evo šla sem se do tašče stehtat. Sama ne morm verjet. Tehtnica kaže 70,5 kg!
Sem šla eno kilco dol. Se vidi da sem se res med prazniki preveč zapacala in se počasi pucam.
GH - mi imamo tudi trenutno problem s hranjenjem. Ampak predvidevam da zato k je zbolu. Ker je prej lepo jedel... Zdej se pa kr nekako davi... Sam mi je čudno ker če bi ga grl bolu potem verjetno tut mleka nebi mogu lepo pit pa bi joku?
umpa ko naredim krompirček, korenček in meseka vse skupaj pretlačim in mu dam... Miksam mu nič!
IZVIRNO SPOROČILO: netki
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa
Evo, se ne bi mogla bolj strinjat. Sva pa redki, ki tako razmišljava. Jaz imam že kar v glavi tiste, za katere vem, da nič ne berejo za nazaj, se ne trudim in jim ne odgovarjam na poste, ko berem z zamikom, ker vem, da nikoli ne bodo tega prebrale.
ktera je to, daj zatoži jo, da jo po riti!
jaz priznam, da preberem čisto vse...mogoče kdaj tiste večerne čveke samo na hitro, ampak morem pa vedno čez vse, ker pol ne bi vedla kaj se sploh dogaja
jaz tudi moram biti vedno na tekočem!
GLUTEN midva še nisva uvajala. Bom počakala da se pozdravi potem pa ga bova. Da ne bo še od tega kaj fasal.
baby vac - vem da ste že pisale kje ste ga naročile... Pa sem pozabla.

Mi lahko plosim še enkrat povete? Ker mi s tem ustnim aspiratorjem ne spravimo nič kaj ven.
netki zelenjavo mu jaz kuham v vodi.
In držim pesti za Tilna da nima vročine. Ker to pa je res hudo!
levinja kekse brez glutena lahko kupiš v dm-u. Potem pa vprašaš katero hrano mu dati da bo notri gluten - ja kekse z glutenom ane.
levinja naš noče nič pit in je na AM. Tut celo poletje ko je blo ful vroče ni nič pil! Enostavno noče! Zdej sem mu pa frutek sok kupla, tist pa pije...
Naš ima še vedno samo 1 obrok GH. Sem mislila sedaj it na drugega pa mi še tega enega noče jest k je bolan...
pogrevanje krompirja - jaz ga ne pogrevam. Ne vem pa ali se sme ali ne...