Zadnji članki

Resnice in neresnice o dojenčkih
Je res potrebno novorojenčka kopati vsak dan, ga uspavati v temni sobi, hraniti na tri ure, vrtet...
Vse o dojenčku

Nosečniške težave: kako si pomagati z eteričnimi olji
Zdravilne rastline in njihova eterična olja lahko izredno olajšajo lažje nosečniške tegobe in nep...
Bolezni in težave
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

),pa tud vrjamem da tud ta kolegica ni 25 ur na dan zraven malega,jst če vidim da se mali tko lepo zaigra trenutno je na puzlih na tleh in babababababa bebebe tud jst izkoristim mal pa hop na rač,,al grem jest...men se zdi da se jst kr dost posvečam mojmu malemu pa se pogovarjama,plešema,pojema,pa mu rečem,žan kje imaš ključeke (njegva naj igračka-grizalo),kje je ati...pa nič ..edino kar pa zna se morem kr pohvalit zna pa lubeka dat in to samo meni,mu rečem dej mi lubico al lubeka on se pa tko usta na široko odpre in se stsne k obrazu..no seveda je mami pol čist slinasta
. Popije 50ml AM pol pa mogoče če sem dovolj vstrajna ji uspem po žlički še nafutrat dodatnih 60ml. Drugega kot mleka pa ni šans da ji dam v usta. V glavnem.. to me izčrpava...psihično in fizično. Tolažim se samo s tem, da je bolana i nne more jest in ko bo zdrava bo spet normalno. Moćno upam, ker je že fajn shujšala...je čist drobčkana