cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del

clock-img

09.02.2009, 22:43

clock-img

Anonimen

Sem bla na balkonu, pa je temp. mal dol padla od popoldan.user posted image

clock-img

09.02.2009, 22:44

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Registrirana sem,Talito vprasala.....user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa mal pazi,kako se z mano pogovarjasuser posted image user posted image ..pol bo pauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  ja pol pa ne vem, pol pa nyo vpraš, al pa kero drugo, ko to obvladajo, RMRM tud mogoče user posted image  ja se je pa shladilo, tukaj tud

clock-img

09.02.2009, 22:45

clock-img

Anonimen

se ena..user posted image user posted image user posted image ,pa kje ti hodis,alo,cakamuser posted image

clock-img

09.02.2009, 22:47

clock-img

Anonimen

Prek babwalz bi narocila tega poganjavcka...ima veliko funkcij.Zdaj pa seveda ne znam.Sem nekaj probavala,pa mi ne rata.RMRM,ce si tolk prijazna pa si malo pogledas,al pa ktera druga...saj ce ne bo slo,bum jutri klicala.Evo link

http://www.baby-walz.com/SyEngine.php?Act=97694&Do=97702&pId=478224&pNummer=649830&pWerbetraeger=790

user posted image user posted image user posted image user posted image SASA,BERI....a ti MOJE cvikerje posodim...

clock-img

09.02.2009, 22:47

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

ups Didli a ti tud, sm misla da je Kleo napisala da je bla na balkonu, zato sem še kr njej naprej odgovorila user posted image  mislim, da bom js tud kmal začela nazaj na balkon hodit, ker me mal živci

clock-img

09.02.2009, 22:48

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

Prek babwalz bi narocila tega poganjavcka...ima veliko funkcij.Zdaj pa seveda ne znam.Sem nekaj probavala,pa mi ne rata.RMRM,ce si tolk prijazna pa si malo pogledas,al pa ktera druga...saj ce ne bo slo,bum jutri klicala.Evo link

http://www.baby-walz.com/SyEngine.php?Act=97694&Do=97702&pId=478224&pNummer=649830&pWerbetraeger=790

user posted image user posted image user posted image user posted image SASA,BERI....a ti MOJE cvikerje posodim...

user posted image user posted image  ne hvala, že mam ene gor

clock-img

09.02.2009, 22:49

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

ups Didli a ti tud, sm misla da je Kleo napisala da je bla na balkonu, zato sem še kr njej naprej odgovorila user posted image  mislim, da bom js tud kmal začela nazaj na balkon hodit, ker me mal živci

kdaj si pa nehala??

clock-img

09.02.2009, 22:52

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

vidim, da ste še tu...jaz sem ravno iz aerobike...jem burek ki sem ga včeraj spekla...lep dober, sam približno bolj kot slano pecivo ne pa kot bosanksa varianta. baje bi mogla gor liter olja zlit da bi bil tak...moje testo sem pa le namazala z oljem.
Saj ne bi o tem zdaj govorla...pa vidim, da je malcauser posted image

clock-img

09.02.2009, 22:52

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

kdaj si pa nehala??

ko sem zanosla

clock-img

09.02.2009, 22:53

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

vidim, da ste še tu...jaz sem ravno iz aerobike...jem burek ki sem ga včeraj spekla...lep dober, sam približno bolj kot slano pecivo ne pa kot bosanksa varianta. baje bi mogla gor liter olja zlit da bi bil tak...moje testo sem pa le namazala z oljem.
Saj ne bi o tem zdaj govorla...pa vidim, da je malcauser posted image

user posted image user posted image  lej, glavno da je dober

clock-img

09.02.2009, 22:54

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

mmmmmmmmm kot da bi jedel veliko čokolado z lešniki (no men še bolj)user posted image

clock-img

09.02.2009, 22:55

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

jaz mam pa jutri že ob 9-ih zobarja bova mogli nizki štart užgat (bom vzela sestro za varuško)

clock-img

09.02.2009, 22:56

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

Tina, sm ti kr fovš, da si se mal segrela na aerobiki, js bi tud, pa tle ni nikjer nobene pametne ponudbe, sej vem izgovori....lej, grem pa vsak popoldan s psom na enourni sprehod, je pa tud nekaj user posted image

clock-img

09.02.2009, 22:57

clock-img

Anonimen

Sasa,enako,samo s tem,da sem MALuser posted image nazaj spet zacelauser posted image
Tina,jaz tut pecem burek-mantijo,krompirjev in sirov,pa tudi testo z maslom mazem,ko se pece z vodo kapam,pa se nazadnje.Moz ga vedno polije z jogurtom in je cist mehek.Samo s tem burekom imam tolk dela,da se ga izogibam.

clock-img

09.02.2009, 23:00

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

Tina, sm ti kr fovš, da si se mal segrela na aerobiki, js bi tud, pa tle ni nikjer nobene pametne ponudbe, sej vem izgovori....lej, grem pa vsak popoldan s psom na enourni sprehod, je pa tud nekaj user posted image

saj to je res dost, če pogledaš, da eni ne migajo nič. Pa verjetno se z njim lohk kar fajn zlavfaš...in pol še s tamalim n si napoljnena s hormonom sreče in d-vitaminomuser posted image

clock-img

09.02.2009, 23:01

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

jaz sem ga kar v plehu naredila in je moj tko dober nasvet za zložit dal...da ga bom ziher še kdaj...sam na prošnjo domačih rajš s cukrom in rozinamiuser posted image

clock-img

09.02.2009, 23:02

clock-img

Anonimen

jaz sem ga kar v plehu naredila in je moj tko dober nasvet za zložit dal...da ga bom ziher še kdaj...sam na prošnjo domačih rajš s cukrom in rozinamiuser posted image

samo pol bo to sirov zavitekuser posted image

clock-img

09.02.2009, 23:03

clock-img

Anonimen

Jaz mam pa pred sabo ferrero rocher, pa ne jem . Sam gledam. Če verjamete.user posted image

clock-img

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

no, js pa ne pečem bureka, zato se počas poslavljam user posted image  lepo se mejte, papa user posted image

clock-img

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Jaz mam pa pred sabo ferrero rocher, pa ne jem . Sam gledam. Če verjamete.user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.02.2009, 23:05

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

ne preveč gledat, ker sigurno lohk postane nevarnouser posted image

clock-img

09.02.2009, 23:06

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

samo pol bo to sirov zavitekuser posted image

jah itak...jaz mojim tko grenim življenje, da so bolj na sladko udarjenuser posted image

saša lahko nočuser posted image

clock-img

09.02.2009, 23:06

clock-img

Anonimen

no, js pa ne pečem bureka, zato se počas poslavljam user posted image  lepo se mejte, papa user posted image

A dejjj no.user posted image

clock-img

09.02.2009, 23:07

clock-img

Anonimen

ne preveč gledat, ker sigurno lohk postane nevarnouser posted image

Sej zato sem napisala, če verjamete.user posted image jIh že pol manjka.user posted image

clock-img

09.02.2009, 23:08

clock-img

Anonimen

Kar dost načvekamo zadnje čase, se vem ne zdi?user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem