kavica? ja jst sem jo danes kar izpustila...ma smo s tamalo zjutraj jedle mlečni gres, pa potem sem pojedla en kos skutinega peciva od moje tašče, pa potem čokoladni puding, kar 2, ker res malo nalijem v kozarčke....no, mi kavica neki ni cel dan dišala, ker ponavadi pijem belo, no v bifeju, latte maciato s smetano...že celo nosečnost, potem pa kile gor, ja itak, a ne...
joj, Tasa, ne sekiraj se glede hrane, meni tudi paše stalno nekaj jesti, se sploh ne morem najesti, grozno...zdej ob 16 pa grem še do ene kolegice, ki je imela včeraj R.D., pa je delala Nutelin tiramisu,,,,,,,grozna sem...jaz vam povem, da bo tale
prišel čokoladen z mojega trebuha....
Streilno? ma ja, ne preveč komplicirat, ker ko pride otroček v vrtec pa pobere vse sorte bacile.,in je skos doma...ja umivanje rok je res najmanj kar lahko seveda narediš, predno greš k malemu, pa tudi za podajanje novorojenčka iz roke v roke mi ne diši preveč, zato pa je fajn, da bi bilo obiskov 1.mesec res čimmanj,,,ni luštno, da tak mali kaj pobere,,,ma že samo zamašen nosek je v prvem letu grozno....potem pa ne more imeti dude, ker čez nos ne zna dihati...ma sem imela take scene, ko sem trikrat klicala v dežurno lekarno, naj mi hudiča povejo kaj naj naredim...fiziološka ni nič pomagala...Operil pa lahko daš po enem letu, mislim da je bilo tako..no in ko sem tretjič znorela na telefonu, je rekla v lekarni: gospa pomirite se, v izjemnih primerih damo tako, da se zmeša 1:1 s fiziološko, če je res hud problem...ma itak da je ,ko ti otrok že več ko 1 dan ne more spati, in ves utrujen joče, ko bi se rad spočil....in potem sem v tisti plastični mali flaškici, od Niveje, ko imaš posamezne stekleničkice fiziološke zmešala par kapljic Operila, in ravno toliko fiziološke...ma takoj je pomagalo....vem da ta hudič ful suši nosno sluznico, sama sem ga samo 1x dala v nos, in to tega, otroškega, pa mi je ful kri tekla zjutraj, peklo v nosu...samo tamala se je pa naspala...no in je šlo na bolje...tako da, vztrajajte, če je kriza...in prehlajene obiske, nahodne, odganjajte že na vratih: NAS NI DOMA