V čem je potem razlika med Egiptom in Fieso, razen v denarju?
Ha ha, saj to naj bi bila šala, a ne???
Razlik je ogromno... prva je že ta, da če misliš da si skoz v hotelu, potem je bistvena razlika postrežba in odnos ljudi v hotelu do turistov. Predvsem je že hotel bistvena razlika in ponudba hotelov... Razlik je pa še in še pa se mi ne da pisat.
Pa jaz nisem proti toplicam ali slo.obali ali pa hrvaški, tudi to je dopust, ampak večina je pa tako odsvetovala Egipt in podobne destinacije, kot največjo grozoto. Upam, pa trdit da večina od njih še sama ni bila na teh destinacijah, kaj šele z otrokom in v bistvu pišejo in odsvetujejo na podlagi neizkušenj.
Drugače pa kot je že ena rekla, mislim da Rija, vsak dopust je lep, kjerkoli si, ampak seveda če si takšnega znaš naredit.
Kolikor pa sem razumela osnovno vprašanje, jo je zanimalo kako je z malčkom na letalu in podobno, tukaj jo je pa večina napadla, da s tk malim pa že ni normalno da greš na tak dopust, sploh z letalom in v Egipt, ker pa je to na koncu sveta oz. na črni celini, v puščavi, kjer daleč,daleč okoli ni žive duše, da o zdravniku sploh ne govorimo, ka je že to zdravnik, v Egiptu???