writing-img

RE: Julijske čakulone 08 VII. del

clock-img

18.01.2009, 16:29

clock-img

metuljcek321

pencil-img

5803

.... se tole:

Bankomat je izplaceval DVOJNO VSOTO: KLIKNI

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

clock-img

18.01.2009, 16:34

clock-img

3jeMi

pencil-img

3849

user posted image user posted image  Anja za korenček...

OMARA... sem nerodno napisala... pospravljala sem omaro, kjer se nahaja raznovrstna šara... in ko sem hotela še eno šaro not vtaknit ni šlo, pa sem jo pospravila... mea culpa user posted image

TEKOČINA... z Almero sva dobili isto tabelco... hmm... je napisano takole: prekuhana voda od 400 ml/dan, poleg tekočine zaužite s hrano (mleko, sadje, juhe,...)... pri količini na obrok pa piše, da mora obrok znašati 230-250 ml... evo, pa da dete eksplodira... user posted image ... itak pa lajdis... po občutku, a ne.

stolček za hranjenje sem kupila... user posted image ... moja lena rit to naredi kar iz naslonjača...

user posted image

clock-img

18.01.2009, 16:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.01.2009, 17:04

clock-img

glugluglu

pencil-img

3730

umpalumpa, kako ste?
Upam, da sta šla pokazat danes Luka k zdravniku, če je zdehidriran, ker se je pa res že zavleklo. user posted image user posted image user posted image

Mi smo doma, smo se potepali v Supernovi, potem pa na kosilo k tašči in po njo, tako, da imamo spet družbo.

clock-img

18.01.2009, 17:05

clock-img

glugluglu

pencil-img

3730

user posted image umpalumpa kaj prej ne povešuser posted image

clock-img

18.01.2009, 17:12

clock-img

ksenci

pencil-img

1778

jz si hočem naložit avatar, pa mi tam ko piše browse noče odpretuser posted image kaj naj nardimuser posted image

clock-img

18.01.2009, 17:21

clock-img

ksenci

pencil-img

1778

končno mi je uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.01.2009, 17:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

18.01.2009, 17:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

18.01.2009, 17:22

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

jz si hočem naložit avatar, pa mi tam ko piše browse noče odpretuser posted image kaj naj nardimuser posted image

kateri browser pa uporabljaš?

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

18.01.2009, 17:24

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

IZVIRNO SPOROČILO: populis

matthew mcconaugey , je mogoče on na fotki zakamufliran, metuljcica?

a veš da sem tut jest nanj pomislila user posted image

08.08.2008

clock-img

18.01.2009, 17:26

clock-img

ksenci

pencil-img

1778

sm zamenjala strežnik, pa je šlo, prej pa se matram pol dneva na vse mogoče načine- sam je tak motna slika, za dans je okuser posted image

kolegov kolega je njihov poslovni partner, pa dobi za tako ceno 3 take pakete. sam moj ni glih za topliceuser posted image on bi sam morje, pa čeprav je zimauser posted image

clock-img

18.01.2009, 17:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

18.01.2009, 17:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

18.01.2009, 17:31

clock-img

ksenci

pencil-img

1778

prej sm mela firefox, zdaj pa google chrome brskalnik.
končno sva dobla računalnik, ampak se ga je splačal čakat. je pa tale-fujitsu siemens amilo Xi 3650, cena pa 1400 €, ima pa oh in sploh, men je itak vseen, moj pa je ko beba zdajuser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.01.2009, 17:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

18.01.2009, 17:34

clock-img

ksenci

pencil-img

1778

IZVIRNO SPOROČILO: populis

sm zamenjala strežnik, pa je šlo, prej pa se matram pol dneva na vse mogoče načine- sam je tak motna slika, za dans je okuser posted image

kolegov kolega je njihov poslovni partner, pa dobi za tako ceno 3 take pakete. sam moj ni glih za topliceuser posted image on bi sam morje, pa čeprav je zimauser posted image

Bolje išta nego ništauser posted image user posted image user posted image

ja to pa je res!

clock-img

18.01.2009, 18:11

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

prej sm mela firefox, zdaj pa google chrome brskalnik.
končno sva dobla računalnik, ampak se ga je splačal čakat. je pa tale-fujitsu siemens amilo Xi 3650, cena pa 1400 €, ima pa oh in sploh, men je itak vseen, moj pa je ko beba zdajuser posted image user posted image user posted image

chrome je precej asketski ... čeprav sploh ni napačen, ampak še vedno imam raje firefox user posted image

grem uživat v  user posted image   ...

08.08.2008

clock-img

18.01.2009, 18:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

18.01.2009, 18:28

clock-img

netki

pencil-img

3488

trojane....očitno prevlada drugi termin user posted image žal pa nisem ziher če bom lahk prišla....pa sej vas bo itak dost in boste fajn čvekale

clock-img

18.01.2009, 18:32

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

Alo!

No, Ana se je zbudila iz popoldanskega spanja z 39,4 C, ima pa čisto bel jezik. Zdajle pa še Sara pokaže svoj jezik in identična slika. No, še mali pa bomo kompletni. Samo upam, da bo staš zdržal, ker imava 26. cepljenje. Do sedaj cel mesec in pol vse ok, zdaj pa, tik pred zdajci, zbolevamo.

Trojane in LJ: ja, tudi jaz imam že naštudirane kominacije za vožnjo do tja, ker jih je par brez prevoza. Vidiš, Populis, kako sva istih misli. user posted image

Veste katero knjigo sem včeraj prebrala in katero berem sedaj? Včeraj je bila na sporedu: Samo mrtvi moški je dober moški; danes pa Iščem imopotentnega moža.

Oblačila:
lani sem preklicala vse dobrodelne organizacije in razen RK jih nihče ni maral. Tako da sedaj od igrač pa do pižam, vse odpeljem na Vič, na sedež RK. Humana resnično preprodaja naprej, to imajo tudi napisano na svoji spletni strani, kao da si pokrijejo stroške kontejnerjev. user posted image

Pa, pa, otroci me potrebujejo, imajo očeta spet na rekreaciji. Moški.

clock-img

18.01.2009, 18:53

clock-img

ksenci

pencil-img

1778

tiste, ki ne veste kam z oblačili, bi vam res svetovala, da morda pobrskate po oglasih, nekaterim mamivam, bi to tako prišlo prav, da si ne morte mislit. moja mami je vedno dajala obleke eni gospe iz vasi, ki jih je bila zmeraj zelo vesela. v zameno smo še jajca dobliuser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.01.2009, 19:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

18.01.2009, 19:29

clock-img

ksenci

pencil-img

1778

kaj bi dal za neki sladkega, pa ne smemuser posted image upam, da me bo kmal minil. bravo jz sm 1 kg shujšala. no če bo šlo tak naprej bom vsak mesec 1 kg.user posted image no počas se daleč pride. pa sej če gledaš bi to blo 12 kg celo leto, pol pa pridem počas na predporodno težouser posted image

clock-img

18.01.2009, 19:30

clock-img

ksenci

pencil-img

1778

moj pa se baše s čokolado- bajs debeluser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem