writing-img

RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del

clock-img

29.01.2009, 23:02

clock-img

Anonimen

AS,daj no,saj ni tako hudo,samo saj ves,ko smo tako ponosni ce tamali kaj novega ugotovijo,moramo kar celem svetu povedat...no,jaz trenutno lahko samo na RR,bom pa jutri koj se nasim sporocilauser posted image
Slovenka,sem opazila,zelooo posiljenouser posted image

clock-img

29.01.2009, 23:02

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Vidiš, Kleo, kako disciplinsko si nam zdaj udarila? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem hotela še dene komentirat--ja, HB za dene, ne?user posted image user posted image user posted image
Samo škoda, ker jih kopalke nimajo.

clock-img

29.01.2009, 23:03

clock-img

polly80

pencil-img

948

IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

slovenka - no, sam da ste ji kupli par žabic, HB user posted image ;
pa saj imaš prav; res ima take lepe nogice, da jih je škoda skrivat, pa še telovadit gre lažje. tazadnja fotke je sploh "the best".

Ja, saj - jaz pa opažam, da imam vsako leto vse bolj debele štunfe, ti deni vse bolj rastejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolk sem se pa zdaj režala user posted image user posted image user posted image user posted image
sem prebrala -jaz imam vsako leto vse bolj debele študenteuser posted image user posted image user posted image sem mislila,da si si me zapomnil iz izpitauser posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

clock-img

29.01.2009, 23:03

clock-img

Anonimen

kopalke na dene - kaj pa na neopreneuser posted image

clock-img

29.01.2009, 23:04

clock-img

polly80

pencil-img

948

ok,lahko noč,ura je čas za spanjeuser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

clock-img

29.01.2009, 23:05

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

AS,daj no,saj ni tako hudo,samo saj ves,ko smo tako ponosni ce tamali kaj novega ugotovijo,moramo kar celem svetu povedat...no,jaz trenutno lahko samo na RR,bom pa jutri koj se nasim sporocilauser posted image
Slovenka,sem opazila,zelooo posiljenouser posted image

Klero, res je. Veš, meni še danes ni jasno, zakaj sem sama tako grozno srečna ob vsakem otroškem napredku. Mali se npr. postavi na 4, jaz pa od sreče v jokuser posted image .
Kleo--kar zakriči, če te preskočimo in držim pesti, da se ti življenje urediuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

clock-img

29.01.2009, 23:05

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

IZVIRNO SPOROČILO: polly80

pa saj imaš prav; res ima take lepe nogice, da jih je škoda skrivat, pa še telovadit gre lažje. tazadnja fotke je sploh "the best".

Ja, saj - jaz pa opažam, da imam vsako leto vse bolj debele štunfe, ti deni vse bolj rastejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolk sem se pa zdaj režala user posted image user posted image user posted image user posted image
sem prebrala -jaz imam vsako leto vse bolj debele študenteuser posted image user posted image user posted image sem mislila,da si si me zapomnil iz izpitauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz c.r.k.u.j.e.m. od  user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.01.2009, 23:06

clock-img

Anonimen

Jo bom posnela,samo zdaj je komaj zacela,le na puzlah,po tleh bi slo cisto prehitro,se bojim,da ne bi kam odletela...

Za dene in zabe...jaz pa imam vsako leto bolj oprijete-za privzdigovanje riti,zatezanje pasu,ozanje nog...user posted image user posted image

clock-img

29.01.2009, 23:06

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

IZVIRNO SPOROČILO: nya

kopalke na dene - kaj pa na neopreneuser posted image

E vidiš jo-----te bo treba oblečtuser posted image

clock-img

29.01.2009, 23:07

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

kleo user posted image user posted image user posted image user posted image  Marisa.

Ja, roza oblekice so za majhne cukre. Moja je bla tus skoz v oblekicah, do šole, pol pa nič več. Samo še športno. Sem se ji pa ravno zadnjič smejala, se je tko lepo zrihtala, pa bel obroč z mašnco v lase, tko ful punčkasto, zraven  pa piercing na obrveh. Iz ene skrajnosti v drugo, ampak ji paše.

clock-img

29.01.2009, 23:09

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: polly80

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz c.r.k.u.j.e.m. od  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image se ena crkjenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.01.2009, 23:09

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Jo bom posnela,samo zdaj je komaj zacela,le na puzlah,po tleh bi slo cisto prehitro,se bojim,da ne bi kam odletela..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za hitrost

Za dene in zabe...jaz pa imam vsako leto bolj oprijete-za privzdigovanje riti,zatezanje pasu,ozanje nog...user posted image user posted image

sem si kupila "opremo" za krst. Sem probavala bluzice in so bile vse malo čudnih krojev.
Nakr se mi seveda posveti, da s kroji je vse v redu, samo moje prsi so zlezle s položaja še nižje,....user posted image
Ne ljubi se mi pa nosit oprijemajočih stvari,....

clock-img

29.01.2009, 23:11

clock-img

Anonimen

RMRM - upam, da nisi kej zamerila, sam je blo res smešno slišat - imam treznega moža...

clock-img

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

kleo user posted image user posted image user posted image user posted image  Marisa.

Ja, roza oblekice so za majhne cukre. Moja je bla tus skoz v oblekicah, do šole, pol pa nič več. Samo še športno. Sem se ji pa ravno zadnjič smejala, se je tko lepo zrihtala, pa bel obroč z mašnco v lase, tko ful punčkasto, zraven  pa piercing na obrveh. Iz ene skrajnosti v drugo, ampak ji paše.

user posted image user posted image user posted image
RMRM- saj piercing na obrveh sploh ni tako hudo.

clock-img

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

RMRM - upam, da nisi kej zamerila, sam je blo res smešno slišat - imam treznega moža...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.01.2009, 23:12

clock-img

Anonimen

Daj AS,saj ves,da so kroji VEDNO kriviuser posted image
RMRM,a tvoja ima pircing.Od kdaj,in koliko let ze ima??

clock-img

29.01.2009, 23:13

clock-img

Anonimen

Saj ne upa,ko si pa popoldne grozila...user posted image

clock-img

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Daj AS,saj ves,da so kroji VEDNO kriviuser posted image   Prav, naj bo po tvoje.user posted image
RMRM,a tvoja ima pircing.Od kdaj,in koliko let ze ima??No, to tudi mene zanima....

clock-img

clock-img

Anonimen

Jo bom posnela,samo zdaj je komaj zacela,le na puzlah,po tleh bi slo cisto prehitro,se bojim,da ne bi kam odletela..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za hitrost

sem si kupila "opremo" za krst. Sem probavala bluzice in so bile vse malo čudnih krojev.
Nakr se mi seveda posveti, da s kroji je vse v redu, samo moje prsi so zlezle s položaja še nižje,....user posted image

A ve delate tko ful hudo reklamo za nas k mamo prvega, neuser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.01.2009, 23:16

clock-img

Anonimen

najbolj da nick zamenjam v kritična grozilda

clock-img

29.01.2009, 23:17

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

A ve delate tko ful hudo reklamo za nas k mamo prvega, neuser posted image user posted image user posted image

Reklamo za push-up in podobno,...
Nya, nčbat.
ko boš imela user posted image user posted image user posted image , ti bo čisto vseeno ali je kje kak cm preveč, kje kak sm malo nižje---vsaj takrat, ko bodo 3-je cvililiuser posted image

clock-img

29.01.2009, 23:18

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

najbolj da nick zamenjam v kritična grozilda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nya-men je pa dober oun tvoj stavek, ko si napisala, da te je v srednji šoli minilo pogovarjanje sredi noči.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.01.2009, 23:19

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - sam res so včasih kaki stavki smešni

clock-img

29.01.2009, 23:21

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

ne, ne, zakaj bi zamerla. sej sem tko napisala. Pač trezno razmišlja. Jaz bi kar z glavo skoz zid, kar ni ravno najbolj. Zato pa je tolk razlike med prvima dvema in tretjim. Štirje otročki - ful stvari za sabo potegne. Prva je že avto. Pol mi sam kombi preostaneuser posted image user posted image

clock-img

29.01.2009, 23:21

clock-img

Anonimen

si me pa spomnila, da mamo vriskača doma, pa grem počasi spat, da vsaj kako urco not dobim pred nadaljevanko

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem