writing-img

RE: **** V pričakovanju + ****

clock-img

25.02.2009, 14:45

clock-img

tassika

pencil-img

5068

maj ne vem bi mogla mal prebrskat, ampak danes nimam časa, jutri bo OK, drugače pa prideš k meni pa bouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

clock-img

25.02.2009, 14:46

clock-img

Anonimen

maj2009, nism lih zihr, če se da gledat prek njihove spletne strani. Mislim, da ne. user posted image
Ej... sm šla zdej na wc.., podrla koš, dvignla nogice in user posted image  uspeeeeeeeelooo je! HVALA za nasvet.., sm lažja za 1 kg.user posted image

clock-img

25.02.2009, 14:56

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Rizkoo,  user posted image  user posted image  user posted image   kolk si smesna. Pa maj zraven, ker take nasvete deli. No se moj nasvet, jaz nimam problemov it na wc ce veliko cokolade jem. In ker sem zadnje case tako shujsala, ni nobene panike kar neki sladkega na dan pojest.

Moje kosilo je bilo 1a, so tako hvalil, ceprav po pravici povedo je bilo vse tako easy za naredit. Ce priedete na kosilo grem pa se enkrat kuhat, smo vse popapcal prej. Ja, sem pa kuhala in dala mleko gret, pol na vrh radijo stelat in iskala pravi kanal in pol zacne nekaj smrdet, mleeeeekoooooo user posted image

Maj, takoj zs brat in ne delaj kaksnih napak danes!

clock-img

25.02.2009, 15:20

clock-img

tassika

pencil-img

5068

Punce, jaz se počasi poslavljam. Bodite pridne, ne naredite mi preveč dela z branje, raje pojdite malo na sonček, bo pasalo vsem tudi bodočim pikicamuser posted image .
Jaz pa šibam na
user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

clock-img

25.02.2009, 15:31

clock-img

pilotina

pencil-img

1995

tassi...uživajte in načvekajte se user posted image

clock-img

25.02.2009, 18:23

clock-img

pilotina

pencil-img

1995

tassika user posted image ...saj vem, da si danes s prijateljicami...ampak, ker vedno pozabim, ti bom danes napisala, ker jo ravnokar poslušam in spet...tassi user posted image ...jst ne vem zakaj ampak vsakič, čisto vsakič, ko slišim to pesem http://www.youtube.com/watch?v=y-LhyAVzDBI&feature=related takoj pomislim nate (sorry, ne znam narditi klik...mi kjera pove prosim)...pa sploh ni zaradi besedila...tko da me prou melodija spomne nate...no, saj nič takega...sem ti hotela samo povedat user posted image

Rižkoo...javi se nam, okej user posted image

clock-img

25.02.2009, 18:35

clock-img

tinuška

pencil-img

242

Oj Pilotina!

Si sama doma, a ne? Jaz tudi! user posted image  Danes pa kar nobene ni... Poslušala sem zgornji komad... HUD je kot strela!!!

Rižkice še ni? Saj je šla na pregled?

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

clock-img

25.02.2009, 18:39

clock-img

tinuška

pencil-img

242

Rižko: Bejbika moja - ko sem brala o tvojem zadnjem podvigu - kakanju z dvignjeni nogami ... sem se skoraj POLULALA! user posted image user posted image user posted image  Kakšne akrobacije na WC-ju... pa sej to ni res! user posted image user posted image user posted image  in praviš, da deluje?!

clock-img

25.02.2009, 18:41

clock-img

pilotina

pencil-img

1995

lepa pesmica je tko...kot naša tassika user posted image

samcate sva, obe user posted image ...kje pa je tvoj dragi

Rižkica je šla na pregled ja...saj se bo javila do večera

clock-img

25.02.2009, 18:44

clock-img

tinuška

pencil-img

242

moj dragi je šel na en sestanek... Jaz pa mal po RR surfam in me včasih prav razjezijo kakšne izjave kakšnih pametnjakovičev... Še bolj pa ZELO neumna vprašanja drugih pametnajkovičev... Bereš kdaj tudi druge forume?

clock-img

25.02.2009, 18:48

clock-img

pilotina

pencil-img

1995

berem ja pri zanositvi skoraj vse, pa včasih še kej odpišem...majo ja včasih take čudne variante user posted image , si opazla tudi ti user posted image

kdaj ti pride dragi

bi nardila jaffiko, oz jo bom...sam sem bolj počasna danes, ker sem zaspankica...moram jo naredit..nečakoma sem obljubila za jutri user posted image

clock-img

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Punce, jaz sem tudi tukaj, moj je pa v sauni. Sedaj sem pojedla eno zemlco z navadnim jogurtom in ker sem imela se eno zemlco sem jo dala na polovico in na vsako polovicko namazala maslo in jagodno marmelado. He  he jaz pa lahko tako jem, vidve pa se ne user posted image user posted image

Drugace sem pa mal zalostna sedaj, ker sem med oktobrkami prebrala, da je ena imela ciscenje in mi je tako hudo zanjo.

clock-img

clock-img

tinuška

pencil-img

242

Veš kaj jaz počnem... vedno, ko sem na forumčku in čvekam z vami, pogledam še zadnjih 50 sporočil. In potem pač odprem tisto, ki se mi zdi zanimiva. Tako sem npr. naletela na tisto o taščah in včeraj na eno o 30 let starejšem partnerju in o želji po otroku (čeprav mislim, da se to nekdo zaj...user posted image ) in zdaj sem ravno prebrala eno sporočilce na temo "gestacijska vreča". Ja, ja ... malo mi je dolgčas!user posted image

clock-img

25.02.2009, 18:50

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

katera mi pove kako ustvarim novo temo. Ne znam in ne znam, pa bi rada tam kjer so teme o opremi vprasale nekaj o vozickih.
Saj se lahko z vama menim a ne?

clock-img

25.02.2009, 18:51

clock-img

tinuška

pencil-img

242

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Punce, jaz sem tudi tukaj, moj je pa v sauni. Sedaj sem pojedla eno zemlco z navadnim jogurtom in ker sem imela se eno zemlco sem jo dala na polovico in na vsako polovicko namazala maslo in jagodno marmelado. He  he jaz pa lahko tako jem, vidve pa se ne user posted image user posted image

Drugace sem pa mal zalostna sedaj, ker sem med oktobrkami prebrala, da je ena imela ciscenje in mi je tako hudo zanjo.

malamravljica: saj je hudo...ampak težko je pomagat... Upamo lahko le, da jih ne bo še več takih...user posted image
Lepo, da si si privoščila maslo in marmelado! In to jagodno! Miškica naj ti le tekne, saj si itaq 3 kg v minusu! Dober tek!

clock-img

25.02.2009, 18:52

clock-img

tinuška

pencil-img

242

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

katera mi pove kako ustvarim novo temo. Ne znam in ne znam, pa bi rada tam kjer so teme o opremi vprasale nekaj o vozickih.
Saj se lahko z vama menim a ne?

SEVEDA lahko!!user posted image

clock-img

25.02.2009, 18:53

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

umikam vprasanje o novi temi. Ce nisem cist mimo, sedaj sem vidla, sam prej sem bila ze notri v temi in sem hotla novo temo, tam pa ne gre user posted image

clock-img

25.02.2009, 18:55

clock-img

pilotina

pencil-img

1995

evo malaMravljica, glih si me prehitela, ko sem ti že hotla napisat user posted image

clock-img

25.02.2009, 18:57

clock-img

pilotina

pencil-img

1995

tinuška...brala sm ja o 30 let starejšem partnerju

ne berem pa sigurno tem kot naprimer "ali kajenje škoduje plodu?"...ker tam itak vedno rata kažinček

clock-img

25.02.2009, 18:58

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

pilotina se dobro, da sem bila hitrejsa, drugace bi se mi vse smejale kako nimam pojma user posted image user posted image

clock-img

25.02.2009, 19:00

clock-img

pilotina

pencil-img

1995

pa ne no MM...saj je prau, da vprašaš, če ne veš...to so trenutni lapsusi

ej, a vedve vesta kako nardim klik namesto cele povezave

clock-img

25.02.2009, 19:02

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

meni je to ena enkrat ze razlozila, samo si nisem prepisala in sedaj spet ne vem.

clock-img

25.02.2009, 19:03

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

sonček, tinuška...kje vaju poberem user posted image

vem da sem pozna a v Žalcuuser posted image user posted image user posted image user posted image

tassika:uživajjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

25.02.2009, 19:03

clock-img

tinuška

pencil-img

242

tinuška...brala sm ja o 30 let starejšem partnerju

ne berem pa sigurno tem kot naprimer "ali kajenje škoduje plodu?"...ker tam itak vedno rata kažinček

In jaz ravnokar in ravno to temo! user posted image  Pa to je mal za user posted image ! Ne samo, da človek res dobi občutek, da ga nekdo zaj... ampak še taki troti komentirajo, da je joj! Polpismeni ljudje, ki še brati ne znajo (nekateri!!!!) in so grejo komentatorje! Seveda je malo kateri tako pogumen/a, da se podpiše. Je lažje vpisati komentar pod "anonimen".... Žalostno!

clock-img

25.02.2009, 19:04

clock-img

tinuška

pencil-img

242

pa ne no MM...saj je prau, da vprašaš, če ne veš...to so trenutni lapsusi

ej, a vedve vesta kako nardim klik namesto cele povezave

NIMAM POJMA! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem