meni se vsi smejijo, ker sem nonstop noseča. no, ni ravno tako, ampak letnice rojstev so pa vsako drugo leto. samo letos je tale malo kasneje, tko da: 2002 (hči - umrla), 2004 (sin), 2006 (hči), zdaj je pa za mesec sfalilo, da ni 2008.
tale razlika je meni zelo všeč. imam sestro dve leti mlajšo in sva se ful dobro zastopli, pa tudi moja dva se iamta tako rada in se skupaj igrata, da ju je kar veselje pogledat. pa tako skupaj držita in imata svoje skrivnosti :)
prvič je bil CR zaradi potrebe, pa še ta je bil prepozen. no, potem se drugič niso upali probat drugače kot CR in to predčasno. po enem CR se lahko sam odločiš, kako bi rodila, ampak mi smo bili vsi prestrašeni (z gin. vred). no, potem sem pa v tretje poskušala roditi naravno, pa smo po 5-ih urah odnehali - spet nas je malo panika dajala, da se ne bi spet kaj zalomilo. zdaj je pa itak rizično, da bi maternica počila po šivih (ker je bila 3x rezana), da nimam kaj sanjat. se pa tako boljim operacije, da mi je kar slabo. in zdaj imam še 2 tedna do finiša in se mi že pozna na živčkih.
verjetno me bodo zdaj sterilizirali, ker obstaja nevarnost, da pride do razpoka maternice v nosečnosti, ker je že tolikokrat rezana. in to bi bilo nevarno in usodno za otroka in zame. tko da... verjetno je to TO. že tale 4. CR mi je podarjen. ne vem, kako je imela tista gospa lahko 5 CR, mogoče takrat še niso sterilizirali. zdaj te pa kar prisilijo oz. tolk tečnarijo, da popustiš. hvalabogu sem bila med zadnjo nosečnostjo pri gin., ki je vedel, da si želim še vsaj enega otroka in mi zato ni preveč težil. sem pa bila v porodnišnici v sobi z eno, ki so jo pregovorili. potem ji je bilo pa žal. že v porodnišnici. taka je zdaj doktrina.