writing-img

RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del

clock-img

20.01.2009, 21:45

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Jaz pa včasih gledam na HTV kakšne filme ponoči. Okoli 1-ih, 2-eh, 3-eh.
Takrat ko se razčujem, potem pa ne morem nazaj takoj zaspat,....samo običajno konec zamudimuser posted image

Ja, mislim, da pri tretjem bom tudi jaz ob 3h šla pred TV. Sedaj pa samo v temi ležim in paničarim in se sekiram, da bo že jutro, jaz pa še nič spala, pa kako dolgo bo še to trajalo... user posted image user posted image user posted image Potem pa naslednjo noč lepo spi in spet razmišljam, kako bo kaj izgledal 2. in kako 3. user posted image . user posted image

user posted image user posted image

clock-img

20.01.2009, 21:46

clock-img

Anonimen

RMRM,a jaz sem pa zrakuser posted image user posted image user posted image ?

Moram piskote pect,pa se kar tu visim,mi ni,ker vem,da bo kuhinja spet bombauser posted image .

clock-img

20.01.2009, 21:47

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

kleo, mene tud to moti, ko moraš v banjo ful vode natočit, da otroka ne zebe. Zato jaz čez teden še vedno čebriček uporabljam, sam tam se bolj namaka, umijem ga kar težko. 

clock-img

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

kleo, zakajuser posted image

clock-img

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

...............jaz sem grem spat,moj je spil malo piva in mislim da bo veselouser posted image ............................lahko noč vsem in tina upam da je vse okuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.01.2009, 21:48

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

aja, sem zdej vidla, kleo da si mi ti tud odgovorila glede fliperja. Thanksuser posted image

clock-img

20.01.2009, 21:49

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

kleo, mene tud to moti, ko moraš v banjo ful vode natočit, da otroka ne zebe. Zato jaz čez teden še vedno čebriček uporabljam, sam tam se bolj namaka, umijem ga kar težko. 

Nic vec...si se zahvaljevala Sasi in Tini,jaz pa koj v jok,ker kao zraku pisemuser posted image

clock-img

20.01.2009, 21:50

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Moram piskote pect,pa se kar tu visim,mi ni,ker vem,da bo kuhinja spet bombauser posted image .

Jaz pa do prvih praznikov ne pečem NIČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČ. Sem vse izgubljene kg nazaj dobila, sem seveda vsak piškot mogla probatuser posted image , zdej se pa ne morem spravt k dieti. Namesto da bi cukr stran dala, se bašem s kakavom na žlicouser posted image user posted image user posted image  Ma, mi ni pomoči.

clock-img

20.01.2009, 21:51

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

razen krofov za pustauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

Halo Kleo, a piškote pečeš??? Ja, glede fliperja mene tud mot, da je tam označen ful mal vode, samo jaz mu jo več nalijem, ker se mi tud zdi, da ga lahko drugač zebe, moj zraven itak skoz komentira da naj še več vode nalijem...

clock-img

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

Jaz pa do prvih praznikov ne pečem NIČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČ. Sem vse izgubljene kg nazaj dobila, sem seveda vsak piškot mogla probatuser posted image , zdej se pa ne morem spravt k dieti. Namesto da bi cukr stran dala, se bašem s kakavom na žlicouser posted image user posted image user posted image  Ma, mi ni pomoči.

user posted image user posted image

clock-img

20.01.2009, 21:52

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

razen krofov za pustauser posted image user posted image user posted image user posted image

o, krofi morjo bit šele zahtevni, jaz se jih niti slučajno ne lotim... blagor ti, če jih znaš

clock-img

20.01.2009, 21:53

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Halo Kleo, a piškote pečeš??? Ja, glede fliperja mene tud mot, da je tam označen ful mal vode, samo jaz mu jo več nalijem, ker se mi tud zdi, da ga lahko drugač zebe, moj zraven itak skoz komentira da naj še več vode nalijem...

moj pa kadar je doma pravi, da minutke ne zdrži v kopalnici, ker je živa savnauser posted image user posted image user posted image . Mam kopalnico nesorazmerno toplo glede na ostale prostore.

clock-img

20.01.2009, 21:53

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

Kleo, kako pa kopaš ti Meri v taveliki bani, a se zraven tlačiš v vodo al kaj?! user posted image

clock-img

20.01.2009, 21:54

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

o, krofi morjo bit šele zahtevni, jaz se jih niti slučajno ne lotim... blagor ti, če jih znaš

joj, so tko simpl. Mam en res super einfoh recept. Če točno po njem delaš so taki kot iz trgovine. Če bo kera hotla, ga bom prepisala.

clock-img

20.01.2009, 21:55

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

moj pa kadar je doma pravi, da minutke ne zdrži v kopalnici, ker je živa savnauser posted image user posted image user posted image . Mam kopalnico nesorazmerno toplo glede na ostale prostore.

RMRM - a vi stanujete v novi hiši? Po slikah sodeč, ko maš tamalga srčka slikanga, imate  zelo lepo urejeno..

clock-img

20.01.2009, 21:56

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

joj, so tko simpl. Mam en res super einfoh recept. Če točno po njem delaš so taki kot iz trgovine. Če bo kera hotla, ga bom prepisala.

no, te bom fehtala v prihodnje user posted image

clock-img

20.01.2009, 22:06

clock-img

Anonimen

Sasa,kopam jo cist simpel,ceprav sem mislila da ne bo slo.Zraven cepim,ali sedim na kolenih,pa tamalo drzim.No gleh cist simpl niuser posted image ,samo tamala pa uziva,ima ziher obcutek,da je v bazenu,se vrti kot vrtavka,pa se brca in sprica lahko po mili voljio.

Se kar ne pecem......sem Taliti nekaj pomagala za solo.Krofe bi jaz tudi,samo jih nisem se nikoli.RMRM,bom prosila za izcrpen recept,ko bo tisti casuser posted image

clock-img

20.01.2009, 22:08

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

tko se namakamo v čebričku

user posted image

to pa je zadnji podvig v banji

user posted image

clock-img

20.01.2009, 22:09

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

saša in kleo, ni problema za recept, sam spomnita me če pozabim. Je pa res enostaven, edino mal zamuden.

Saša, ja 3 leta smo zdej not.user posted image

clock-img

20.01.2009, 22:10

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

tko se namakamo v čebričku

user posted image

to pa je zadnji podvig v banji

user posted image

iiiiiii user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.01.2009, 22:11

clock-img

Anonimen

RMRM,moja otroka sta meni seveda najlepsa,ampak tvoji.......lahko samo recem D A J   M I    J U!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.01.2009, 22:12

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

RMRM - ti boš tud mela snubcev in snubinj čez glavo, ta velka dva sta oba taka šarmerja, tamejčken bo pa tud vse osvaju, ma tak pogled, da te kar prilima... user posted image

Kleo - sem pozabla komentirat Meri v avtosedežu, prava žabica je! user posted image

clock-img

20.01.2009, 22:13

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

RMRM,moja otroka sta meni seveda najlepsa,ampak tvoji.......lahko samo recem D A J   M I    J U!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  se podpišem

clock-img

20.01.2009, 22:15

clock-img

Anonimen

RMRM - ti boš tud mela snubcev in snubinj čez glavo, ta velka dva sta oba taka šarmerja, tamejčken bo pa tud vse osvaju, ma tak pogled, da te kar prilima... user posted image

Kleo - sem pozabla komentirat Meri v avtosedežu, prava žabica je! user posted image

Bejba ti meni z jezika jemles....tali pravi,da imajo ze vse fanta samo ona ne,jaz pa enega vidim.....user posted image
Za Meri sem te pa ravn hotla "pobarat"da mal poglejuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem