writing-img

RE: Marčevke 2009 -4.del

clock-img

10.01.2009, 17:58

clock-img

NoBady

pencil-img

1597

IZVIRNO SPOROČILO: mihaela01

Sploh vas več ne dohitevam:(

user posted image user posted image user posted image ne se sekirat, sej js tut ne!!!user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

clock-img

10.01.2009, 17:59

clock-img

felix7

pencil-img

6099

IZVIRNO SPOROČILO: mihaela01

Sploh vas več ne dohitevam:(

ne se sekirat, spps je rekla, da bo na vsako 5. stran dala sezname, ki so še najbolj pomembni v tem čveku user posted image  

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

clock-img

10.01.2009, 18:00

clock-img

spps

pencil-img

14046

no,pa jaz se tud za nekaj časa poslavljam,ker  moram it zložit  perilo,ki se je posušilo..se še kaj tipkamo ,če ne pa jutri user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

clock-img

felix7

pencil-img

6099

IZVIRNO SPOROČILO: spps

no,pa jaz se tud za nekaj časa poslavljam,ker  moram it zložit  perilo,ki se je posušilo..se še kaj tipkamo ,če ne pa jutri user posted image

še kej se oglas user posted image

clock-img

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

bom poskuslauser posted image user posted image user posted image   zdaj se še pa ostale mal potrudite in kaj napišite user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 10.1.2009 18:01:20 >

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

10.01.2009, 18:02

clock-img

felix7

pencil-img

6099

bom poskuslauser posted image user posted image user posted image   zdaj se še pa ostale mal potrudite in kaj napišite user posted image user posted image user posted image

a boš brala za nazaj, če kej napišemo?

clock-img

10.01.2009, 18:03

clock-img

mihaela01

pencil-img

125

Zadnje dneve se resnično vidi, da je zunaj mrzlo kot v Sibiriji, da vse non stop visimo na računalnikuuser posted image

clock-img

10.01.2009, 18:05

clock-img

NoBady

pencil-img

1597

ja res je... še dobr da ni elektrika na plinuser posted image

clock-img

10.01.2009, 18:07

clock-img

felix7

pencil-img

6099

o, mihaela si je pa slikico dala user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.01.2009, 18:08

clock-img

NoBady

pencil-img

1597

o mihaela...user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.01.2009, 18:10

clock-img

NoBady

pencil-img

1597

zdej si jo more še tulipan naštimatuser posted image

clock-img

10.01.2009, 18:12

clock-img

felix7

pencil-img

6099

meni pa dragi zdajle večerjo kuha user posted image  pire krompirček in svinjske kremenatlce, aja pa še govejo juhico, mislim, pravi kuhar je postal, odkar se pripravlja na potomca user posted image

clock-img

10.01.2009, 18:14

clock-img

NoBady

pencil-img

1597

meni pa dragi zdajle večerjo kuha user posted image  pire krompirček in svinjske kremenatlce, aja pa še govejo juhico, mislim, pravi kuhar je postal, odkar se pripravlja na potomca user posted image

waw to boš mela pa ornk večerjo...user posted image si mi lušto naredlauser posted image
fajn maš naučenga, moj si še jajce ne zna sam spečt.. oziroma noče, če bi hotu bi znal pomojeuser posted image

clock-img

10.01.2009, 18:16

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

Mal sem preletela, pa sam to lahko komentiram.

Jaz mislim, da sem zanosila 13.6, ko je moj prišel po enem mesecu iz zda in saj veste, kaj to pomeni....V glavnem nisva še planirala,čeprav sem si jaz želela, se je pač tudi nama potem prijelo.

Ribe  pa po resici ne bi mogla boljše trofit, jaz sem dvojček in sem impulzivna in preveč divja moj je riba, me umirja, upam, da bo mala po njem.user posted image user posted image user posted image

Ime Tjašauser posted image ,
če pa zraste lulček pa Žiga.

clock-img

10.01.2009, 18:21

clock-img

NoBady

pencil-img

1597

a menile ste se kdaj ste zanosile? Kokr sm si js računala glede na to kolk tednov sm noseča, sem zanosila nekje okol mojga rojstnega dneva.. no par dni kasneje...
je pa fora, da so mi na torto doma naštimal enga dojenčka iz sladkorja, kao fora, in sem tistga dojenčka pojedla in evo, zanosila tut, čeprou nisma načrtvovalauser posted image

js sm tut dvojček, moj pa oven, zdej bo pa še ribicauser posted image

Ime je pa moj user posted image zbral in bo TAI ... Se mmr še mal navadit... Men bi blo bolš da bi bla punčka in bi bila Lanauser posted image

clock-img

10.01.2009, 18:29

clock-img

NoBady

pencil-img

1597

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

No če mi je tole ratal prlimat, pol vidte ka se zgodi če preveč sexateuser posted image
Čeprou tole pomoje ni po naravni poti... ampak svaka čast teti mamici in ateku...

Zdej se pa tut js poslavlam, rit me boli, lulat me tišči, pa še lačna sem...

čao, papauser posted image

clock-img

10.01.2009, 18:34

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Midva sva pa tut bolj boga pri dogovoru okoli imen - če bo user posted image  je v ožjem izboru Tiana al pa Tijana (to je treba še dodelat), če pa bo user posted image , pa sva zaenkrat nekje pri Žan in Žiga.

clock-img

10.01.2009, 18:37

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

OK, bejbe, zdaj pa šibam na ženski večer (tokrat v živouser posted image user posted image user posted image ), pa se beremo kaj ko se vrnem al pa ju3!
Pa-pa

clock-img

10.01.2009, 18:43

clock-img

spps

pencil-img

14046

a boš brala za nazaj, če kej napišemo?

bomuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

OK, bejbe, zdaj pa šibam na ženski večer (tokrat v živouser posted image user posted image user posted image ), pa se beremo kaj ko se vrnem al pa ju3!
Pa-pa

opa,ti si pa le privošči ,dokler še lahkouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

No če mi je tole ratal prlimat, pol vidte ka se zgodi če preveč sexateuser posted image
Čeprou tole pomoje ni po naravni poti... ampak svaka čast teti mamici in ateku...

Zdej se pa tut js poslavlam, rit me boli, lulat me tišči, pa še lačna sem...

čao, papauser posted image

men se zrola-je pa ena uporabnica RR Dodi,ko ima nekaj parov dvojčkov,vse skupaj pa ima menda 10 otrok,pa se mi zdi,da je spet noseća,nisem pa ziheruser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

10.01.2009, 18:44

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Jaz mislim, da sem zanosila 13.6, ko je moj prišel po enem mesecu iz zda in saj veste, kaj to pomeni....V glavnem nisva še planirala,čeprav sem si jaz želela, se je pač tudi nama potem prijelo.

Ribe  pa po resici ne bi mogla boljše trofit, jaz sem dvojček in sem impulzivna in preveč divja moj je riba, me umirja, upam, da bo mala po njem.user posted image user posted image user posted image

Lolita,a tvojga si že pripeljala domov?user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

10.01.2009, 19:09

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Lolita,a tvojga si že pripeljala domov?user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja itak, pa sej sem več v tvojih koncih, ko pa v svojih.Juter ga tak nazaj peljem, v sredo na obisk, potem v soboto pa iskat.user posted image

Sva šla mal po trgovinah, pa je taka gužva, da sva se kar obračala.Aja pa ve ste kaj mi je kupil, uno žogo, ki jo imaš tudi v porodni sobi, je rekel za trening.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.01.2009, 19:14

clock-img

jjasna85

pencil-img

1258

Hallllooooooooo!!!
Anybody out there??? user posted image

Hehe...  en dan je mimo odkar sm bla nazadnje tle, pa ste že na 18. strani 4. dela... pridne pridne!!user posted image
mene pa neki glava maltra tako da sm za en drek danes, ampak sm rekla, da vas vseeno pridem malo pozdravit...
zdej berem še konec 3. dela da vidim kaj se je kej dogajalo...

clock-img

10.01.2009, 19:16

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

Nič se poslavljam!!!

lep večer vsem

18.3.2009

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem