writing-img

RE: Septembrski sončki-3. del............ :)

clock-img

28.01.2009, 22:53

clock-img

meta21

pencil-img

4980

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

jo bom jutri k bo moj doma da mi bo pomagal držat malega vragecauser posted image user posted image user posted image user posted image

k moj je isto težek pa ima 5 cm več user posted image

clock-img

28.01.2009, 22:54

clock-img

gloria

pencil-img

4900

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

http://www.youtube.com/watch?v=WzDLHcY9nW4

user posted image user posted image user posted image user posted image ......ooooo hvala

clock-img

28.01.2009, 22:54

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Pa ja, pravim ti... user posted image Lara ima kravico...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

28.01.2009, 22:55

clock-img

meta21

pencil-img

4980

jaaaaaaa, meni je ful lepa sam mi je nimamo. A to je na tistem iz DM-ja al od kod si že reklauser posted image

Jaz sem jo lani uporabla pri montaži filma, k smo z otroki snemal v šoli... Ooooooh, jo zdele zraven poslušam in mi kar kocine pokonci stojijouser posted image . Mater se mi bo še po službi stožilouser posted image

clock-img

28.01.2009, 22:56

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Pa ja, pravim ti... user posted image Lara ima kravico...

kakšno kravicouser posted image  jest bi tud to mela....

clock-img

28.01.2009, 22:57

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

ja v dm je bla taka žval al kaj je v obliki barbepapeuser posted image user posted image user posted image user posted image ali pa metulčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meta sej pravim da je čudno k je taka mala pol bo mogla bit ena sama žoga

clock-img

28.01.2009, 22:57

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

http://www.youtube.com/watch?v=WzDLHcY9nW4

user posted image user posted image user posted image user posted image ......ooooo hvala

Samo sem falila...sem hotla uno v italijanščini

clock-img

28.01.2009, 22:58

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

babe iščem en podatek zdaj bo v cvetličarni koncert enga yugo benda.....mi imajo en full dober štikl....pa ne najdem podatka kater bend je to!?!?!? sem pa slišala na radiu reklamo....a je kateri kaj znano!!!

clock-img

28.01.2009, 22:59

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

kakšno kravico jest bi tud to mela....

Kaj bi se igrala? Ti jo bom za rojstni dan kupla... samo ne vem, kdaj ga imaš.... user posted image

clock-img

28.01.2009, 23:00

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

babe iščem en podatek zdaj bo v cvetličarni koncert enga yugo benda.....mi imajo en full dober štikl....pa ne najdem podatka kater bend je to!?!?!? sem pa slišala na radiu reklamo....a je kateri kaj znano!!!

Jaz sem čula, da bojo Crvena jabuka imeli koncert... pa ne vem če v cvetličarni al slaščičarni.... user posted image

clock-img

28.01.2009, 23:02

clock-img

gloria

pencil-img

4900

Jaz sem čula, da bojo Crvena jabuka imeli koncert... pa ne vem če v cvetličarni al slaščičarni.... user posted image

...jaz sem tudi tko slišalauser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.01.2009, 23:02

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Koncert "Ratevskih zurlašev"... makednoska etno zasedba.... To?

clock-img

28.01.2009, 23:06

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

čaki lara da preverim kakšne komade imajo.........je taki yugo rock band.....ma me zdaj to tako razkuri ti ne moram rečt.....crvena ni....te poznam v nulouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oni so pa v mojem srčkuuser posted image

clock-img

28.01.2009, 23:07

clock-img

meta21

pencil-img

4980

je šel moj glihkar mim mene in mam slušalke z mikrofonom na glavi, ker poslušam vse tele linke pa me je vprašal, če bom kmal pristala, ker bi šla počas spatuser posted image user posted image user posted image . Očitno zgledam ko pilotuser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.01.2009, 23:08

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

ne najdem jih na you tubi......lara a majo mogoče komad ...refren gre nekako tako " ja sam sada vatra ...ti si voda ...pogorjet ču.......budi sve što želiš ...poludjetu čuuuuuuuuuuuu!!! poznaš?!?!?

clock-img

28.01.2009, 23:09

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

meta jaz sem v istem stanju k ti......ampak mam občutek da bom kmalu mogla it pristajat v postlo....dobivam take čudne poglede z drugega konca kavčauser posted image

clock-img

28.01.2009, 23:09

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

http://www.youtube.com/watch?v=bIZC00akbeM

clock-img

28.01.2009, 23:10

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

ne najdem jih na you tubi......lara a majo mogoče komad ...refren gre nekako tako " ja sam sada vatra ...ti si voda ...pogorjet ču.......budi sve što želiš ...poludjetu čuuuuuuuuuuuu!!! poznaš?!?!?

Ja, poznam, pa mi ne pride zdej....

Mi pride vedno več kasno.... user posted image
user posted image

clock-img

28.01.2009, 23:11

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

lara .....kako pa si me odkrila........nisem vedla da so dali moj plesni vložek na netuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.01.2009, 23:12

clock-img

meta21

pencil-img

4980

http://www.youtube.com/watch?v=e8ohp6bfYOc

clock-img

28.01.2009, 23:12

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

lara ...a ti mene malo ............uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.01.2009, 23:13

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

lara .....kako pa si me odkrila........nisem vedla da so dali moj plesni vložek na netuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

http://www.napovednik.com/dogodek91514_urban_4

clock-img

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

lara ...a ti mene malo ............uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, kak se režim.... user posted image

clock-img

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

metaaaaaaaaaaaaa ti si ZAKONNNNNNNNNNNNNNNNN!!!! ta komad SEM RABLA ZDAJ PRED SPANJEM!!!!!

HVALAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.01.2009, 23:15

clock-img

meta21

pencil-img

4980

metaaaaaaaaaaaaa ti si ZAKONNNNNNNNNNNNNNNNN!!!! ta komad SEM RABLA ZDAJ PRED SPANJEM!!!!!

HVALAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem