writing-img

RE: februarčice 2009-5.del

clock-img

26.01.2009, 16:41

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: claud

baki -ko maš ctg si vedno na boku.... men dajo celo na izbiro kako hočem bit obrnjena...

pr nas delajo ctg (pri mojem G) na takem finem pisarniškem stolu se lepo nazaj naloniš eno revijo in je to to.... v P sem pa ležala na boku mi je rekla da se  nej naštimam kokr mi peše in k je bil mali bolj miren ne rekla nej probam mal vsat in je bklo pol boljše tak da smo mal ležal mal stal mal telovadluser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 26.1.2009 16:45:33 >

clock-img

26.01.2009, 16:43

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Ojla beybe...

Mam eno vprašanje...
A na CSD je treba dati posebno vlogo (po rojstvu) za otroški dodatek al kako se že temu reče??? Men ni čist nič jasno kaj bi morala posredovat na CSD oz. katero vlogo (in zakaj) izpolnit?!
Zdej me je ena prijateljica peglala o tem, če sem že dala... Jaz pa, ko ena mona gledam debelo - kaaaajjj? user posted image
No, dejte me mal razsvetlit pa mi kak link napopajte, če najdete kje to vlogo!!! user posted image

http://www.csd-lj-siska.si/pdf/VLOGA-DP3-OD.pdf tole morš izpilnt in oddatuser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.01.2009, 16:43

clock-img

baki

pencil-img

3242

na hrbtu pa sploh ne morem lezat sploh pa ne 20 min skup.

clock-img

26.01.2009, 16:44

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Ojla beybe...

Mam eno vprašanje...
A na CSD je treba dati posebno vlogo (po rojstvu) za otroški dodatek al kako se že temu reče??? Men ni čist nič jasno kaj bi morala posredovat na CSD oz. katero vlogo (in zakaj) izpolnit?!
Zdej me je ena prijateljica peglala o tem, če sem že dala... Jaz pa, ko ena mona gledam debelo - kaaaajjj? user posted image
No, dejte me mal razsvetlit pa mi kak link napopajte, če najdete kje to vlogo!!! user posted image

http://www.csd-lj-siska.si/pdf/VLOGA-DP3-OD.pdf tole morš izpilnt in oddatuser posted image user posted image user posted image

Katjuša - ti si pa čist naspidirana... To je blo pa s svetlobno hitrostjo... user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvalaaaaaaa... user posted image

clock-img

26.01.2009, 16:46

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Ojla beybe...

Mam eno vprašanje...

Katjuša - ti si pa čist naspidirana... To je blo pa s svetlobno hitrostjo... user posted image user posted image user posted image user posted image

se vid da imam izkušnje že skor 3 letauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.01.2009, 16:47

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Ojla beybe...

Mam eno vprašanje...

se vid da imam izkušnje že skor 3 letauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jp... To pa ja... user posted image

Sam čak mal... A do tega dodatka je vsak otrok upravičen al kako???

clock-img

26.01.2009, 16:48

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

Baki to ,ko sem na hrbtu lezala je bilo decembra in me ni motilo,danes sem se na boku komaj zdrzala 20min...user posted image

clock-img

26.01.2009, 17:06

clock-img

birdy

pencil-img

5352

Ojla beybe...

Mam eno vprašanje...

Ja, vsak je upravičen, razen če maš previsok dohodek...
Sej si lohk izračunaš kok boš mela otroškega...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

clock-img

26.01.2009, 17:07

clock-img

kayica24

pencil-img

1193

Očitno imamo vse težave z ležanjem na hrbtu,no jaz zadnje čase tudi na boku ne morem več bit tak kot nekočuser posted image

Mihailo,kak feeling pa imaš ko ležiš na hrbtu,ali na boku,pa ti ne paše?Tio srce začne razbijat,al težje dihaš al kako?

Bejbe,nekaj bi vas vprašala..A je že katera kdaj opazila na trebuhu srčni utrip user posted image ???Jaz sem danes...Sem mislila da je moj,pa ni bil,mker je bil dost hitrejšiuser posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

clock-img

26.01.2009, 17:07

clock-img

birdy

pencil-img

5352

Sunny, sem bla na izpitu ja... Pa je pomoje edina 10 k jo bom na tem faksu dobila padlauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

clock-img

26.01.2009, 17:08

clock-img

kayica24

pencil-img

1193

pa tud kolcanje ni bilo,ker tisto pa spet drgač zgleda

clock-img

26.01.2009, 17:09

clock-img

kayica24

pencil-img

1193

Birdy kapo dol..Kak si pa ti pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.01.2009, 17:14

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

birdy........super da si boljšauser posted image user posted image user posted image user posted image
brkn.........dobrodošla domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tiste trde postle so res ubitačne-pa jaz sem skos misnila da bom dol padla.....počivej da nam jo spet ne pobrišešuser posted image user posted image user posted image
baki.....na ctg-ju ležiš na boku,sem pa jaz mogla enkrat ležat na hrbtu(v p na sprejemu)
balonchy......men je zadnjič na kadrovski rekla da je treba najkasneje 3 mesece po rojtvu ta papir oddat.....je pa drug ja,koker so bili do sedaj.....aha vidim da so ti mamice že odgovorileuser posted image
kayica......jaz utripa ne vidim oz.čutim samo gibe

clock-img

26.01.2009, 17:35

clock-img

*d*o*r*i*s*

pencil-img

55

IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Očitno imamo vse težave z ležanjem na hrbtu,no jaz zadnje čase tudi na boku ne morem več bit tak kot nekočuser posted image

Mihailo,kak feeling pa imaš ko ležiš na hrbtu,ali na boku,pa ti ne paše?Tio srce začne razbijat,al težje dihaš al kako?

Bejbe,nekaj bi vas vprašala..A je že katera kdaj opazila na trebuhu srčni utrip user posted image ???Jaz sem danes...Sem mislila da je moj,pa ni bil,mker je bil dost hitrejšiuser posted image

Midva ga že par mesecev spremljama,moj ma privilegij da ga posluša user posted image user posted image ,res je precej hitrejši,je pa od bebice pod srčkomuser posted image user posted image je pa precej hitrejši

clock-img

26.01.2009, 17:38

clock-img

kayica24

pencil-img

1193

doris,pa ga lahko samo poslušata,ali ga kdaj tudi lahko vidiš-kako utripa tvoj trebuh?

clock-img

26.01.2009, 17:41

clock-img

*d*o*r*i*s*

pencil-img

55

Pordravljene jst sm par strani zamudilauser posted image user posted image user posted image ,sma mela furež-koline user posted image kk lažje razumeteuser posted image tk da skrinja je polnauser posted image user posted image sm se kr nalavfalauser posted image user posted image ,soboto prala mastno posodouser posted image ...včer pa sma peljala vse orodje nazaj in se vsem odolžila za pomoč s klobaskamiuser posted image user posted image

No zaj pa mam še seminarsko za nardit pa morm mal na fax ...na kake vaje...,pridno pišite,...jst vas pa preberem za nazaj da vidim če je kera rodila ....user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.01.2009, 17:43

clock-img

*d*o*r*i*s*

pencil-img

55

Kayica24_user posted image midva ga sam slišima,vidima pa ne mogoče si imela srečo da je bil tvoj dojenček tk obrnjenuser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.01.2009, 17:45

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Ojla beybe...

Mam eno vprašanje...

ja vsak je upravičen imam kolegico k mata oba zelo velike dohodje on ima celo privat pa dobi neki malega mislim da okol 15€ sam sej ni važno kolkr ti pripada ti pripada in je za vzet če druga ne je za en paklc pleničkuser posted image user posted image user posted image
na tej povezavi si lahko pogledaš kaki so cenzusi http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/otroskiDodatek.asp

clock-img

26.01.2009, 17:45

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: *d*o*r*i*s*

Pordravljene jst sm par strani zamudilauser posted image user posted image user posted image ,sma mela furež-koline user posted image kk lažje razumeteuser posted image tk da skrinja je polnauser posted image user posted image sm se kr nalavfalauser posted image user posted image ,soboto prala mastno posodouser posted image ...včer pa sma peljala vse orodje nazaj in se vsem odolžila za pomoč s klobaskamiuser posted image user posted image

No zaj pa mam še seminarsko za nardit pa morm mal na fax ...na kake vaje...,pridno pišite,...jst vas pa preberem za nazaj da vidim če je kera rodila ....user posted image user posted image user posted image

kaj pa povabilo na svežo pečenko si pozablauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mmmm jst obužujem svežo pečenko  sam pr nas je nikol nimamouser posted image

clock-img

26.01.2009, 17:46

clock-img

kayica24

pencil-img

1193

Možno da je re bil tak obrnjen...Mi je rela ena babica,da je možno,da se bolj vidi,ker se nisem kaj dosti zredila in je trebušna stena tanka fejst..

clock-img

26.01.2009, 17:53

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

doris......super za koline-mi smo glih danes imeli krvaviceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še tudi delaš šolo?pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.01.2009, 17:56

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

doris......super za koline-mi smo glih danes imeli krvaviceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še tudi delaš šolo?pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image

pa ka to so domače krvavice?user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.01.2009, 17:56

clock-img

*d*o*r*i*s*

pencil-img

55

user posted image user posted image mi smo jo meli na večerji,se opravicujem vse vabljene na svežo pečenkouser posted image user posted image

timy,columbo,izidora,SALT,zorica_ user posted image user posted image VSe NAJ nA PreGlEDih,user posted image NIsM BRaLAuser posted image za NaszAj user posted image Če STe Že PoROčAlI....user posted image user posted image user posted image

ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITkEuser posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE user posted image Dejiuser posted image user posted image user posted image user posted image & user posted image Catiuser posted image user posted image user posted image user posted image da se lahko že cartajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.01.2009, 17:57

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: *d*o*r*i*s*

user posted image user posted image mi smo jo meli na večerji,se opravicujem vse vabljene na svežo pečenkouser posted image user posted image

dej mi na zs kr tvoj naslov pa pridemouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.01.2009, 17:58

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

a ni danes šla ena na CR je že kej javljeno? 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem