writing-img

RE: Septembrski sončki-3. del............ :)

clock-img

03.02.2009, 21:31

clock-img

meta21

pencil-img

4980

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...mene pa zanima kaj ma sploh kateri septemberček kakšen zobekuser posted image ...se mi zdi da je emi pisala da imajo že dva za druge se pa ne spomnemuser posted image ....

Jaz mam pa Gala nekje v spominu ampak glede na to da je med mlajšimi septembrčki, se najbrž motimuser posted image .

clock-img

03.02.2009, 21:31

clock-img

ključek

pencil-img

9047

...mene pa zanima kaj ma sploh kateri septemberček kakšen zobekuser posted image ...se mi zdi da je emi pisala da imajo že dva za druge se pa ne spomnemuser posted image ....

mislim, da ima še Maj, od Tie.

< Sporočilo je popravil Me to you -- 3.2.2009 21:32:13 >

clock-img

03.02.2009, 21:36

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image

joj, Lana Neja pa že čopka nosi user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

meta sem kliknila pa je prišlo do neke težaveuser posted image user posted image user posted image me je kr skenslalo z msn

clock-img

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

bubika še nič user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

mty.....jaz imam vse...user posted image user posted image user posted image user posted image na msn me najdeš pod letonja.v@gmail.com

Kahlo... hihi,... sem te najdla...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

03.02.2009, 21:39

clock-img

meta21

pencil-img

4980

meta sem kliknila pa je prišlo do neke težaveuser posted image user posted image user posted image me je kr skenslalo z msn

Sem pogruntala...user posted image  Jaz se ti pa režim v kamerouser posted image user posted image user posted image  Meni piše, da si na videz nedosegljiva

clock-img

03.02.2009, 21:40

clock-img

lana17

pencil-img

1098

Večer!
Že 100 strani user posted image user posted image user posted image .

Nisem vsega brala. Tak so luštni tile naši septembrčki in septembrke...ma saj smo že 1000x napisale, ampak kar je res je res...bi jih kr naprej gledal.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

clock-img

clock-img

meta21

pencil-img

4980

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

mislim, da ima še Maj, od Tie.

Sej je bil res najbrž Maj in ne Gal. Mah, jaz sem ga v soboto žurala pa sem najbrž preveč nazdravljala, ker pogrešam še tisto eno možgansko celico, ki sem jo do nedavnega premoglauser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

Lara.....a res....kaj pa piše......lih meti razlagam da pojma nimam pod kaj se me na skaypu najde a tud pod majl!?!?:)

Meta...kr zaprlo mi je vse.....zdaj pa ne moram več nazaj odpretuser posted image user posted image user posted image user posted image preveč si se smejala pa je vse skup crknilo

clock-img

03.02.2009, 21:41

clock-img

meta21

pencil-img

4980

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Sem pogruntala...user posted image  Jaz se ti pa režim v kamerouser posted image user posted image user posted image  Meni piše, da si na videz nedosegljiva

Si zaključla al boš še probavala-spremeni status nazaj v dosegljiv

clock-img

clock-img

lana17

pencil-img

1098

Kaj se zdej selte na druge terene (msn, skyp...)?user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

clock-img

clock-img

gloria

pencil-img

4900

...nočkauser posted image

clock-img

03.02.2009, 21:42

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Lara.....a res....kaj pa piše......lih meti razlagam da pojma nimam pod kaj se me na skaypu najde a tud pod majl!?!?:)

Meta...kr zaprlo mi je vse.....zdaj pa ne moram več nazaj odpretuser posted image user posted image user posted image user posted image preveč si se smejala pa je vse skup crknilo

Moja lepota pa touser posted image user posted image user posted image

clock-img

03.02.2009, 21:42

clock-img

meta21

pencil-img

4980

IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Kaj se zdej selte na druge terene (msn, skyp...)?user posted image

Privat kavice....user posted image

clock-img

03.02.2009, 21:44

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Kahlo, če nisi prijavljena oz. imaš naštiman status nedosegljiv te ne mormo najt!user posted image

clock-img

clock-img

petra1978

pencil-img

890

Sem vas prišla še na brzino pogledat, pa vidim, da je najbolje če probam svojo srečo na skypu?

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

clock-img

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

ara.....a res....kaj pa piše......lih meti razlagam da pojma nimam pod kaj se me na skaypu najde a tud pod majl!?!?:)

Ja, sem dala ta mejl in te je najdlo.... samo kaj, ku nisi prkloplena verjetno...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

clock-img

petra1978

pencil-img

890

Meta prav imaš, Gal še nima zobkov.

clock-img

03.02.2009, 21:45

clock-img

meta21

pencil-img

4980

...nočkauser posted image

Kam pa ti?user posted image

clock-img

03.02.2009, 21:46

clock-img

petra1978

pencil-img

890

Grem, me moj šimfa, da sem za rač. namesto pri njem user posted image . Nočka

clock-img

03.02.2009, 21:47

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

babe meni se bo od te tehnologijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tu pr dediju na računalniku se popolnoma nič ne znajdem.....moj laptop pa sem pustila v lj....tam sem samo kliknila skyp...in je že vse samo delalo......tukaj pa..................ojjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

zdaj se še več na msng ne vem prikolpituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.02.2009, 21:47

clock-img

meta21

pencil-img

4980

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Meta prav imaš, Gal še nima zobkov.

Mi je potegnil pol ja!user posted image

V vašem mestecu sem najdla eno petro na skypu, zdaj pa ne vem če si ta prava

clock-img

03.02.2009, 21:48

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

naša  še tud nima zobkov,medtem ko je taprva že 2 imela tak čas...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

03.02.2009, 21:48

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

Lara ....glej da me boš kdaj pposkaypala ko bom v LJ......pa da vidim tvojega kačona in bejbiko.....user posted image

Drgače pa naša ronja še tud nima zobkov, .....po ustah pa kar naprej nekaj vlači.

Petra ti se le pojdi stiskat ......se vsaj maš s kom....jaz se zdaj na štajerju lahko samo z povštrom stiskamuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem