writing-img

RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del

clock-img

03.02.2009, 22:08

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

lunca14- mi imamo dormeo roll up 140x200cm in tehta 5100guser posted image

Evo..sem si še ogledala filmček o Marisi in je naša v tak jok padla, da se še kar zdaj dereuser posted image user posted image user posted image ..verjetno misli, da je mami šla kupit drugega dojenčkauser posted image user posted image user posted image

Aja? Se je že začelo ljubosumje?

Naša je zaenkrat še vesela drugega dojenčka v hiši - tistega v ogledalu v garderobi - jo dam na tla in se potem moji dve hčerki držita za roke, se lupčkata... Si prav rada predstavljam, da imam dve v hiši user posted image user posted image user posted image

naš se tud zelo rad gleda v ogledalo in se smeji fantku user posted image

clock-img

03.02.2009, 22:09

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

ouuuuuujeeeee po dolgem času user posted image

clock-img

03.02.2009, 22:10

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

ouuuuuujeeeee po dolgem času user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

clock-img

03.02.2009, 22:11

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Lonapo, jjjjj, si stara. Jaz bom šele čez enih 250 dni user posted image user posted image user posted image user posted image

mulkeuser posted image user posted image

prav res...pri nama je blo to en maluser posted image vec kot pred 1000dnevi....
user posted image za Saro,pridna punca.
RMRM,kako kaj praznujes,je blo kej daril?user posted image

blo, blo, ampak glavno pride v četrtekuser posted image user posted image

clock-img

03.02.2009, 22:11

clock-img

Anonimen

Oj,Sasa,ti si pa cist premalkrat tu gor zadnje caseuser posted image ,pa Meri nas res nakrega,ma cist pravuser posted image .
Lunca,lahko noc...stara si,stara,kaj ces.................nic ne pomaga tut ce se mlado pocutis.............emso vse poveuser posted image

clock-img

03.02.2009, 22:12

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

js bom pa 31 julija, moj bo pa zdej kmal 18. februarja že 36 user posted image

clock-img

03.02.2009, 22:13

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

Oj,Sasa,ti si pa cist premalkrat tu gor zadnje caseuser posted image ,pa Meri nas res nakrega,ma cist pravuser posted image .
Lunca,lahko noc...stara si,stara,kaj ces.................nic ne pomaga tut ce se mlado pocutis.............emso vse poveuser posted image

ma ja sej vem, ni cajta, sneg kidam pa take zadeve user posted image

clock-img

03.02.2009, 22:15

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

jaz ko sem zanosila, sem bla 33, se mi je zdel to čist ok, rodila pri 34, no ja, še nekak gre, ampak zdej mi pa tud kar ne gre v glavo, da sem že tolk stara.user posted image  

clock-img

03.02.2009, 22:16

clock-img

lonapo

pencil-img

907

Ne, ne ne me narobe razumet, jst se še zmer mlado počut-se obnašam kot 16-letnicauser posted image user posted image user posted image . Edino mal prevečkrat sem doma v petek zvečeruser posted image user posted image user posted image .

Nejc in Žiga sta najboljši par!

clock-img

clock-img

Anonimen

o groza,a zee...ja pa sej bo ze skor za pokopat..ej,Sasa a bi ti rada eno na user posted image ?

clock-img

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

jaz ko sem zanosila, sem bla 33, se mi je zdel to čist ok, rodila pri 34, no ja, še nekak gre, ampak zdej mi pa tud kar ne gre v glavo, da sem že tolk stara.user posted image  

pa kaj jamrate, sej mate že velike otroke user posted image  je bolj problem za take, ko mamo šele pri 30ih prvega user posted image

clock-img

03.02.2009, 22:17

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

o groza,a zee...ja pa sej bo ze skor za pokopat..ej,Sasa a bi ti rada eno na user posted image ?

user posted image user posted image user posted image  aja, sm pozabla sorry user posted image user posted image

clock-img

03.02.2009, 22:18

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

Ne, ne ne me narobe razumet, jst se še zmer mlado počut-se obnašam kot 16-letnicauser posted image user posted image user posted image . Edino mal prevečkrat sem doma v petek zvečeruser posted image user posted image user posted image .

user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

RMRM,ti si tut mlajsa od mene,a pol sem jaz tuki tastarauser posted image ...hitro se naj javi ena ki je se strejsa...user posted image

clock-img

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

pa kaj jamrate, sej mate že velike otroke user posted image  je bolj problem za take, ko mamo šele pri 30ih prvega user posted image

boš povedala čez 4 letauser posted image user posted image

clock-img

03.02.2009, 22:19

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

RMRM,ti si tut mlajsa od mene,a pol sem jaz tuki tastarauser posted image ...hitro se naj javi ena ki je se strejsa...user posted image

no dej ne jamri user posted image  si nam taka RR mama user posted image user posted image  pa ne me spet tepst, hecam se res user posted image

clock-img

03.02.2009, 22:20

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

mislim da ni nobene tuki

clock-img

03.02.2009, 22:20

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

RMRM - sem na drugi temi na RR zasledila, da bo ena punca pri 34. rodila 11. otroka, tako da... user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

03.02.2009, 22:21

clock-img

lonapo

pencil-img

907

Punce moje drage, grem počas v mižule, pa mal kavč peglat, pa lubija počakat(če ga bom dočakala).

Lahko noč pa dobr spite!

Nejc in Žiga sta najboljši par!

clock-img

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

boš povedala čez 4 letauser posted image user posted image

ja pa res no, men je po eni strani kar mal žal, da ni tamal že vsaj kake 3 leta star user posted image

clock-img

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Kaki problem? Haaaaaaa? user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.02.2009, 22:22

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

RMRM - sem na drugi temi na RR zasledila, da bo ena punca pri 34. rodila 11. otroka, tako da... user posted image

se hecaš? user posted image  ta pa ma pravo obrt user posted image

clock-img

03.02.2009, 22:22

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

Kaki problem? Haaaaaaa? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

clock-img

03.02.2009, 22:24

clock-img

Anonimen

mislim da ni nobene tuki

Hudouser posted image Namest,da bi ves cas piskote pekla,pa jopce kvackala,se tu na RR z mulkami pregovarjam......

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem