kleo - zaradi zobkov ti je AS super napisala. Kar se pa poganjalčkov tiče, je pa men boljši tisti, tacenejši. Sem ga tud sama gledala v toysu (je zdej v akciji), ima pa ravno tako tist ročaj za vozit.
Vsem bolančkanim

.
Slovenka, če ti tole kaj pomaga, povzeto po knjigi Barve, Suzy Chiazzari:
"ORANŽNA- preganja potrtost. Poživlja nas in greje, spodbuja um in obnavlja zanimanje za življenje. Krepi imunski sistem in pospešuje prebavo ter sprošča tekočine v telesu. Krepi vranico, pljuča in trebušno slinavko. Ljubezen do oranžne nas povezuje z našim telesom. To je vesela in radoživa barva, ki izdaja potrebo poi pogovoru o odnosih doma in v službi, ki se nam zdijo pomembni. Odraža željo po tem, da bi pozabili preteklost in obnovili zaloge energije.
Vsi odteknki oranžne spodbujajo tek in pospešujejo prebavo. Zato so breskova in marelična barva, ter breskovo rumena najprimernejše barve za jedilnice...
VIJOLIČNA - uravnava telesno presnovo in pomaga vzdrževati potrebno količino kalija v telesu. Blaži lahkoto in očiščuje. Vzpostavlja duševno ravnotežje in pomaga krotiti strah in obsedenost. Ta barva zmore spreminjati in v naše življenje vnaša spremembe. Napolni nas z mirom in nam pomaga nazvezati stik z našo ustvarjalnostjo in duhovnostjo, tako da se lahko spreminjamo in razvijamo. Če nas privlači, je čas, da pretrgamo s preteklostjo in se zazremo v prihodnost. Primerna za: soba za zdravljenje, spalnica, soba za učenje, soba za meditacijo, svetišče....
Jaz osebno sem sigurno bolj za oranžno, sploh če je prostor v kleti. Pa oranžna zelo lepo paše k temnem pohištvu, pri vijolični barvi pa se mi zdi lepše belo pohištvo, no, seveda pa je to moje mnenje.