IZVIRNO SPOROČILO: elevitka
Tasa_m mene tud boli glava vsaki hudičev dan. Spat hodim ob 21,30 in spim do 6 (če se pravočasno preselim v dnevno- kr stari smrči da joj) drugače če se predramim bolj ali manj bedim celo noč ipična.
Držim pesti danes za G pregled. Tota slaba dva mesca zaj še stisni pol bojo pa kile šle dol v šusu boš vidla
. Očetovstvo sta že porihtala al bosta po rojstvu ?
Škoda da ni odprta nobena nočna gostilna tu okoli, pol bi midve lahko ble častni gostji, ko bi najini smrčali..

Moj tudi smrči in pol ga poslušam, pa če že grem v dnevno se mi zdi da ga slišim..

. Tebi je verjetno še huje ker moraš drugo jutro vstat in it delat, jaz pa lahko spim vsaj dalje.
Hvala , za pregled..upam, da bo mi delala UZ ker bi zdaj pa res rada imela že kako novo slikico..
Ma saj se nisem niti še tolko zredila .. sem na +8,5kg tak da. Ampak ne smem pa se preveč zredit zaradi tega cukra. Saj še malo, jaz se tud tako tolažim..
Očetovstva nisva porihtala, ker moj ob sredah dela do 15h ob 16h pa ima že šolo. CSD pa je itak odprt samo do 17h

. Bova pa porihtala pred rojstvom in to takoj, ko bo konec v januarju z predavanji in bova lahko šla v Lenart.
Se vidi,da imam stalno bivališče še tam in moram vse tam rihtat. Ampak saj mi paše,..pol ostanem kr doma in se mal cartam pri mami..
Kje pa so matcar, christiana21??