cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Domžalske nosečke

clock-img

15.04.2009, 14:02

clock-img

tanc555

pencil-img

46

ja, jaz grem tudi maja.
Se vidimo potem na MŠuser posted image

clock-img

15.04.2009, 14:38

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Joob

Ej punce, kok ste se pa do zdej zredile? Jst sem do 22 tedna pridelala 5 kg in sem bla ful kregana...tko, da morm zdej pazit na prehrano...men se pa skos sladoled je.user posted image

to je pa ful cudno...sej to ni tok!!!jaz sem sicer sele po 21 tednu zacela nabirat kilce ampak sem zdaj 35 tednu in sem jih pridelala ze 18 pa me se zmer ne krega nic....se sama jo uprasam a je kej narobe pa se mi sam smeji!!!

clock-img

15.04.2009, 14:44

clock-img

lunca82

pencil-img

238

Joob ne sekiraj se zaradi teže...k sestre morejo itak vedno za nekaj težit. user posted image  Ti samo uživaj v nosečnosti in si privošči sladoled kadar hočeš!!
Moja tašča pravi, da če si nosečka nekaj zaželi naj to tudi naredi oz. poje!! user posted image U Ž I V A J!!!  

KatMat jaz sem pa lih kar prispela na tržaško in sem crknjena od te vročine..user posted image user posted image . Sicer sem se spomnila da v Domžalah imamo trgovino Intimissimi v Merkatorju tako, da bom šla še tam pokukat, za modrček. Se slišiva kasneje za coffee. user posted image

< Sporočilo je popravil lunca82 -- 15.4.2009 14:47:17 >

Don't worry, be HAPPY!! :)

clock-img

15.04.2009, 14:51

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

zmenjeno!!sem sele sedaj ugotovila da mi je telefon crknu!!!sorci...ga dam filat takooj!

clock-img

15.04.2009, 14:53

clock-img

lunca82

pencil-img

238

Sej te nisem spet klicala...da me nebi imela pohen kufer sem raje tu napisala. user posted image user posted image
ps: imam pa zate cd-je s slikami. user posted image

clock-img

15.04.2009, 14:55

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem mislila da si me pa da me ne dobis...ze filam...ti kr poklic..upam da se nama ne bo vreme skisalo pred nosom

clock-img

15.04.2009, 15:04

clock-img

lunca82

pencil-img

238

Upam tudi jaz. Se slišiva kasneje! bye bye user posted image

clock-img

15.04.2009, 18:10

clock-img

Joob

pencil-img

563

Ja punce, sam je rezlika, če začneš z 50.kg ali pa 70.kguser posted image . No drugače se meni tut ni zdelo da sem se ful neki zredila...pri meni je že dost če kremšnito samo povoham...kaj šele če jo pojemuser posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

clock-img

15.04.2009, 21:41

clock-img

LINDI

pencil-img

1129

hvala za čestitke.Pri D.R.MEGLIČEVI sem imela nuhalno,jaz bi šla tudi že zdaj v m.š.pa se bojim da sem prezgodna,ker je šele 12 tednovuser posted image

clock-img

15.04.2009, 22:07

clock-img

Joob

pencil-img

563

Načeloma naj bi se MŠ udeležole nosečke v 7 oz 8 mesecu nosečnosti...ampak Lindi, če je tvoja želja taka, lahko komot pričneš z obiskovanjem MŠ...kdo ti pa lahko prepreči??? Pridi, bomo skupaj poslušaliuser posted image .

clock-img

16.04.2009, 07:18

clock-img

luna80

pencil-img

138

Hojla punce!!! Tudi jaz pridem 06 maja v MŠ. A katera mogoče ve, če se je potrebno prijaviti.
Sam ura mi pa ni preveč všeč. Ob petih se začne ko smo še vsi skor po službah.....
Ali predavanje poteka 2x na teden????

Se vidimo.
Čaw

clock-img

16.04.2009, 08:10

clock-img

ninčy

pencil-img

534

Ja jaz definitivno ne bom čakala do 7, 8. meseca z MŠ. Takrat selahko zgodi, da bosta naša dva user posted image  že na svetu. Če bo slučajno šola tudi junija, bova morda razmislila o juniju.

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

clock-img

16.04.2009, 08:15

clock-img

LINDI

pencil-img

1129

JA JAZ BI FUL ŠLAuser posted image DA BI BILE SKUPAJ

clock-img

16.04.2009, 10:45

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: luna80

Hojla punce!!! Tudi jaz pridem 06 maja v MŠ. A katera mogoče ve, če se je potrebno prijaviti.
Sam ura mi pa ni preveč všeč. Ob petih se začne ko smo še vsi skor po službah.....
Ali predavanje poteka 2x na teden????

Se vidimo.
Čaw

ni se treba prijavit sam tja prides,in ja 2 krat na teden je ob pon in sredah

clock-img

16.04.2009, 20:27

clock-img

Želvi

pencil-img

65

Oj, punce!

Že nekaj časa vas spremljam, a sem se šele sedaj spravila k pisanju - upam, da me vseeno sprejmete medse user posted image . Drugače pa sem "priseljena" Domžalčanka, stara 28.let in z mojim nestrpno čakava junij, ko bova k sebi končno stisnila najino princesko user posted image .

clock-img

16.04.2009, 20:30

clock-img

Joob

pencil-img

563

Hey Želvi, dobrodošla!user posted image Potem pa nimate več veliko do srečanja z vašim zakladkom...hitro bo, hitro...user posted image

clock-img

17.04.2009, 10:39

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

DOBRODOSLA ŽELVI!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.04.2009, 11:58

clock-img

Želvi

pencil-img

65

Hvala punce, za dobrodošlico user posted image .

Joob, res je, samo še nekaj tednov nas loči od našega srečanja s princesko user posted image . Upam, da zdrži vsaj do začetka junija v mojem trebuščku. Važno je le, da bo zdrava! To je najpomembneje!

Vsem nam želim lepo nosečnost, prekrasne občutke ob čutenju gibov naših user posted image , potem pa čim uspešnejši porod in tisto kar je najpomembnejše - zdrave user posted image , ki nam bodo prinesli veselje in srečo v vsak nov dan.

clock-img

17.04.2009, 12:15

clock-img

Želvi

pencil-img

65

Joob, šele sedaj sem videla tvoj PDP, tudi vam ne manjka prav veliko do srečanja z vašim user posted image . Tile meseci bodo prav hitro minili in vajina sreča bo kmalu v vajinem objemu user posted image .

clock-img

17.04.2009, 16:12

clock-img

ninčy

pencil-img

534

Če slučajno katero zanima ... preverjeno: 17. junija bo tudi še MŠ v Domžalah.

clock-img

20.04.2009, 11:17

clock-img

Joob

pencil-img

563

Dobro jutro, kje ste??? user posted image

clock-img

20.04.2009, 13:03

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

midve z lunco pridno kofetkave...zakaj se ne pridruzis??

clock-img

20.04.2009, 14:45

clock-img

Joob

pencil-img

563

katmat, ne upam prou po kofetkih hodit, ker sem na bolniški...tako, da raje kofetkam doma...Sta pa uživačici, kaj?user posted image

clock-img

20.04.2009, 15:26

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

sej jest sem tud na bolniski....od novembra in se stiri  dni imam do konca :))

uzivave 100 na uro

clock-img

21.04.2009, 10:34

clock-img

ninčy

pencil-img

534

Hej!
Sem nas spet komaj našla na drugi strani!
Saj verjamem, da se nobeni nič ne da, ko je pa tak vreme. No, vsaj meni se ne da ... Čeprav me je pa naša psička spravla na sprehod.
Upam, da bo popoldne res sončk.
pozrdavček vsem

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem