writing-img

RE: vstajanje

clock-img

17.01.2009, 13:10

clock-img

Kontrakarambolšrauf

pencil-img

396

IZVIRNO SPOROČILO: kepa*

Pri 9 letih oblačit otroka?user posted image

Pa saj. Jaz sem si takrat sama iz omare vzela za obleči, namazala svoj kruh, si pogrela mleko zjutraj in šla v šolo.
V zemljo bi se zabila da bi kdo vedel da me mama oblačiuser posted image .

Exkontrakarambolmatica.

clock-img

17.01.2009, 21:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.01.2009, 23:03

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

O groza...in potem njihove bodoče žene kap, ko vidijo kakšnega skrklančka so dobileuser posted image user posted image in srečno sta živ........

clock-img

17.01.2009, 23:15

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: kepa*

Pri 9 letih oblačit otroka?user posted image

ne, star je 9,5 let...

saj, za kakšno leto bo že seksal....pa če ne prej, se bo takrat vsaj sam oblekel....

...vox populi...

clock-img

18.01.2009, 09:26

clock-img

picola1

pencil-img

2009

IZVIRNO SPOROČILO: popi

Na postelji.
Doma res ne bi vstajala,se mi pa zdi varianta "povedala prijateljem"kar fajn.Počakajmo na drug teden,bomo videli kaj se bo obneslo...
lp

Meni osebno pa se to ne zdi dobra ideja. Ker samo in zgolj tvoja napaka je, da si ga naredila popolnoma nesposobnega in nesamostojnega kar se oblačenja tiče, sedaj mu boš pa še slabe občutke zbujala zaradi tega, ker si ti zafrknila...Ne vem, no...

clock-img

18.01.2009, 11:47

clock-img

zinkazi

pencil-img

347

otroka sta že navajena na oblačenje, mogoče sta manj spretna, ker nimata vaje. vsekakor pa bosta izkoriščala, dokler jima boste dovolila. ko se boste odpravljali nekam kamor gresta rada, jima recite. če bosta v 20 minutah oblečana gremo. če se ne bosta oblekla ne gremo nikamor. čez 10 minut ju opomnite. povejte jima, da sta tako velika da se zmoreta sama obleči. ponovite čez 5 minut, drugače ostanite doma.
morda začnite samo z napravljanjem bunde in kape, potem naj bo še obuvanje,  potem hlače, majica. stopnjijte njuno samostojno oblačenje. zjutraj, si vzemite nekaj več časa.
ko se boste vi odločila, da otrika zmoreta, bo šlo.
srečno!

Otroško srce je zaklad

clock-img

18.01.2009, 11:53

clock-img

Anonimen

Kako naj ju navadim na samostojno oblačenje?Kakšen predloguser posted image ...?

Naj gre pa v pizami v solo, ce se ne more oblect. Pusti ga, mu bo hitro jasno user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem