. Do 9 kg oz. 9 mesecev je itak priporočeno (ne vem, koliko se zakon s tem ukvarja), da user posted image  sedi v nasprotni smeri vožnje.
Izgleda pa pozicija omenjenega sedeža takole:
KLIK

clock-img

06.01.2009, 08:52

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

VIDU(Srčekgirll) VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESECEV!!!!
user posted image

clock-img

06.01.2009, 08:52

clock-img

tilči

pencil-img

4202

Dobro jutro user posted image

Soncnica Sandra ***, lepo, da je Manci spanje uspelo kljub prehladu user posted image user posted image user posted image user posted image  
Tudi drugi del naše noči je bil proti pričakovanjem zelo v redu. Najprej smo sicer do pol treh nonstop dežurali - nisem uspela spati niti 10 minut v kosu user posted image  No, ob dveh sem princu zadnjič posesala smrkelj iz noska in potem je v roku pol ure trdno zaspal in spal brez zbujanja do 7h user posted image  
user posted image user posted image user posted image  za spanje

Žal sem jaz morala vstati ob pol sedmih in sem od premalo spanja ter od prehlada in glavobola takale: user posted image user posted image   
user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.01.2009, 08:53

clock-img

mafi

pencil-img

4506

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

user posted image

se pridružimo čestitkamuser posted image user posted image

clock-img

06.01.2009, 08:53

clock-img

tilči

pencil-img

4202

??????? Concord Ultimax ima obe možnosti obračanja. Do 9 kg oz. 9 mesecev je itak priporočeno (ne vem, koliko se zakon s tem ukvarja), da user posted image  sedi v nasprotni smeri vožnje.
Izgleda pa pozicija omenjenega sedeža takole:
KLIK

Tudi naš Brevijev ima tak način pripenjanja.A bo Tilen takrat že toliko star in take teže,da bo v smeri vožnje sedel

clock-img

06.01.2009, 08:54

clock-img

tilči

pencil-img

4202

user posted image

vse naj naj tudi od nasuser posted image

clock-img

06.01.2009, 08:56

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Samo pripomba in moje osebno stališče, ni treba zamerit: upam, da veste, kakšne in katere sile delujejo pri čelnem trku, magari pri nizki hitrosti, in koliko je otroški vrat (+ hrbtenica) ob težki glavi stabilen oz. kaj se zgodi, če se zaletiš in je otrok prezgodaj obrnjen v smeri vožnje.

clock-img

06.01.2009, 08:56

clock-img

jana81

pencil-img

7158

Anja je velika punca in sedi enako kot mi v avtuuser posted image , sploh pa nisem vedla da se avtosedež lahko tudi kontra obrneuser posted image .

niso vsi sedeži takšni da se lahko obrnejo v kontra smer, naš že ni tak.Nejc sedi od začetka v smeri vožnje in uživa.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

clock-img

06.01.2009, 08:58

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

niso vsi sedeži takšni da se lahko obrnejo v kontra smer, naš že ni tak.Nejc sedi od začetka v smeri vožnje in uživa.

Gre se za varnost, ne za uživanje. Ni mi pa jasno, zakaj niso vsi avtosedeži taki, da imajo možnost zasukauser posted image  

clock-img

06.01.2009, 09:02

clock-img

tana7

pencil-img

797

Dobro jutro!

že imate nove avtosedeže?!user posted image
mi še razmišljamo ne o tem
pa bi verjetno počasi morali
a katera ve, kateri je najbolje ocenjen po varnosti?
za lupinice vem, da je bil maxi cosi cabriofix, pa potem nismo imeli težav pri izbiri - mislim, da je imal edini oceno sehr gut

clock-img

06.01.2009, 09:04

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Gre se za varnost, ne za uživanje.
Absolutno podpišem.
Ni mi pa jasno, zakaj niso vsi avtosedeži taki, da imajo možnost zasukauser posted image  
Zato, ker ponavadi lupinica "zdrži" do ustrezne kilaže oz. starosti in potem pač kupiš AS razreda 1 ali že kar 2/3. In ni potrebe po obračanju. Ti, ki se obračajo, so razred 0+ oz. 0/1.

clock-img

06.01.2009, 09:12

clock-img

jana81

pencil-img

7158

Absolutno podpišem.
Ni mi pa jasno, zakaj niso vsi avtosedeži taki, da imajo možnost zasukauser posted image  
Zato, ker ponavadi lupinica "zdrži" do ustrezne kilaže oz. starosti in potem pač kupiš AS razreda 1 ali že kar 2/3. In ni potrebe po obračanju. Ti, ki se obračajo, so razred 0+ oz. 0/1.

evo si me prehitela, ker mi net dela počas kot polž.
Estrella to  da sem napisala da uživa je bil dodatek, itak nama je prva varnost, ztao sva tud vzela isofix

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

clock-img

06.01.2009, 09:12

clock-img

mafi

pencil-img

4506

barbarw  in kako si kej danes glede na to da si komi čakala torek in da si zopet na starih tirih. a se boš lahkonavadila na dopoldanskki mir>?>>?

clock-img

06.01.2009, 09:13

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

Absolutno podpišem.

Mi imamo lupinico od chiccota in je dovolj velika za do 75cm, pa vendar je Alja bila neznosna v njej in sem uporabila navadni avtosedež. Imam maxi cosi priori, še oba od Andraža. Imam pa tudi kiddyja, ki ga trenutno Andraž rabi kot jahača. Verjetno bom Aljo prestavila v kiddyja, ker je res špica od sedeža

clock-img

06.01.2009, 09:14

clock-img

tana7

pencil-img

797

IZVIRNO SPOROČILO: tana7

Dobro jutro!

že imate nove avtosedeže?!user posted image
mi še razmišljamo ne o tem
pa bi verjetno počasi morali
a katera ve, kateri je najbolje ocenjen po varnosti?
za lupinice vem, da je bil maxi cosi cabriofix, pa potem nismo imeli težav pri izbiri - mislim, da je imal edini oceno sehr gut

mi smo lani med drugim tole gledali
http://www.motorevija.si/datoteke/tabela%20sedezi%202007.gif
pa vidim, da je med 9-18 kg najboljši Kiddy Infinity Pro, potem pa Maxi Cosi Priorifix... bo treba kar raziskat zadevo, preden kupimouser posted image

clock-img

06.01.2009, 09:16

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Absolutno podpišem.

evo si me prehitela, ker mi net dela počas kot polž.
Estrella to  da sem napisala da uživa je bil dodatek, itak nama je prva varnost, ztao sva tud vzela isofix

Jana, vem, da je bil dodatekuser posted image Tuda sama sem naredila enako potezo, ker Alja je dobesedno vreščala v lupinici, v avtosedežu pa je tihouser posted image Me mal skrbi, ker še ne izpolnjuje kilaže, samo, če bi bila v lušinici, potem ne bi nikamor šle več z avtomuser posted image

clock-img

06.01.2009, 09:16

clock-img

Srčekgirll

pencil-img

3926

Dobro jutro!

user posted image

Kavicauser posted image

Dns smo spali ok.
Vid se vam zahvaljuje za čestitke:   j nndcb      ,mxc0   cm90'xzvbvgrfm  mc>

Tudi mi2 z očitom ti želiva vse naj, naj za 8 mescev

user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem