writing-img

RE: Septembrski sončki-3. del............ :)

clock-img

03.02.2009, 21:49

clock-img

meta21

pencil-img

4980

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

babe meni se bo od te tehnologijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tu pr dediju na računalniku se popolnoma nič ne znajdem.....moj laptop pa sem pustila v lj....tam sem samo kliknila skyp...in je že vse samo delalo......tukaj pa..................ojjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

zdaj se še več na msng ne vem prikolpituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bo najboljš da kar tle gor ostanemo-bomo še koga zabavale zravenuser posted image user posted image user posted image .

Lanči, kam si nam pobegnila?

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

svaka čast,jaz še rr ne sfolgamuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

M spet šraufka,revico...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

03.02.2009, 21:50

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Grem, me moj šimfa, da sem za rač. namesto pri njem user posted image . Nočka

nočko..........

clock-img

03.02.2009, 21:50

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

M spet šraufka,revico...

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.02.2009, 21:51

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Petra ti se le pojdi stiskat ......se vsaj maš s kom....jaz se zdaj na štajerju lahko samo z povštrom stiskamuser posted image

Ja, vsega pa tud ne moreš imet...ga boš mela pol rajši ko prideš nazaj.

clock-img

03.02.2009, 21:51

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

mah, skoraj da res..........jaz sem čist zgublenauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem najbl za ta rr ustvarjena

clock-img

03.02.2009, 21:52

clock-img

meta21

pencil-img

4980

svaka čast,jaz še rr ne sfolgamuser posted image

Sej ni težko... Maš pač tri okna odprta na ekranuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

Saraya....a mariso šraufa od hrane ali ima kolike

clock-img

clock-img

lana17

pencil-img

1098

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

babe meni se bo od te tehnologijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tu pr dediju na računalniku se popolnoma nič ne znajdem.....moj laptop pa sem pustila v lj....tam sem samo kliknila skyp...in je že vse samo delalo......tukaj pa..................ojjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

zdaj se še več na msng ne vem prikolpituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bo najboljš da kar tle gor ostanemo-bomo še koga zabavale zravenuser posted image user posted image user posted image .

Lanči, kam si nam pobegnila?

Evo me, sam si nohte mazala.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

clock-img

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Lara ....glej da me boš kdaj pposkaypala ko bom v LJ......pa da vidim tvojega kačona in bejbiko.....

Ja, te čakajo tri mesagi.... vidla me pa ne boš, glih še to se mi manjka, da bom zvečer zrihtana... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

meta .....jaz če mam odprti dve okni imam v glavi že tak prepih.....da se mi spiha user posted image user posted image

clock-img

03.02.2009, 21:53

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

lara.....pa saj jaz nebi tebe gledala, ti bi mi kačona pokazala, pa kako tvoja bejba panča hauser posted image

clock-img

03.02.2009, 21:54

clock-img

lana17

pencil-img

1098

M spet šraufka,revico...

Mogoče ima pa preveč zraka v črevesju in jo zarad tega...mal potelovadi z njo...akej prdi...bogica user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

clock-img

clock-img

ključek

pencil-img

9047

naslednji teden takle čas bom pa jaz veselo user posted image  žurirala.............grem na koncert od jana plestenjaka.........user posted image

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Saraya....a mariso šraufa od hrane ali ima kolike

ma pojma nimam,nič ni jedla danes razen mleka,vedno tak čas jo zvija,nikoli čez dan

clock-img

03.02.2009, 21:55

clock-img

meta21

pencil-img

4980

meta .....jaz če mam odprti dve okni imam v glavi že tak prepih.....da se mi spiha user posted image user posted image

Aj jaz mam prepih v glavi tud če vsa okna zaprem... in vrata!user posted image

clock-img

03.02.2009, 21:55

clock-img

ključek

pencil-img

9047

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o babnce, vas malo suče.............user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.02.2009, 21:56

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Sej ni težko... Maš pač tri okna odprta na ekranuuser posted image user posted image user posted image

itakuser posted image user posted image

clock-img

03.02.2009, 21:57

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

naslednji teden takle čas bom pa jaz veselo user posted image  žurirala.............grem na koncert od jana plestenjaka.........user posted image

ojoj,lepotca,ko bi šla s tabo....

clock-img

03.02.2009, 21:58

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

Saraya mogoče res kakšna telovadba ali masažica?? a pa full joka?

clock-img

03.02.2009, 21:58

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

jaz bi tudi šla na kak koncert

clock-img

03.02.2009, 21:59

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

o babnce, vas malo suče.............user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

03.02.2009, 22:01

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Saraya mogoče res kakšna telovadba ali masažica?? a pa full joka?

nič ne joka.vedno,ko se naje zvečer zadrema,pol se po par min zbudi in jo šraufa,jamra,pa se zvija,včasih joka-redko....včeraj sem jo malo z brinjevim mazilom zmasirala,pa je bilo potem vredu..

clock-img

03.02.2009, 22:01

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Lara ....glej da me boš kdaj pposkaypala ko bom v LJ......pa da vidim tvojega kačona in bejbiko.....

Ja, te čakajo tri mesagi.... vidla me pa ne boš, glih še to se mi manjka, da bom zvečer zrihtana... user posted image

user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem