writing-img

RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del

clock-img

28.04.2009, 14:25

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

Matcar ... pridi k meni na kosilo no da neš tak podhranjena ..... HALOOOOOOOOOO jaz sem se že do sedaj zredila  + 10 kg pa sem v 28 tednu - do konca bom tak taka kot trodelna omara user posted image

clock-img

28.04.2009, 15:30

clock-img

matcar

pencil-img

25199

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Če pa sem se celo nosečnost basala-z vsem mogočim. Elevitka,pridem. Samo povej,kdaj.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

28.04.2009, 22:05

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Lahko noč!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

29.04.2009, 03:27

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

Pooooppppizzzzdddllaaa  bommmm - če me nebjo nehali zobi bolet si bom vse ven zbila (imam napad histerije od bolečin) zjutraj bom pa kot zombi user posted image

clock-img

29.04.2009, 07:29

clock-img

nebo

pencil-img

1664

Elo, pa saj ne morem verjet, pa kaj tako te bolijo zobi vsi?? Kaj te trga v njih al kaj? Mislim to pa je res groza...user posted image  

clock-img

29.04.2009, 07:43

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

Nebo nena se meni kak me boli - celi gepist- prav trga me no pa še slabo mi je bilo nekaj ponoči spala sem za en drek. Taka sem ko strašilo dans - ko grem v mesto naj me noben ne gleda ker bo še koga kap!

Grem cmizdrit naprej user posted image

clock-img

29.04.2009, 08:12

clock-img

nebo

pencil-img

1664

Res se mi prav smiliš....groza....user posted image

clock-img

29.04.2009, 08:15

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jutro!
Elevitka,user posted image user posted image user posted image ! Se mi smiliš,revica. Jaz bi šla malo do šintarja na tvojem mestu. Sicer ti tak ne bo mogel kaj dosti delat,ker si noseča. Samo vseeno. Ni se za igrat z temi stvarmi.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

29.04.2009, 08:17

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jaz sem tudi ko zombi danes. Ta naš falot si vzame cajt,ko je. te pa si mislite,kak to zgleda ponoči. Pol ure je rabo,da je 30 ml pojedo,pol pa ostalo v 10 min. Znorela bi lahko zraven. In to dvakrat na noč taka procedura.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

29.04.2009, 08:42

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

Dobro jutro!

Elevitka, ti pa imaš resne težave z zobmi, res bi bilo malo fajn it k zobarju, ampak mislim, da če te bolijo vsi zobje, potem imaš mogoče vnete dlesni, tako, kot sem imela jaz. Spirala sem jih z eno tekočino, pa se je stanje malo umirilo.

matcar, kdaj te lahko zmotim za cotike?

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

clock-img

29.04.2009, 09:07

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

Ma ni težava v dlesnih, mi ne krvavijo in nič, samo trga me po zobeh - sredi lepega in občutljivi so na vroče in mrzlo. Pa ne skoz - na vsake tolko (mam 3 različne zobne paste - vsaka ima kao svojo specifiko, uporabljam tudi tisto tekočino za izpiranje, požerem na tone jogurtov in mleka zarad kalcija - tud šumeče tablete) pa en drek pomaga. Pa nikol prej nisem mela težav z zobmi user posted image

Mah klinc gleda. Povejte mi raje kak ste ve kaj.

Nebo se pripravljaš jutri na zadnji delovni dan user posted image ?

Christiana ... si že psihično pripravljena na porod... nič straha pa to?

Matcar ... ti bi lahko toto tvojo malo žabo meni dala.... jaz tak ne spim ponoči... ti pa bi mela mir user posted image

Kje pa je Tasa? jo Lija jezi kaj?

Biba ... ti že tud pereš cotike ?

Ly kak pa kaj vam gre je Lukec priden?

Krneki tole vreme ... ko kisla kumara  user posted image

clock-img

29.04.2009, 09:23

clock-img

nebo

pencil-img

1664

Jaz delam s polno paro...predajam delo....upam, da bo!!!!!

clock-img

29.04.2009, 09:50

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

Torej jutri fiksno zadnjič do prihodnjega leta???? sem ti fauš veš user posted image

clock-img

29.04.2009, 09:59

clock-img

nebo

pencil-img

1664

ne ne bo fiksno, potem odpotujem za en teden, potem pa še en teden samo 4 ure... da se v miru poslovim in zjočem!!!!!

< Sporočilo je popravil nebo -- 29.4.2009 10:00:21 >

clock-img

29.04.2009, 10:07

clock-img

biba14

pencil-img

790

Jutrčekuser posted image
Boga Elevitkauser posted image ...ma v user posted image  je z zobmi še večji user posted image  kot drugače....sam vseeno se pejdi zobarju pokazat..saj najverjetneje so le občutljivi zaradi user posted image in podivjanih hormonov...sam vseeno,kaj če imaš granulom,no saj te ne strašim,ampak vse je možnouser posted image . Meni je tudi začela pred 2 tednoma med 2 zobema dlenen navzdol pritiskat,tako da mi nonstop kri teče..in to konkretno, ko pa je tako user posted image  vreme, pa me tudi bolijo...ampak ne vem, če tako močno kot tebeuser posted image .

Smpa že včeraj celo pop.preležala,ker me je zopet fuuullll dol tiščaloin sem mela celi dan trdi trebuh...popizdla bom, kaj nemorem imet normalne user posted image ...skos neko sranje. Danes,ko sem šla sam do wc-ja pa meje2x ful močno špiknilo v nožnici,kot da bi me nekdo s pletilko prešpiknil....no comment,ne vem kaj bi to lahk bilo, najverjetneje je normalno...

Nič,mejte se lepo

papa

clock-img

29.04.2009, 11:55

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Ojla!

Ja naš Lukec je priden. Sploh zdaj ko smo hrano menjali. Skoraj nevemo da ga mamo. Sma se ob 7-ih zjutraj najedla pa sma šla spat nazaj, in sma se zbudla malo pred enajsto. Jaz z glavobolom on pa z praznim trebuškom

Matcar, ko bi vidla kak hranjenje poteka pri nas bi te tak kap. Prvo se malo zizama da dobi vsaj malo mojega mleka, pol se grema previt šele nato pa flaška.

clock-img

29.04.2009, 14:06

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Christiana ... si že psihično pripravljena na porod... nič straha pa to?

Krneki tole vreme ... ko kisla kumara  user posted image

Nisem pishično pripravljena na porod, me je strah, ampak ven bo mala mogla it, vsekakor pa bo težje šla ven, kot je šla notriuser posted image  - ja, takrat, ko jo je dragi notri dal je blo zabavno, meni se zdi, da je itak celo Tezno slišalo da sem imava lepouser posted image , ko bo pa čas za rodit me bo pa slišal celi Ptujuser posted image .

Vreme je pa res katastrofa ja, pa še celo dopoldne sem okoli laufala zaradi zavarovanja, pa na občino pa po zadnje stvari za v porodnišnico,...na koncu pa sem šla še k ginekologinji po napotnice, ki jih potrebujem za CTG, ampak mi jih krava ni dala. Noče, pa konec. Miglar mi jih pa tudi ne more dat, ker je samoplačniški.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

clock-img

29.04.2009, 14:15

clock-img

biba14

pencil-img

790

Joj...ful napišem potem pa error   user posted image

clock-img

29.04.2009, 14:17

clock-img

biba14

pencil-img

790

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Nisem pishično pripravljena na porod, me je strah

Sva že 2 user posted image ...

Ej Elevitka...si že kaj bolje???user posted image

clock-img

29.04.2009, 14:28

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Babike pa sej ni tak hudo!

clock-img

29.04.2009, 14:35

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

ly, kaj ni hudo, porod?

clock-img

29.04.2009, 14:50

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Ja, kaj pa drugega. Moraš it tja tak kot jaz, brez vsakega pričakovanja. Že zdaj se bojiš, pa sploh ne veš kako bo potekalo. 

clock-img

29.04.2009, 14:54

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

mah...sj me ni tolk strah poroda. Dojenčica je bolj mala, je v medenični vstavi, razširjen sečevod ima baje, jaz imam malo slabše pretoke (ampak še vseeno v mejah normale), pa me je strah kako bo vse potekalo in, če bo vse ok z tamalo. Zdaj pa še teh napotnic za CTG ne dobim. Vse gre narobe. Sploh ne vem kako naj grem na CTG okoli termina, brez napotnice.

clock-img

29.04.2009, 15:04

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Christiana pa kje maš ti sploh svojo G?

clock-img

29.04.2009, 15:23

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Halo! Mi pa smo se po EP potepali,pol pa smo še v City-ja zavili na kafe.
Christiana,kak bom luft mela,ti javim,pa se boma doble. Za napotnice pa je tak. Ti jih G sama napiše,ko si tik pred koncem. Jih ne rabiš extra pojn hodit. Vse dobiš na pregledu,pa za sprejem tudi.
Elevitka,kdaj ti ga lahko dostavim?Saš-a mislim!user posted image
Kaj zdaj babe? Kdaj bo kaka kava padla? Že dolgo ni blo nič.Pred kratkim smo se z Elevitko in Nebo kr tak na kafeju doble.Mimo grede.
Kaj pa ostale?

Nebo,malo še,pa rajšaž. Kaka asica!user posted image Me vzameš sabo v N?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem