cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: februarčice 2009-5.del

clock-img

22.01.2009, 14:34

clock-img

rebeka84

pencil-img

1193

cao user posted image !

midva sva pa malo prej prišla domov. sva šla po potrdilo zanj iz šole za starše, pa v trgovino po hrano, pa v marks&spencer sva zavila in kupila eno jopico za uroša, je bila znižana iz 15 na 3€.

clock-img

22.01.2009, 14:36

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

Aha pol si bom se kupla malinov caj...oz liste...v biotopicu jih lahko dobim?

clock-img

22.01.2009, 14:37

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

shuka, jst jutri nimam pregleda, ker sem ga mela v pondelk...ni važno, ni potrebno spreminajt al pa na novo seznama limat...Si pa res pridna, k lepo skrbiš za seznamček! user posted image user posted image user posted image  user posted image

Sorry za seznam, ene mate več pregledov vpisanih pol pa ne vem al smem drugega brisat al ne če greste kej prej na pregled. No, tudi če nimaš pregleda ti želim vse dobro jutri, tud če boš sam  plesala pod reflektorji in disko kuglouser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

clock-img

22.01.2009, 14:37

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

cao user posted image !

midva sva pa malo prej prišla domov. sva šla po potrdilo zanj iz šole za starše, pa v trgovino po hrano, pa v marks&spencer sva zavila in kupila eno jopico za uroša, je bila znižana iz 15 na 3€.

to pa je znižanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image superuser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.01.2009, 14:45

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

Sem klicala v biotopic in ga imajo...v sob.grem v ce. in si ga bom kupla.Shuka mi prosim se poves koliko skodelic lahko spijes,ce ze ne nepise na caju?Hvala...Rebeka super za jopicouser posted image

clock-img

22.01.2009, 14:48

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Sem klicala v biotopic in ga imajo...v sob.grem v ce. in si ga bom kupla.Shuka mi prosim se poves koliko skodelic lahko spijes,ce ze ne nepise na caju?Hvala...Rebeka super za jopicouser posted image

Meni je babca rekla 3 skodelice dnevno, če prepozno začnem piti potem včasih spijem samo dve, načeloma pa tri. Zjutraj popoldne in zvečer, vmes pa še kaj drugega. In na čaju ne piše koliko ga lahko spiješ.

clock-img

22.01.2009, 14:52

clock-img

rebeka84

pencil-img

1193

fajn, da ste me spomnile na čajček. si ga grem skuhat.

clock-img

22.01.2009, 14:54

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

fajn, da ste me spomnile na čajček. si ga grem skuhat.

jaz sem ga lihkar spila, sem zjutri prepozno vstala tko da dons padeta sam dva.

clock-img

22.01.2009, 15:01

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

aha shuka ,ga bom pila jaz tudi zjutraj ,zvecer in popoldan...vmes pa pijes katerikoli caj ?

clock-img

22.01.2009, 15:14

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

Rebeka ti imas se samo en teden in 3 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz sem ze pri svojih 3 tednih in 4 dnevi neucakana,kaj sele ti?user posted image

clock-img

22.01.2009, 15:19

clock-img

petrap

pencil-img

943

mal pauzice z branjem...mihailo mislm, da smo čist vse že nestrpne user posted image user posted image user posted image ..bol se bliža konec, bol je vse napeto...sploh k ene prehitevajo...user posted image in pol mislmo, da mormo kar use mal prej rodit user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

clock-img

22.01.2009, 15:20

clock-img

timy

pencil-img

846

Ajvy prej sem bila obvezno zavarovana preko obcine...zdaj pa moram bit preko moza,ker jaz nisem zaposlena...in taksen je proces,ko me z obcine odjavio ni mozno ,da bi se tako hitro uredilo pri mozu v sluzbi in bi ta cas bila ne zavarovana-zato sem se sama sla zavarovati in si bom sama placala,dokler se to ne uredi...ja sam da je urejeno,zdaj ko rabim zdravnike,bolnico itd......Suny hvala za cestitke za pregled...

Tole se pa meni zdi malo čudno. Zakaj bi moralo trajati?! Z dnem, ko te na občini odjavijo, te prijavi možev delodajalec. Potrebuješ pa samo poročni list ali pa potrdilo o skupnem gospodinjstvu.

clock-img

clock-img

brkn83

pencil-img

3022

Vsem, ki ste imele preglede user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo - ti si včeraj pridno nakupovala. Sej tk je pravuser posted image user posted image user posted image  Tvoj mali je pa res prav cartkan.

Machy - super, da si že doma. Upam, da se boš lahko sedaj vsaj malo spočila.user posted image user posted image user posted image user posted image

sunny - to si se pa dobro spomnila, da je treba kaj skuhati za po porodu. Js sem že zadnjič neki dala v skrinjo, ko sem kuhala sarmo, pa včeraj ko sem delala omako za testenine. Juho sem že tudi skuhala in je v skrinji, neki pa bom še pripravila (kak golaž, a boranjo, pa zrezke v omaki, kruhove coke, slivove cmoke). Sicer še razmišljam kaj, ker  nimam preveč idej.

glen - držim pestke, da bo lin kmalu bolje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ona torba, ki so jo kupila v Okaidi-ju je meni ful nora. Sam v Celju sem pa gledala pa je sploh nimajo.

držim pesti za witto in citouser posted image user posted image user posted image user posted image

deja - čim lažji porod. Dihamo s tabo in upam, da boš čimprej imela v naročju user posted image

ajvy- ti pa res lepo skrbiš za tale seznamček.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

komaj mi je uspelo vas prebrat. Ste kr pridno čvekale.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

clock-img

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

aha shuka ,ga bom pila jaz tudi zjutraj ,zvecer in popoldan...vmes pa pijes katerikoli caj ?

Karkoli ti po grlu steče, če je to voda je pač voda, jest se vmes nacejam s cedevito al pa si planinskega skuham, ker voda men ne gre po grlu mora met nek okus.Če je pa voda z okusom pa ni problem sam voda, voda pa neuser posted image

clock-img

22.01.2009, 15:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.01.2009, 15:22

clock-img

izidora

pencil-img

34

POzdravljene, punce!

Ne vem, če se me še spomnite, nekajkrat sem se oglasila, berem vas pa redno. Se pa vidi, da ste zdaj bolj doma, kot ste bile prej  :) Sem bila zdaj 5 dni brez interneta in ko končno pridem spet pokontrolirat, kakšno je stanje pri vas, vidim, da je tolk strani za prebrat, da mi menda ne bo zneslo!

No tudi jaz sem še v enem kosu, ampak ne več dolgo. V ponedeljek bomo zaključili to nosečnost.

Lepo vas pozdravljam, pa veselo čvekajte še naprej, da bomo me talene imele kaj brat!

clock-img

22.01.2009, 15:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

22.01.2009, 15:23

clock-img

timy

pencil-img

846

cao user posted image !

Čestitke za dober nakupuser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.01.2009, 15:26

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: izidora

POzdravljene, punce!

Ne vem, če se me še spomnite, nekajkrat sem se oglasila, berem vas pa redno. Se pa vidi, da ste zdaj bolj doma, kot ste bile prej  :) Sem bila zdaj 5 dni brez interneta in ko končno pridem spet pokontrolirat, kakšno je stanje pri vas, vidim, da je tolk strani za prebrat, da mi menda ne bo zneslo!

No tudi jaz sem še v enem kosu, ampak ne več dolgo. V ponedeljek bomo zaključili to nosečnost.

Lepo vas pozdravljam, pa veselo čvekajte še naprej, da bomo me talene imele kaj brat!

sevede se te spomimo.... a ti si pa kr datum doblauser posted image user posted image user posted image user posted image no pa srečno in javi se nam še kej ..... lep porod (verjetno gre za CR) pa hitro se vrni nazaj s poročilomuser posted image user posted image

clock-img

22.01.2009, 15:46

clock-img

izidora

pencil-img

34

ja, CR bo. me je fajn strah. CR sploh ni fajn. tako rada bi rodila naravno, pa mi ni dano poskusiti (imam raztrgano in večkrat šivano maternico in bi bili popadki nevarni, zato bom rodila 3 tedne pred rokom).

No, ker vidim, da tako navijate za tiste v porodnišnici (saj tudi jaz, redno spremljam, katera prehiteva), lepo prosim, če tudi zame navijate v ponedeljek.

LP

clock-img

22.01.2009, 15:46

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

punce dejte več čvekat marčevke nas bodo prehiteleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.01.2009, 15:56

clock-img

SALT

pencil-img

289

Ja Katjuša,tudi to poznam,k si v kopalnici,pa pozabiš to ali ono in slučajno nimaš pri sebi kej za ogrnat in si kot tajni agent 007,da prideš po stvar ki jo rabišuser posted image user posted image
Kako lepo,da ste ve tukajuser posted image .
Veliko je pri nas stvari k jih bo potrebno prštimat,ironija je to,da šele sedaj opazim kaj se sploh dogaja,kajti prej me sploh ni bilo veliko doma,služba,šola..

Vidim,da vse čajčkate z malinovim čajem,morm še js probat te čajne obrede,mogoče pa res kej pripomore.

clock-img

22.01.2009, 16:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

22.01.2009, 16:03

clock-img

timy

pencil-img

846

IZVIRNO SPOROČILO: izidora

ja, CR bo. me je fajn strah. CR sploh ni fajn. tako rada bi rodila naravno, pa mi ni dano poskusiti (imam raztrgano in večkrat šivano maternico in bi bili popadki nevarni, zato bom rodila 3 tedne pred rokom).

No, ker vidim, da tako navijate za tiste v porodnišnici (saj tudi jaz, redno spremljam, katera prehiteva), lepo prosim, če tudi zame navijate v ponedeljek.

LP

Držim pestke user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.01.2009, 16:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem