Ojla,
Moj spi prvo rundo pa sem prisla mal pogledat...itak ste prevec naklofale da bi vse prebrala in komentirala bom pa samo mal preletela...
Itak danes ni moj dan
Do sedaj sem:
-razbila mojo najljubso skodelico
-zazgala pizzo
-razlila mehcalec
-zakurla z likalnikom mozeve hlace od obleke - ene od ta boljsih
Kaj bo se ura je komi 10 ???
Do sedaj sem prisla do 174 strani in kar se mi zdi da res moram komentirat pa brez zamere :
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
Če boste res šli v Egipt pazi kaj boš dajala Galu za jest, ker sestrična od mojega je šla lani za novo leto, ko je bil sine star 9 mesecev in he fasal ful hudo drisko, kasneje pa še vsi ostali družinski člani. So rekli, da bolj mučnih počitnic še niso imeli
ss: tri otroke imam in v Egiptu zivimo pa nihce se nikdar HB ni imel driske, prav tako ne jaz.Tako da tole me je pa kar malo zbodlo.
Pa se obrazlozitev zakaj ljudje zbolevajo na veliko:
Egipt je zelo umazan in ker nimamo ne dezja ki bi spral vse te bakterije in viruse in ne mrzlega vremena..je potrebna res huda osebna higiena, da ne zbolis.
Zato vem, da se grdo slisi ampak ce so ljudje cisti ne zbolijo...
Ker 99% okuzb ki povzrocajo diarejo v Egiptu povzrocajo bakterije ki so fekalne.
Se pravi po domace povedano, da zbolis moras pojest mal dreka...
Ponavadi zbolevajo ljudje ki tudi niso previdni pri uporabi vode. In pa bolj kot na pocitnicah ob Rdecem morju tisti ki gredo na krizarjenje po Nilu...
In za konec ce se se tako trudis z higieno in vse eno zbolis imamo zdravila ki so zelo ucinkovita...Pozdravis se ze v 1 dnevu najvec 2. ( pa niso antibiotiki )
Zdravilo se imenuje :
Antinal je...pa tud v obliki sirupa za otroke
Ce driska ne izgine v najvec 2 dneh potem gre za kako hujso okuzbo in je treba it k zdravniku...( ampak to je redko )
In se da ne bo preplaha pred Egiptom naj povem osebno izkusnjo:
Osebno sem jaz in moja druzina na potovanjih zboleli samo enkrat in sicer na Hrvaskem... Fasali smo salmonelo, moz in sin sta pristala v bolnici sama pa sem bila samo bezno pozitivna in sem prebolela brez kakih problemov...
Evo ni treba it dalec, lahko se ti zgodi tud pri sosedih...
Evo zdej pa grem naprej brat itak sem sele na 174 strani