writing-img

RE: Septembrski sončki-3. del............ :)

clock-img

21.01.2009, 22:43

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

lara čveka in meta čveka ...dol iz skypauser posted image

hihihi

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

21.01.2009, 22:46

clock-img

tia

pencil-img

969

IZVIRNO SPOROČILO: petra19

Tia, od kod pa si ti? Se mi zdi, da bi mogle bit midve nekje blizu doma.

jaz sem okolice Ms (7 km stran ),oz. čisto poleg Radkersburga

pa ti od kod si?

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

clock-img

21.01.2009, 22:47

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Lara malo se zadrži s torto, da jo bo možek videl v celoti. Sicer pa bravo, imaš ful energije in skozi nekaj prckaš. Pridna. user posted image user posted image user posted image

Ma čisto sem prfu.... hahaha... celo kuhno sem obrnila okoli...

clock-img

21.01.2009, 22:49

clock-img

tia

pencil-img

969

gold fish a si ti iz šentilja?

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

clock-img

21.01.2009, 22:51

clock-img

gloria

pencil-img

4900

...nočka pupe...

clock-img

21.01.2009, 22:52

clock-img

gloria

pencil-img

4900

user posted image   moj me čaka

clock-img

21.01.2009, 22:53

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

naša je dobrih 20 minut v svoji sobici, pa si je skoz neki pela,

Lara je pa danes dol padla, ku krepana ob 20.30... je kr na flaški zaspala.... sem jo v spanju mal premetavala, da je glih mal kupček podrla, ko sem jo odložila na previjalno in dajala v vrečo ni niti mrdnila... ko sem jo odložila v zibko pa tudi ne... Je pa res, da je čez dan spala dvakrat po 20 minut...

clock-img

21.01.2009, 22:55

clock-img

meta21

pencil-img

4980

lara čveka in meta čveka ...dol iz skypauser posted image

user posted image

clock-img

21.01.2009, 23:15

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Eno vprašanje mam... enkrat smo že mele debato o tem, da naj bi bla vsa hrana na začetku kuhana (mislim, da zato da jih ne napenja...). Kaj pa če naredim doma jabolčni sok? A nej ga pol prekuham al kaj? Frutki ipd. so tud pasteriziraniuser posted image

clock-img

21.01.2009, 23:18

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Eno vprašanje mam... enkrat smo že mele debato o tem, da naj bi bla vsa hrana na začetku kuhana

Sem se jaz tudi spraševala, zakaj surovo sadje ne, sok pa ja..

clock-img

22.01.2009, 00:27

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

jst pa zaspat ne morem.pa glih k mam gsm prizgan,pisem s pojsle..joj kok cajta nism bla na netu,na tak nacin..se mal pa bo moj mozek v evropi,bo tusmnbil delal..:)

clock-img

22.01.2009, 08:18

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

DOBRO JUTRO user posted image  sm že spila

clock-img

22.01.2009, 08:53

clock-img

urska238

pencil-img

135

dobro jutro... mal sem še zaspana... se je Matej dans zbudu "že" ob 6-ih (zaspal je pa ob pol enajstih) user posted image  ... ja, ni kej smo že razvajeni (ponavadi se zbudi med 8 in 9)....  no, sej sva se najedla, pa je ob 7-ih spet zaspal in zaenkrat še spi...

clock-img

22.01.2009, 08:53

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

dobro jutrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

22.01.2009, 08:55

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

naša je spet nekaj mrdala ponoči.Je bila že ob dvanajstih auf,pa ob dveh,pa ob šestih,pa potem pol osmih....,upam da nebo danes dež,da lahko gremo malo na sprehod.
Kdaj je pust?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

22.01.2009, 09:06

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

naša je spet nekaj mrdala ponoči.

Saraya, ta tvoja pupa ga lomi.... user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.01.2009, 09:07

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Kdaj je pust?

Do pusta je še 30 dni 5 ur in 51 minut... user posted image user posted image

clock-img

22.01.2009, 09:11

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

ja, ni kej smo že razvajeni

Kako sem šele jst razvajena....Lara zadnje dni hodi spat že okoli 20.30 in se zbuja ob 7.30... pol ure prej, kot se je, ko je hodila spat po 21h... meni pa tiste pol urce kr manjka.... user posted image user posted image user posted image

Še dobro, da se zbudi dobre volje in ne joče... ampak potrpeuser posted image žljivo čaka in čebla sama s sabo..

clock-img

22.01.2009, 09:13

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Do pusta je še 30 dni 5 ur in 51 minut... user posted image user posted image

si pa natančna.....user posted image

jaz sem pa misla,da je v soboto zdaj,user posted image

clock-img

22.01.2009, 09:13

clock-img

urska238

pencil-img

135

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...ej mamice z *iskušnjo*...gdaj se to dobivanje 200 g. na teden več ali manj umiriuser posted image ....

zdaj počasi....no tam nekje od 6 meseca dalje...odvisno tud od aktivnosti user posted image .... moj prvi pikec je imel recimo od avgusta pa do novembra, ko sva hodila na preglede skoz 8 kg....avg. pri 9mes. cca 8100g, novembra - 12 mesecih - 8200g....  je pa z 10 shodil.....in je imel 8 kg mislim, da še kar en cajt  poluser posted image

naš Matej ma pa že zdej se mi zdi kr skoz enak- pr 3 mescih je mel 6.100g, zdej pa če se greva kdaj za hec stehtat, je pa vedno okol 6.300g. ne vem, te kile ne grejo nč gor user posted image  sam po moje zato, k ni nič pr mir; je res da ponoči dolgo spi, ampak čez dan pa skoraj nič- mogoče dvakrat po pol urce... drgač pa skoz brca pa maha, pa kravce pase... no, je pa tut res po drugi strani, da je že zlo velik- se mi zdi, da ma že zdej nekje 67 do 68 cm

clock-img

22.01.2009, 09:19

clock-img

lana17

pencil-img

1098

Dobro jutro!

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

clock-img

clock-img

lana17

pencil-img

1098

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ma ni treba takih profesionalnihuser posted image , če se gredo samo tak namakatuser posted image

maš pa tud kopalne plenice.

So kopalne plenice dovolj...da ne bom potem po bazenu kakce lovila...včeraj s emi je 4 pokakaluser posted image user posted image user posted image ...sem bla že zaskrbljena, če ni kakšnega virusa fasal...nisem več navajena, da tolkrat kakauser posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

clock-img

clock-img

lana17

pencil-img

1098

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Punce, dejte mi povedat kaj rabim za user posted image za v bazen? Kakšne pleničke moram kupit, al hlače ... al kaj?

mislm, da so ene posebne hlačke.......čaki, iščem.............

http://www.kad.si/babyswim/index.php?stran=main&id=257

ma ni treba takih profesionalnihuser posted image , če se gredo samo tak namakatuser posted image

ma sm misnla da misl za tečaj.................mona jaz............user posted image

se mi pol oprosti, živci delajo dvesto na uro..............user posted image

za plavalni pa morajo bit te?

Rousseau

clock-img

clock-img

lana17

pencil-img

1098

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

naša ima tud plešo zadajuser posted image

naši gredo pa ob straneh ful dol, bo tud počasi pleško.......

Naš jih pa na vrhu glave zgublja...mu že rastejo novi...ja, zadaj ima tal lep bel krogc...ima 1A frizurouser posted image

Rousseau

clock-img

clock-img

lana17

pencil-img

1098

IZVIRNO SPOROČILO: tia

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 3. del.

Jaz nekako vam ne morem slediti,tako ste hitre ,da komaj vas kaj preberem,da bi pa kaj napisla to pa je že umetnost. Pa tudi ,če že kaj napišem me nekako spregledate.

Luštna user posted image user posted image user posted image user posted image !

Rousseau

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem