writing-img

RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del

clock-img

22.01.2009, 14:31

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Domača lekarna:
- Paracetamol svečke (za vročino)
-glicerin svečke...za zaprtje...ampak bolj pomagam s slivami...tko da se šparajo
- fiziološka
- bepanten
user posted image

jaz mam obvezno doma še ribodermin če ima rdečo ritko

clock-img

22.01.2009, 14:31

clock-img

Anonimen

oujeaaaaaaaaaa to mi pa že dolgo ni uspelouser posted image user posted image

clock-img

22.01.2009, 14:34

clock-img

Anonimen

Domača lekarna:
- Paracetamol svečke (za vročino)
-glicerinske ampule...za zaprtje...ampak bolj pomagam s slivami...tko da se šparajo
- nosni sprej-voda+sol
-olynth,kapljice za nos(kot pri vas Operil)
- bepanten
-bepanthen+
-IBU-ratiopharm,sirup proti vrocini in bolecinam

(Tina sem te mal kolirala)user posted image

clock-img

22.01.2009, 14:35

clock-img

Anonimen

kopirala,ne kolirala

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 22.1.2009 14:36:22 >

clock-img

22.01.2009, 14:37

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj kak ti koliraš.user posted image

clock-img

22.01.2009, 14:38

clock-img

Anonimen

dobro da nisem napisala kUliralauser posted image

clock-img

22.01.2009, 14:39

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

Pri domači lekarni dodajam še razne gazice in povoje,pa obliže,sprej za sterilizacijo za rane,ker naše bebice vstopajo v svet hoje in pri tem je neizogibno padanje in tudi poškodbe,tako da torbica s prvo pomočjo je več kot dobrodošla,tudi na sprehodih in v parkih.
dodajam še probiotične kapljice,rehidrol sol,medicinsko oglje ,za primer driskanja in bruhanja

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

clock-img

22.01.2009, 14:40

clock-img

Anonimen

Tina,daj razlozi prosim mackovo branje misli...............pa Lonapo,sem ti poslala na mail.

clock-img

22.01.2009, 14:42

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image ena fora mora bit v tem mačku, sam kaj je, to je pa skrivnost.user posted image

clock-img

22.01.2009, 14:45

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

Še nekaj se mi zdi zelo pomembno,da imaš v svojem in moževem mobilniku tel.št.od svojega pediatra in številko reševalne službe,upam,da je ne bom nikoli rabila,ampak v paniki se je teško spomnit.

.........sem zadevo odebelila,ker vem,da ne preberete vedno vsega,no tudi sama neuser posted image ,se mi pa res zdi ,to ena pomembnih stvari.

< Sporočilo je popravil lunca14 -- 22.1.2009 14:51:06 >

clock-img

22.01.2009, 14:45

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

slovenka HVALA user posted image

bom Jaku pokazala pol ko se zbudi slike od Sofije in ga dala na igralno površino pa bomo vidla če se je kej nauču user posted image

pa dons sva z Jakom oba ful pridna, mami je že skor celo stanovanje posparavla (mala generalna) in še čveka mal na RR, Jaka pa je ful pojedu za kosilo, se lepo igra in že 2x spla po 1urouser posted image

Anaj, ni kaj.
Pri Sofiji pa se mi je zdelo, da je sanjala, kako bi bilo treba naredit, da se na 4 dvigne - ker je kar eno jutro takoj znala. user posted image Pa bolj zgodaj se je zbudila in ni hotla nazaj zaspat, kot da bi čakala, da jo dam na preprogo in da ona to sproba. Jaz sem imela take prebliske včasih glede matematičnih nalog - sem sanjala rešitev.

Pridna, mami in sinek. Naša je tudi pridna danes, jaz pa tudi no, pišem nekaj za revijo - tisto, ko jo Mtinca bere. Pa sedaj, ko vem, da ona bere, me je kar panika user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

22.01.2009, 14:46

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

.............men pa maček ne delauser posted image

clock-img

22.01.2009, 14:46

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Tina, kako si skrbna! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mene je pa tako strah tega. Naša je imela za praznike tam 37,5 vročine, pa se mi je že zdela ful vroča. Je pa se tudi ona igrala in migala s to njeno ritjo v luft, samo več je spala.

clock-img

22.01.2009, 14:47

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Še nekaj se mi zdi zelo pomembno,da imaš v svojem in moževem mobilniku tel.št.od svojega pediatra in številko reševalne službe,upam,da je ne bom nikoli rabila,ampak v paniki se je teško spomnit.

Hm, lunca, dober nasvet. Še danes oba vstaviva te številke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa res, z upanjem, da nikoli ne bomo rabili.

clock-img

22.01.2009, 14:55

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

.............men pa maček ne delauser posted image

Mogoce je pa zmatranuser posted image .................ti ne odpre al kako,ker meni eni maili tudi neuser posted image .
Tina,jaz imam tel.na mobiju,na domacem,v denarnici....samo moz pa res nima.
Greva zdaj s Tali pakirat.

clock-img

22.01.2009, 15:04

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

fora mačka

V prvem kupčku kart so čisto druge kot v drugem. In ti lohk zbereš katerokoli, pa jo v drugem ni, saj je ne more bit!user posted image

clock-img

22.01.2009, 15:06

clock-img

Anonimen

Tina si meprehitela za sekundo.....je Tali probala,pa pravi da 2 manjkata,in mi je kapnilo,da so cist druge karte.Dobra forauser posted image user posted image user posted image ,moram mozu pokazatuser posted image

clock-img

22.01.2009, 16:44

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

Slovenka...tudi ti bi dežurala....jaz pri Anji nisem, ko je mela normalno povišano vročino. Zdaj ji pa skoz vrže na 40...takoj ko popustijo svečke
Danes je boljeuser posted image

clock-img

22.01.2009, 16:48

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

Slovenka...tudi ti bi dežurala....jaz pri Anji nisem, ko je mela normalno povišano vročino. Zdaj ji pa skoz vrže na 40...takoj ko popustijo svečke

ojla

user posted image user posted image user posted image user posted image Tina..super novica

clock-img

22.01.2009, 16:54

clock-img

anaj22

pencil-img

1583

Tina supre da je Anja bolš user posted image user posted image user posted image

cristy sem dubla povabilo pa sem nekj ustvarjala pa sploh ne vem kaj in kako se uporabljauser posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

clock-img

22.01.2009, 18:18

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Saj vem, da bi. Sem tudi dobra mamica user posted image

Res držim pesti, da bo pa odslej ostalo tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.01.2009, 18:41

clock-img

mtinca1

pencil-img

1207

user posted image
vse naj naj za 7 MESECEV; tokrat predvsem zdravja!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.01.2009, 18:48

clock-img

mtinca1

pencil-img

1207

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Pridna, mami in sinek. Naša je tudi pridna danes, jaz pa tudi no, pišem nekaj za revijo - tisto, ko jo Mtinca bere. Pa sedaj, ko vem, da ona bere, me je kar panika user posted image user posted image user posted image

ja, ja....user posted image ; jaz moram 2x prebrat, da sploh razumem user posted image . pa tvoje prispevke navadno preskočim, ni glih moje področje. ampak pišeš pa ful profesionalno.

se pa sprašujem, a ti ponoči sploh kaj spiš, glede na to kako si aktivna (služba, pa nova hiša, pa članki, pa user posted image , obiski, toplice.... ). si mi ena taka super mama s kariero.  

clock-img

22.01.2009, 19:13

clock-img

Taanikaa

pencil-img

725

IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

cristy sem dubla povabilo pa sem nekj ustvarjala pa sploh ne vem kaj in kako se uporabljauser posted image

čer...ja draga moja jst tud nevem kje so mene najdl,za ta netlog,kot da mam cajt,sploh nisem nastavitev še nič spreminjala tko da kokr sem prej vidla sem vabila cel svet na natloguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...eh pa neda se men to res,ko mam cajt skočim sem ,pa na msn,pa maile pregledam...še facebook mi je čist tuj postal...ni cajta...tko da bejbe zihr ste vse vabilo dobleuser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.01.2009, 19:15

clock-img

Taanikaa

pencil-img

725

IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

user posted image
vse naj naj za 7 MESECEV; tokrat predvsem zdravja!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se pridružujem,..tule pa res ni kej več dodatuser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem