IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
****- sem menda vse prebrala samo nisem razumela, če je vse ok...
No, upam, da bodo v veselje vsem...
Seveda bodo o.k.. Hvala.
Sem pa samo napisala, da so se zmer na e-mailu ker nimam cajta dol pobrat...
Fajn oddih vam zelim.
Anitka: Lusna si... fajn pramencki
In pa prejmi iskreno sozalje tudi z moje strani.
Aurora: jaz pri zamasenem nosku prisegam na baby wax, me je prisel zelo drago, da sem ga dobila sem ( hvala Estrella) ampak je vreden vsakega evra.
Mislim da v Slo. pa sploh ni to velik strosek tam okrog 10 euro in res se ti splaca. Gre na vsak sesalec, samo dobro je da imas takega da se da jakost regulirat da lahko das na najmanj, ker ce ne sem slisala da so punce kar nekaj sesalcev skurle...
In ni velik je samo ena plasticna cevka z steklenimi konci.
Samo bol tesko se pomiva , baje obstaja neka krtaca, sam jaz je nimam pa samo pod fajn vroco vodo splaknem.
Sem pa jaz nabavila se en tak sprej - fiziolosko. tako da mi ni treba noter ulivat pa da vse ven stece. Samo nastavim in spricne globoko v nos...Vem da ga imajo tudi v Slo. vsaj imeli so ga, ker sem to prvic videla pred leti pri prijateljici v Slo.
Estrella: Aparat za peko kruha moj je 800W in mislim da je to najvecja moc. V glavnem jaz sem zelo zadovoljna samo moras izbrat obvezno takega z dvema metlicama ( gnetilkama )
Se vprasanje kar tako iz firbca: Zakaj vam gre pa na zivce ce "deci" mal polezijo v nedeljo
Razmisljam, pa razmisljam pa mi ni nic jasno, kaj je s tem narobe
, pa si recem jah vprasi a ne... evo zakaj?