writing-img

RE: Februarski sončki - 9. del

  
clock-img

25.01.2009, 21:03

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

user posted image

Evo stipe, to je zate.user posted image



jooooooj, nemoj to da mi radis...user posted image  user posted image  user posted image



A si še lačen? ti samo reci kaj bi. Sej to ne redi. Vsaj nekaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



Ej, dobr da se Sefla ukvarja z lepotnim spancem, tu zraven mene... user posted image ... bi kar v laptop skocla ce b'vidla... user posted image ...

clock-img

25.01.2009, 21:07

clock-img

Blacky*

pencil-img

2063

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

nizi jutri mam vodni dan. Se pridružiš?user posted image



teb se pa dogaja ... user posted image   user posted image  user posted image



najbrž je danes full pihalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.01.2009, 21:07

clock-img

blaža

pencil-img

8795



sIFR_callback_0_DoFSCommand(info, args);
Pasulj čorbastAutor: Bane





user posted image Verzija za štampanje


Kuhinja: srpska
Vreme pripreme: Preko dva sata
Posno jelo: ne
Težina pripreme: jednostavno
Kaže se "prost k´o pasulj", a to znači upravo to. Pasulj treba da bude prost, bez ikakvih maštovitih dodataka. Ne kvarite ga. Jedino dozvoljeno je da pustite 1-2 paprike sveže ili suve da plivaju dok se kuva.

Ovo je recept pisan za decu ali poslužiće svima.
Sastojci za 6 porcija
0.5 kg pasulja
500-700 g suvih rebara ili neko slično suvo meso
2 glavice crnog luka

Zaprška:
2-3 kašike ulja
2 čena belog luka
1 kašika brašna
Priprema
Čorbast pasulj? Naravno, sa suvim rebrima. Može i suva kolenica ili, još bolje, butkica. Uzme se veći lonac (za 4 osobe po 3 tanjira). Potrebno je pola kile pasulja, očistiti ga i potopiti u vodu. Po pravilu, pasulj bi trebalo da odstoji preko noći u vodi, da nabubri i da se brže skuva, ali to nije neophodno. Vi ga samo operite i sipajte u lonac vode koliko da ogrezne (da ga voda prekrije) i pustite da na srednjoj vatri provri.

Neka vri 5 minuta, onda ga skinite s vatre i prospite vodu. Najlakše je izručiti sve u cediljku nad sudoperom. Pasulj vratite u lonac pa dolijte svežu vodu. U nju stavite dve sitno iseckane srednje glavice luka, rebara će biti dovoljno 500-700 g, samo tražite od kasapina da ih iseče. Ako imate butkicu ili kolenicu, pazite da lonac bude veći da sve stane. Zatim dodajte desetak zrna bibera i jedan manji listić lorbera i ništa više.

Pustite da provri, smanjite jačinu ringle na najnižu temperatutu na kojoj će ipak da vri. Tako treba da se kuva dok pasulj ne omekne. Kad promešate kašikom, zrna ne smeju da zveče. Uostalom, probajte. Nemojte soliti. Prvo zato što je moguće da su rebra već dovoljno slana, ponekad i preslana (zato ih pre kuvanja obavezno treba isprati toplom vodom), a drugo, ako se pasulj kuva otklopljen i bez soli mnogo je lakši za probavu (ja ga zovem "bestrzajni"). Neki stavljaju kojekakvo povrće u pasulj, ne treba, treba da je prosto ko pasulj, jasno!

Kuvanje pasulja traje nekoliko sati (2-3), zavisi koliko je star (zato otvorite prozor, a zatvorite vrata na kuhinji da ne zamirišite celu kuću). Dolivajte vruću vodu ako je ona u loncu izvrila. Kad je skuvan, napravite zapršku. To u početku možda i nije sasvim lako, ali život nije grana jorgovana, so just do it, što reče NIKE.

Zaprška
U tiganj stavite 2-3 kašike ulja i zagrejte ga. Dok se ulje greje (srednja vatra) iseckajte 1-2 čena belog luka. Prvo ga zgnječite dlanom dok je još u ljusci, samo se naslonite i gotov je. Onda ga očistite od ljuske i iseckajte na dasci. Kad se ulje zagrejalo, stavite u njega jednu varjaču brašna i mešajte da se izjednači, to jest da ne bude grudvica. Stalno mešajte da brašno ne zagori.

Zaprška treba da je retka. Neka brašno polako tamni dok ne postane smeđe, a kad intenzivno zamiriši dodajte u tiganj onaj beli luk, promešajte i izmaknite s vatre. Nastavite da mešate, jer sve to još vri, pa dodajte jednu ravnu kašičicu aleve paprike. Sve ponovo promešajte i sipajte u pasulj. Promešajte pasulj i vratite ga na vatru. Sad treba samo malo da istiha vrijućka, poklopljen ali ne sasvim (postavite poklopac preko varjače, recimo), da se ukusi sjedine. Probajte ga, i ako treba dosolite, ali obično ne treba. Ako je preslan stavite pola kašičice šećera i šolju vode, pa nek provri ponovo.








mirelaz (student) - 2008-12-02 19:03:03 (registrovani član)

odličan!

hvala

Evo to lahko jutri skuhaš, pa ne pozabi namočit zdejle fižol.user posted image

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

25.01.2009, 21:08

clock-img

blaža

pencil-img

8795

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

nizi jutri mam vodni dan. Se pridružiš?user posted image



teb se pa dogaja ... user posted image   user posted image  user posted image



najbrž je danes full pihalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



Itak kot vedno in v moji glavi je user posted image

user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

25.01.2009, 21:10

clock-img

blaža

pencil-img

8795

IZVIRNO SPOROČILO: blaža



sIFR_callback_0_DoFSCommand(info, args);
Pasulj čorbastAutor: Bane





user posted image Verzija za štampanje


Kuhinja: srpska
Vreme pripreme: Preko dva sata
Posno jelo: ne
Težina pripreme: jednostavno
Kaže se "prost k´o pasulj", a to znači upravo to. Pasulj treba da bude prost, bez ikakvih maštovitih dodataka. Ne kvarite ga. Jedino dozvoljeno je da pustite 1-2 paprike sveže ili suve da plivaju dok se kuva.

Ovo je recept pisan za decu ali poslužiće svima. user posted image
Sastojci za 6 porcija
0.5 kg pasulja
500-700 g suvih rebara ili neko slično suvo meso
2 glavice crnog luka

Zaprška:
2-3 kašike ulja
2 čena belog luka
1 kašika brašna user posted image user posted image user posted image  ful zdravo za naše bubce.user posted image user posted image user posted image

Priprema
Čorbast pasulj? Naravno, sa suvim rebrima. Može i suva kolenica ili, još bolje, butkica. Uzme se veći lonac (za 4 osobe po 3 tanjira). Potrebno je pola kile pasulja, očistiti ga i potopiti u vodu. Po pravilu, pasulj bi trebalo da odstoji preko noći u vodi, da nabubri i da se brže skuva, ali to nije neophodno. Vi ga samo operite i sipajte u lonac vode koliko da ogrezne (da ga voda prekrije) i pustite da na srednjoj vatri provri.

Neka vri 5 minuta, onda ga skinite s vatre i prospite vodu. Najlakše je izručiti sve u cediljku nad sudoperom. Pasulj vratite u lonac pa dolijte svežu vodu. U nju stavite dve sitno iseckane srednje glavice luka, rebara će biti dovoljno 500-700 g, samo tražite od kasapina da ih iseče. Ako imate butkicu ili kolenicu, pazite da lonac bude veći da sve stane. Zatim dodajte desetak zrna bibera i jedan manji listić lorbera i ništa više.

Pustite da provri, smanjite jačinu ringle na najnižu temperatutu na kojoj će ipak da vri. Tako treba da se kuva dok pasulj ne omekne. Kad promešate kašikom, zrna ne smeju da zveče. Uostalom, probajte. Nemojte soliti. Prvo zato što je moguće da su rebra već dovoljno slana, ponekad i preslana (zato ih pre kuvanja obavezno treba isprati toplom vodom), a drugo, ako se pasulj kuva otklopljen i bez soli mnogo je lakši za probavu (ja ga zovem "bestrzajni"). Neki stavljaju kojekakvo povrće u pasulj, ne treba, treba da je prosto ko pasulj, jasno!

Kuvanje pasulja traje nekoliko sati (2-3), zavisi koliko je star (zato otvorite prozor, a zatvorite vrata na kuhinji da ne zamirišite celu kuću). Dolivajte vruću vodu ako je ona u loncu izvrila. Kad je skuvan, napravite zapršku. To u početku možda i nije sasvim lako, ali život nije grana jorgovana, so just do it, što reče NIKE.

Zaprška
U tiganj stavite 2-3 kašike ulja i zagrejte ga. Dok se ulje greje (srednja vatra) iseckajte 1-2 čena belog luka. Prvo ga zgnječite dlanom dok je još u ljusci, samo se naslonite i gotov je. Onda ga očistite od ljuske i iseckajte na dasci. Kad se ulje zagrejalo, stavite u njega jednu varjaču brašna i mešajte da se izjednači, to jest da ne bude grudvica. Stalno mešajte da brašno ne zagori.

Zaprška treba da je retka. Neka brašno polako tamni dok ne postane smeđe, a kad intenzivno zamiriši dodajte u tiganj onaj beli luk, promešajte i izmaknite s vatre. Nastavite da mešate, jer sve to još vri, pa dodajte jednu ravnu kašičicu aleve paprike. Sve ponovo promešajte i sipajte u pasulj. Promešajte pasulj i vratite ga na vatru. Sad treba samo malo da istiha vrijućka, poklopljen ali ne sasvim (postavite poklopac preko varjače, recimo), da se ukusi sjedine. Probajte ga, i ako treba dosolite, ali obično ne treba. Ako je preslan stavite pola kašičice šećera i šolju vode, pa nek provri ponovo.









mirelaz (student) - 2008-12-02 19:03:03 (registrovani član)

odličan!

hvala

Evo to lahko jutri skuhaš, pa ne pozabi namočit zdejle fižol.user posted image



_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

25.01.2009, 21:10

clock-img

Blacky*

pencil-img

2063

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Ta slikica je iz kataloga in če bi se po tej slikici odločala, jih ne bi nikoli izbrala, ker imajo tam v salonu eno dobro narejeno montažo kopalnice in je fulll lepo.



meni je minimalizem všeč... samo ta kopalnica je za moje pojme za eno osebo, najbrž moškega... majhno ogledalo in umivalnik user posted image user posted image user posted image .. pa jaz npr. rabim bano... al pa hot tub user posted image

clock-img

25.01.2009, 21:10

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

nizi jutri mam vodni dan. Se pridružiš?user posted image



teb se pa dogaja ... user posted image   user posted image  user posted image



najbrž je danes full pihalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



V Bruslju ni... je blo celo soncno...user posted image ... dogajal se pa ni kej prevec... user posted image

clock-img

25.01.2009, 21:11

clock-img

Blacky*

pencil-img

2063

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

nizi jutri mam vodni dan. Se pridružiš?user posted image



teb se pa dogaja ... user posted image   user posted image  user posted image



najbrž je danes full pihalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



Itak kot vedno in v moji glavi je user posted image

user posted image user posted image user posted image




user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.01.2009, 21:12

clock-img

blaža

pencil-img

8795

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Ta slikica je iz kataloga in če bi se po tej slikici odločala, jih ne bi nikoli izbrala, ker imajo tam v salonu eno dobro narejeno montažo kopalnice in je fulll lepo.



meni je minimalizem všeč... samo ta kopalnica je za moje pojme za eno osebo, najbrž moškega... majhno ogledalo in umivalnik user posted image user posted image user posted image .. pa jaz npr. rabim bano... al pa hot tub user posted image



mh aj no, ni lih minimalizem, ki pridejo še bordure( samo te nas stanejo skoraj 300euser posted image ) no, ma brez njih ni lepo, pa še en vzorček tak mali v mozaiku. Sej bom pofotkala, ko bo narjena, ma to ne bo še tako kmalu. Spomladi, če ne bo to junija v senožečah.user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

25.01.2009, 21:13

clock-img

blaža

pencil-img

8795

jaz pa grem počasi, ki če ne bom dobila odpoved.user posted image

Nočko!

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

25.01.2009, 21:16

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

jaz pa grem počasi, ki če ne bom dobila odpoved.user posted image

Nočko!



ne verjamem... user posted image

clock-img

25.01.2009, 21:16

clock-img

Blacky*

pencil-img

2063

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

jaz pa grem počasi, ki če ne bom dobila odpoved.user posted image

Nočko!



od moža al ljubimca user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.01.2009, 21:18

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

jaz pa grem počasi, ki če ne bom dobila odpoved.user posted image

Nočko!



od moža al ljubimca user posted image user posted image user posted image user posted image



od nbenga... user posted image

clock-img

25.01.2009, 21:29

clock-img

Blacky*

pencil-img

2063

jaz se tudi počasi poslavljam...

moram zgodaj vstati user posted image

nočka

clock-img

25.01.2009, 21:29

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

Nočko od meneuser posted image

_____________________________

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

25.01.2009, 21:35

clock-img

ELMA

pencil-img

2029

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

Luka tud že spančka, brez problemov user posted image  men je čist cuker padu, tko da mi je šou user posted image  iskat jabolčni štrudel v gostilno. Nardi moj svak najboljšga na planetu!
user posted image

elma, ti si pa bliz moje bivše službe! No, sej tud zdejšnja ni delč. A že dolg delaš tuki? Pol smo se zih kdaj na vlaku pa busu vidle!

itata, mah je boljš. takrat nas je pol čist presenetla operacija (so rekli da bo nekje od februarja do junija), in smo se res vsi posvetli samo našmu škratku. in so se zadeve umirile. Zdej sva pa tud razpucala par stvari, pa končno se trudi. Z vsem. Ni pa še to to. jst še kar vse skup mal z rezervo jemljem.bomo vidli.

a so kje tud slikce tort brez tičine?
 
ela, vso srečo jutri in naj ti čim prej mine!

Je bil Luka dons popoldne tok siten (popoldne ni spal), da bi šla koj v službo!user posted image  no, sej zdej me je že minil.user posted image




Lillchy
Kje si pa pre delala user posted image , pa kje zdej delaš user posted image , me zanima res , bom pogledala če imam kakšno svojo sliko user posted image  , in bom prelimala v album , upam da ti tudi imaš svojo , da vidim če te znamuser posted image

_____________________________

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

clock-img

25.01.2009, 21:43

clock-img

ELMA

pencil-img

2029

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: blaža



sIFR_callback_0_DoFSCommand(info, args);
Pasulj čorbastAutor: Bane





user posted image Verzija za štampanje


Kuhinja: srpska
Vreme pripreme: Preko dva sata
Posno jelo: ne
Težina pripreme: jednostavno
Kaže se "prost k´o pasulj", a to znači upravo to. Pasulj treba da bude prost, bez ikakvih maštovitih dodataka. Ne kvarite ga. Jedino dozvoljeno je da pustite 1-2 paprike sveže ili suve da plivaju dok se kuva.

Ovo je recept pisan za decu ali poslužiće svima. user posted image
Sastojci za 6 porcija
0.5 kg pasulja
500-700 g suvih rebara ili neko slično suvo meso
2 glavice crnog luka

Zaprška:
2-3 kašike ulja
2 čena belog luka
1 kašika brašna user posted image user posted image user posted image  ful zdravo za naše bubce.user posted image user posted image user posted image

Priprema
Čorbast pasulj? Naravno, sa suvim rebrima. Može i suva kolenica ili, još bolje, butkica. Uzme se veći lonac (za 4 osobe po 3 tanjira). Potrebno je pola kile pasulja, očistiti ga i potopiti u vodu. Po pravilu, pasulj bi trebalo da odstoji preko noći u vodi, da nabubri i da se brže skuva, ali to nije neophodno. Vi ga samo operite i sipajte u lonac vode koliko da ogrezne (da ga voda prekrije) i pustite da na srednjoj vatri provri.

Neka vri 5 minuta, onda ga skinite s vatre i prospite vodu. Najlakše je izručiti sve u cediljku nad sudoperom. Pasulj vratite u lonac pa dolijte svežu vodu. U nju stavite dve sitno iseckane srednje glavice luka, rebara će biti dovoljno 500-700 g, samo tražite od kasapina da ih iseče. Ako imate butkicu ili kolenicu, pazite da lonac bude veći da sve stane. Zatim dodajte desetak zrna bibera i jedan manji listić lorbera i ništa više.

Pustite da provri, smanjite jačinu ringle na najnižu temperatutu na kojoj će ipak da vri. Tako treba da se kuva dok pasulj ne omekne. Kad promešate kašikom, zrna ne smeju da zveče. Uostalom, probajte. Nemojte soliti. Prvo zato što je moguće da su rebra već dovoljno slana, ponekad i preslana (zato ih pre kuvanja obavezno treba isprati toplom vodom), a drugo, ako se pasulj kuva otklopljen i bez soli mnogo je lakši za probavu (ja ga zovem "bestrzajni"). Neki stavljaju kojekakvo povrće u pasulj, ne treba, treba da je prosto ko pasulj, jasno!

Kuvanje pasulja traje nekoliko sati (2-3), zavisi koliko je star (zato otvorite prozor, a zatvorite vrata na kuhinji da ne zamirišite celu kuću). Dolivajte vruću vodu ako je ona u loncu izvrila. Kad je skuvan, napravite zapršku. To u početku možda i nije sasvim lako, ali život nije grana jorgovana, so just do it, što reče NIKE.

Zaprška
U tiganj stavite 2-3 kašike ulja i zagrejte ga. Dok se ulje greje (srednja vatra) iseckajte 1-2 čena belog luka. Prvo ga zgnječite dlanom dok je još u ljusci, samo se naslonite i gotov je. Onda ga očistite od ljuske i iseckajte na dasci. Kad se ulje zagrejalo, stavite u njega jednu varjaču brašna i mešajte da se izjednači, to jest da ne bude grudvica. Stalno mešajte da brašno ne zagori.

Zaprška treba da je retka. Neka brašno polako tamni dok ne postane smeđe, a kad intenzivno zamiriši dodajte u tiganj onaj beli luk, promešajte i izmaknite s vatre. Nastavite da mešate, jer sve to još vri, pa dodajte jednu ravnu kašičicu aleve paprike. Sve ponovo promešajte i sipajte u pasulj. Promešajte pasulj i vratite ga na vatru. Sad treba samo malo da istiha vrijućka, poklopljen ali ne sasvim (postavite poklopac preko varjače, recimo), da se ukusi sjedine. Probajte ga, i ako treba dosolite, ali obično ne treba. Ako je preslan stavite pola kašičice šećera i šolju vode, pa nek provri ponovo.










mirelaz (student) - 2008-12-02 19:03:03 (registrovani član)

odličan!

hvala


Evo to lahko jutri skuhaš, pa ne pozabi namočit zdejle fižol.user posted image




Blaža na kero stran si šla po te srpske recepte user posted image , ti si pa prava sladka agentka .user posted image

Bamby upam da se Anaja do konca pozdravi , a vi imate 3 tedna uvajanje , Mi dve bomo imele 1 teden , se bojim da bo premal user posted image , ne dobim več dopustauser posted image , pa imam celega , me je direktor klicu da grem takoj po porodniški delatuser posted image user posted image , komaj sem dobila od 27.1-9.2

ella user posted image da ti jutri čim prej mine dan.

_____________________________

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

clock-img

25.01.2009, 21:48

clock-img

jencili

pencil-img

3103

čer,

za nami je super vikenduser posted image . Veliko smo se cartali, bli na svežem zraku, midva pa sva bila včeraj tudi na 30 letnici in sm se spet po dolgem času malo naplesalauser posted image . Vam povem, je prov pasalouser posted image

Taj je super priden, na vidiku sta obe zg. enkici še vedno, s tem, da je leva že zlo pri koncu, desna pa kak dan za njouser posted image

Ella, želim ti, da ti jutrišnji dan mine čimprejuser posted image

_____________________________

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

clock-img

25.01.2009, 21:56

clock-img

mlavla

pencil-img

3230

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

O končno se javi kdo!user posted image user posted image user posted image


a jst sem pa nihče...user posted image

user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

clock-img

25.01.2009, 22:02

clock-img

mlavla

pencil-img

3230

nil grem tud jst počasi v pančevo..
nočko


_____________________________

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

clock-img

25.01.2009, 22:06

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

nil grem tud jst počasi v pančevo..
nočko



oooo, potem pa nocko od mene... user posted image  Jaz bom se mal tuki... user posted image

clock-img

25.01.2009, 22:17

clock-img

lillchy123

pencil-img

2460

sam da rečem nočko

donsspiva v dnevni na tleh pred kaminom, Luka ma pa celo spalnco zase user posted image user posted image

_____________________________

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

clock-img

25.01.2009, 22:20

clock-img

kati kati

pencil-img

673

čer,

javljanje po dooooooooolgemčasu.

smo bli za vikend v Radencih...ma blo je špica...drgače pa je tamali neki bil bolan...pa delamo na polno salon...je moj bil zelo zelo priden...ker je velik sam naredu(sam mamo še čas do meseca maja)sam malo prehitevamouser posted image

do torka imam dopust potem pa over...končam z delom pa mal na sončno pol pa na svoje...komi čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image


pr nas Maj ne gre v vrtec...nekje septembra, ker še ne hodi pa tud js bom še doma...pol pa bo šol


kej novga?




_____________________________

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

clock-img

25.01.2009, 22:20

clock-img

MetiLu

pencil-img

3069

Super Itata, se vidmo jutri user posted image

Naš mulček je pa spet sam zaspal user posted image  je jokal kakšne 3-4 minutke in je zaspal user posted image  zdej sva z mojim odločena in vztrajava pri tem, ker očitno deluje user posted image  user posted image

Sem zdej gledala film Čaka te pošta ... iiiiiiiiiiiiiiiiiii kok romantično user posted image  ... user posted image user posted image user posted image

Grem spat, jutri je že šiht, kok je vikend prehitr minil user posted image  ko da ga ni blo user posted image  user posted image  No, sej ta teden je Janez doma, ker je varuška na dopustu, pa v sredo pride kolegica iz MB na obisk za 3 dni in me bo maserala, ker dela maserski tečaj in bo svojo mizo sabo pripeljala user posted image  uh, komaj čakam user posted image

Nočko, pa da bo hitro spet petek! user posted image

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

clock-img

25.01.2009, 22:27

clock-img

blaža

pencil-img

8795

evo nočko 2.user posted image

film sem pogledala sama, moj je pa žagl drva ob meni.user posted image

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem