writing-img

RE: Septembrski sončki-3. del............ :)

clock-img

13.02.2009, 23:51

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

hehe, lana luna...sej grem...
nočko

clock-img

13.02.2009, 23:52

clock-img

gloria

pencil-img

4900

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Meta sem skor pozabla čestitat Lovruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, sej nisem nič objavla, ker se mi malo ne da več s temi obmesečnicami noret-bomo rajš kej spile, ko bojo 1 leto stari al pa 18user posted image

...joj ne prehitevaj ker že tko gre hiter cajt...jaz bi ga kr ustavla...ampak res...

clock-img

13.02.2009, 23:53

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

no jest že fejst tiskarske napake delma. očitno že mal škilast gledamuser posted image to pomen da morm u mižule mažule... zdj pa čist res... babe pejte spat, da grem lohk še jestuser posted image

nočko...

clock-img

13.02.2009, 23:54

clock-img

gloria

pencil-img

4900

IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

...me bomo pršle do 4 dela s tem citiranjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sej to hočmo... našim septemberčkom in septemberkam za valentinovo podarit 4. deluser posted image user posted image user posted image user posted image

.....bodo ju3  tiste pogrešane čvekice na rit padleuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.02.2009, 23:54

clock-img

meta21

pencil-img

4980

a pri vas je navad, da poavijo novopečeni očki samo kolege? pri nas je tko, da pridemo pit vsi. in tako smo januarja v enem tednu šli zalivat 3 otročkeuser posted image user posted image user posted image

Nisem nekaj omenjala, da grem?user posted image

Sam še to pol pa res... Jaz sem sicer dolenjka (leda, nekaj za na seznamuser posted image ) ampak moj je pa iz Prlekije in imajo eno, za moje pojme malo pretirano, navado, da pridejo novopečenega očka zalit. To so bli ponavadi kolegi, zdaj pa vse pogosteje tudi punce pridejo in z vinom polivajo očka, kao za zdravje novorojenčka. In to ga ne polivajo z deci vina ampak vsak, ki pride, s kakšnim litrom-lahko njim, ko ma vsak doma klet in 5000 litrov vina notuser posted image . Ko sem prišla iz P, je blo doma opranih kakih 30 kratkih majc, ker se je moj tolikokrat preoblekel v tistih 3 dnehuser posted image . Seveda vina ne zlivajo samo na glavo novopečenega očka....user posted image

clock-img

13.02.2009, 23:55

clock-img

gloria

pencil-img

4900

a pri vas je navad, da poavijo novopečeni očki samo kolege? pri nas je tko, da pridemo pit vsi. in tako smo januarja v enem tednu šli zalivat 3 otročkeuser posted image user posted image user posted image

Nisem nekaj omenjala, da grem?user posted image

Sam še to pol pa res... Jaz sem sicer dolenjka (leda, nekaj za na seznamuser posted image ) ampak moj je pa iz Prlekije in imajo eno, za moje pojme malo pretirano, navado, da pridejo novopečenega očka zalit. To so bli ponavadi kolegi, zdaj pa vse pogosteje tudi punce pridejo in z vinom polivajo očka, kao za zdravje novorojenčka. In to ga ne polivajo z deci vina ampak vsak, ki pride, s kakšnim litrom-lahko njim, ko ma vsak doma klet in 5000 litrov vina notuser posted image . Ko sem prišla iz P, je blo doma opranih kakih 30 kratkih majc, ker se je moj tolikokrat preoblekel v tistih 3 dnehuser posted image . Seveda vina ne zlivajo samo na glavo novopečenega očka....user posted image

...ej norouser posted image user posted image user posted image user posted image .....

clock-img

13.02.2009, 23:57

clock-img

meta21

pencil-img

4980

...me bomo pršle do 4 dela s tem citiranjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sej to hočmo... našim septemberčkom in septemberkam za valentinovo podarit 4. deluser posted image user posted image user posted image user posted image

jao jao, me zmer nazaj zvlečete...user posted image

Nič ne pomaga citirat...na stran gre 25 postov pa če so cel kilometer dolgi al pa samo enga smajlijauser posted image ...da se ne boste preveč "nacitrale"user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.02.2009, 23:58

clock-img

gloria

pencil-img

4900

anchy kok ste zadovoljni z stolčkom....jaz ga mam že skoz nagledanega sam so mi dale dvojne mamice mislit da ni glih dolg uporaben da je trip trap zakon....

clock-img

13.02.2009, 23:59

clock-img

gloria

pencil-img

4900

Nič ne pomaga citirat...na stran gre 25 postov pa če so cel kilometer dolgi al pa samo enga smajlijauser posted image ...da se ne boste preveč "nacitrale"user posted image user posted image user posted image

..ni feruser posted image user posted image user posted image user posted image ....ma do nedelje pade 4 del...

clock-img

13.02.2009, 23:59

clock-img

gloria

pencil-img

4900

user posted image

clock-img

14.02.2009, 00:01

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

to je spet ena FBIjevska...user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.02.2009, 00:02

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

punce želim vam zaljubljeno valentinovouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.02.2009, 00:04

clock-img

gloria

pencil-img

4900

punce želim vam zaljubljeno valentinovouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....enako...pa pojd že enkrat k svojmuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.02.2009, 08:30

clock-img

anchy82

pencil-img

238

Dobro jutro!!!!! A še vse spite?user posted image
Morm povedat, da je Vita spala od osmih zvečer pa do sedmih zjutraj. Pa je pojedla 150 ml AM, zdej pa še dalje spiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.02.2009, 08:34

clock-img

anchy82

pencil-img

238

user posted image

...Evo, še kavica s user posted image za danes, ker je Valentinovo!!!

clock-img

14.02.2009, 08:40

clock-img

anchy82

pencil-img

238

user posted image

....vsem Septemberkam 2008 želi Anchyuser posted image

clock-img

14.02.2009, 08:53

clock-img

anchy82

pencil-img

238

anchy kok ste zadovoljni z stolčkom....jaz ga mam že skoz nagledanega sam so mi dale dvojne mamice mislit da ni glih dolg uporaben da je trip trap zakon....

Nam je za zdej stolček ok! Sicer naša še ne sedi veliko v njem, ko jo pa že dam, ji naklon naštimam v bolj ležeči položaj. Veš, js si ne predstavljam, da bi jo zdej že dala v trip trap, ker je PP tak lepo oblazinjen! Pa zdej je še v akciji, pa še bon sem mela, tak da me res ni velik staluser posted image Kako dolgo pa bomo v njem, bom pa sporočilauser posted image user posted image

clock-img

14.02.2009, 09:24

clock-img

gloria

pencil-img

4900

IZVIRNO SPOROČILO: anchy82

Dobro jutro!!!!! A še vse spite?user posted image
Morm povedat, da je Vita spala od osmih zvečer pa do sedmih zjutraj. Pa je pojedla 150 ml AM, zdej pa še dalje spiuser posted image user posted image user posted image

...jaz pa morem povedat da smo se mi trikrat zbudili ponoči...zdej smo papali in tudi dalj spimouser posted image .....
....pridna Vitauser posted image

clock-img

14.02.2009, 09:28

clock-img

gloria

pencil-img

4900

Nam je za zdej stolček ok! Sicer naša še ne sedi veliko v njem, ko jo pa že dam, ji naklon naštimam v bolj ležeči položaj. Veš, js si ne predstavljam, da bi jo zdej že dala v trip trap, ker je PP tak lepo oblazinjen! Pa zdej je še v akciji, pa še bon sem mela, tak da me res ni velik staluser posted image Kako dolgo pa bomo v njem, bom pa sporočilauser posted image user posted image

...ja tale trip trap je nekje od 6-7 mesecov, od stokija pa od 9 mesecov...joj sploh ne vem kaj nardit...sicer pa itak več nimajo velik barv na izbirouser posted image ....sem ga prejšnjo soboto šla ogledovat in mi je všeč ker ma tolk naklonov pa Nika sem imela z seboj da ga sprobamo sam je revež do tam zaspaluser posted image ...se mi zdi da je do 25.02. popustuser posted image

clock-img

14.02.2009, 09:28

clock-img

gloria

pencil-img

4900

user posted image

...Evo, še kavica s user posted image za danes, ker je Valentinovo!!!

...uuu kaka lepa kavica...jaz jo glih zdej pijem pred rr.....

clock-img

14.02.2009, 09:33

clock-img

gloria

pencil-img

4900

user posted image

...user posted image je pa zdej pod nujno nekam moral skočit....hmmmmmm le kam je šeluser posted image ......
...bodite mi fajn....mi bomo ceu dan odsotni....ta prvo gremo v vinograd....ati bo delal mi dva se pa bova vozičkala....pol pa k mojim na kosilo...enkrat zvečer pa pridemo domov...lep dan....

clock-img

14.02.2009, 09:39

clock-img

anchy82

pencil-img

238

Js pa še nč ne pijem kavice...moj user posted image še spi, ker je pršo iz nočne, sami mi pa ni gušt pit kavouser posted image Bom raj šla k svojim al pa v Rondo na kavico, ker je glih moja sestra domauser posted image
Gloria, js mislim, da je akcija za stolčke tam nekje do 24.2.user posted image Mi imamo tistega z rdečimi krogci...takega kot imate vi lupinico, sam da je rdeč.user posted image Ker tisti šarasti so miuser posted image ...

clock-img

14.02.2009, 09:40

clock-img

anchy82

pencil-img

238

Gloria UŽIVAJ!!! Pa da te tvoj dragi čimbolj presenetiuser posted image

clock-img

14.02.2009, 09:41

clock-img

gloria

pencil-img

4900

Js pa še nč ne pijem kavice...moj user posted image še spi, ker je pršo iz nočne, sami mi pa ni gušt pit kavouser posted image Bom raj šla k svojim al pa v Rondo na kavico, ker je glih moja sestra domauser posted image
Gloria, js mislim, da je akcija za stolčke tam nekje do 24.2.user posted image Mi imamo tistega z rdečimi krogci...takega kot imate vi lupinico, sam da je rdeč.user posted image Ker tisti šarasti so miuser posted image ...

...ja men tudi šarasti niso neki...jaz sem gledala zelenega(baje da se ga ne da več dobit) ali pa oranžnega.....
...zdej pa grem se zrihtat in letim....

clock-img

14.02.2009, 09:42

clock-img

gloria

pencil-img

4900

Gloria UŽIVAJ!!! Pa da te tvoj dragi čimbolj presenetiuser posted image

...ha,ha,ha tebe tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem