IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
mafi, kje si se pa včeraj potikala?
doma

, sploh ni blo časa z tamalim sem se borila sploh ni hotel zaspat
[/quote]
mafi, tvoj Filip je itak zakon, spalček 1A
[/quote]
ja sedaj mogoče od novga leta, da se je popravil in da spet vam kako je to, če spiš v kompletu 7....ali več.
prej je bila pa norišnica, zbujanje na 3 ure, ko se je to umirilo in ko je začel plazit pa se je ponoči dvigoval iz pojstlice ali
pa zaletaval v rešetke.
sedaj je mir ko ima spalno vrečo včasih začne sitnarit pa mu hitr podturim dudo pa zaspi nazaj
Dobro jutro
zaenkrat še nisem brala za nazaj - videla sem samo tole na koncu
estrella, drži se
- moj je dal to ravno skoz, na srečo nisva tudi midve pokasirale
mi smo spet spali do 5.20 - potem se je pa moj malo trudil z njo - jo je nosil malo po temnem hodniku gor in dol - na koncu je spala do 6.45
včeraj zvečer sem jamrala, kako malo poje Brina, a ne?
v bistvu sem malo narobe povedala, kaj me res najbolj moti pri zadevi - to je RAZNOVRSTNOST
ok...pač poje malo... kg so OK, pa ni panike
ampak na samo mlene kašice papa in malo sadnih - kje je en kup vitaminov B (posebej B12)? folna (no, saj to je B9, ampak vseeno), železo,... pa kup mineralov... zdaj ful to potrebuje, pa verjetno dobi premalo
sem gledala malo sestavo mleka v mlečnih kašicah - če je vse res, potem je to mleko v prahu precej bolj "siromašno" kot če bi kupila kašico brez mleka in jo zmešala z narejenim adaptiranim mleko (recimo Novalacom ali drugim)
zdaj grem pa še malo prebrat, če mi bo dala mir
bravo Varja, kr tako naprej, da bo mami spočita
Tudi mi smo spali 11h v kosu, pa je sedaj popila samo 130AM
Zjutraj tako malo je, pa po celi noči, ko ne je ničesar.
Sicer je vseeno, dokler je zdrava
Sem pa jaz slabo. Imam vročino 38,8 in samo čakam,kdaj se bodo še kaki neljubi znaki pojavili.
,bogica,upam da vročina pade in boš boljše.
kasso: zaenkrat Andraž ni kazal kakih znakov bolezni, bomo pa danes videli, če se bo kaj spremenilo.
Grem na kapučin.
Kar tako in še bolje naprej
ja res, upam da bo tud Gregi začel spat kot je treba, da se boš tud ti naspala kot je treba.
prej je bila pa norišnica, zbujanje na 3 ure, ko se je to umirilo in ko je začel plazit pa
se je ponoči dvigoval iz pojstlice ali
pa zaletaval v rešetke.
sedaj je mir ko ima spalno vrečo včasih začne sitnarit pa mu hitr podturim dudo pa zaspi nazaj
to trenutno traja pri nas, a to mine? ker drgač bo imel Nejc čist modro glavo
...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...
Danes je mala padla s zakonske postelje. Kako je to mogoče nimam pojama, ke ne pleza, ali pač????
Sem jo posadila na sredino k vzglavju in šla po njene cote, ko naenkrat naredi bum in jok. Alja je ležala na hrbtu ob postelji.
Na tleh se malo porita in to je to, kako ji je uspelo pripuzat v slabi minuti do roba, pa nimam pojma.K sreči je vse OK
Rabim nasvet: Alji se vse kar ni miksanega v nulo oz, če je pretlačeno, mora biti na pol juha, da poje normalno in ne bruha. Ko ji dam piškot, ga z veseljem liže in grize, enako kruh a se ji po kaki minuti vse obrne in bruha
Tudi če ji dam micen košček kruha, ki se stopi v ustih, zbruha. Tako, da ne vem ali naj vztrajam s ponujanjem oz. kdaj , ker se bojim , da se mi ne zaduši oz. še tisto kar poje prej ne izbruha??????
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
punce skor sem si kuhinjo zažgala, sem si dala toast popečt v toaster, pa sem šla Nejca oblačt in pozabla, pa zavoham neki čudnega in se je že vse kadilo, kruhki črni, o moj bog...
ojej, samo, da je vse ok in se ni vnelo
. Se pa kaj takega hitro zgodi
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
mafi, tvoj Filip je itak zakon, spalček 1A
ja sedaj mogoče od novga leta, da se je popravil in da spet vam kako je to, če spiš v kompletu 7....ali več.
prej je bila pa norišnica, zbujanje na 3 ure, ko se je to umirilo in ko je začel plazit pa
se je ponoči dvigoval iz pojstlice ali
pa zaletaval v rešetke.
to trenutno traja pri nas, a to mine? ker drgač bo imel Nejc čist modro glavo mi smo probal z spalno vrečo pa je pomagal,.
podnevi pa če zadrema je stanje isto še ko se sam obrne v spanju na trebuh je pokonci

, pomoje da ne mine.
je kar kriza sploh pa ko je v budnem stanuhodim za njim ko kak detektiv, da nebi kje ruknil ko se dviguje, ker zadnjič mi je orek pribil na mizo

in ima še zdej mal buške.
mi je blo bolje ko se ni plazil in dvigoval, tam kjer sem ga pustila tam sem ga tudi najdla
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!