Jutro babe, jaz sem že od 6 pokonci, je moj šel delat, pa Tajo je peljal v vrtec...jaz sem pa pol kar vstala, pa kavico spila in seveda pojedla par toastov...he he
najaa - vidim,da si spraševala zame, vidim,da si "preživela" injekcije, no jaz sem jih tudi,čeprav je bolelo kot
, sploh tadruga,sem že mislila,da je kaj narobe, mi je šla bolečina dol do kolena, pa gor pol ledvicah in kar ni hotelo spustit, booo...je pa zdravilo delovalo glih kontra, je malemu udarilo na hiperaktivnost, sem mislila,da mi bo s trebuha skočil
, je pa od včeraj nekam čudno miren,nevem, mogoče je pa utrujen od prejšnjih dni
.
kozmetika - mi prisegamo na Mustelo, res pa,da na začetku itak ne rabiš kaj dosti kozmetike, čim manj...trdo milo, hladilno mazilo, ribodermin ali bepanthen, če je ritka vneta in mogoče še kako mandljevo olje in to je to...glede lanolina, pa je meni tudi bolj všeč kot bepanthen za bradavice mazat, se mi zdi bolj naravno
vložki - najboljši so res vir80 oz. jaz imam še raje vir extra, ne spomnim se zakaj točno, ampak vem,da so mi extra bili boljši
, vem pa,da mi je pasalo čim bolj naravno, brez plastike, ker kombinacija čišče in šivov je nekaj zelo neprijetnega in ko sem si probala dat always gor,sem imela občutek kot,da se mi vse kuha tam spodaj, ker nič ne diha koža...je res en čuden občutek
neplačan očetovski dopust - to bo tvoj itak izpolnjeval kasneje, ko rodiš se mi zdi, je pa tako, če označi 75 dni, potem mora vse porabiti v strnjenem nizu, se pravi "mora" biti doma cca. 3 mesece skupaj, kar je pa finančno kar velik udarec, če pa označi 52 dni, pa lahko tole koristi lepo po dnevih, šefa obvesti kdaj bo koristil (mislim,da je treba povedati 1 mesec prej, nevem točno) in pol lepo koristi vsak mesec po par dni. To moj dela in je kar fajn, ker se ne pozna toliko pri plači. Porabi pa itak kolikor dni hoče in kadar hoče, samp ravočasno mora obvestiti delodajalca. Če te še kaj zanima, vprašaj.
papirji za CSD - jaz sem tudi že prejšnji teden vse uredila, sem doma vse izpolnila, podatke o plači so mi iz kadrovske kar domov poslali in pol je moja mami vse nesla na CSD, pa niso nič komplicirali
. A ve katera kako dolgo rabijo,da nakažejo denar za paket za novorojenčka?
grem zdaj še malo za nazaj prebrat...