IZVIRNO SPOROČILO: tana7
No, ne bo mi uspelo gledat za nazaj od kjer sem včeraj ostala, zato se kar vdam
zato: dober večer vsem!!!
pa hvala za čestitke ob naši obmesečnici!!!
danes smo bili pri mojih starših na obisku, moja mami ful obvlada Brino, krasno se razumeta, prav veselje ju je gledat - no, saj oče tudi
tako mi je žal, da nista blizu, da bi jo pazila
najraje bi šla z buldožerjem in izruvala hišo in vse okoli nje in ju prišeljala v LJ
ne pa da bom morala brino pučat nekim tujcem, pa še eno leto ne bo stara
Vem, da ti je hudo, ampak žal je v velikih primerih pač tako, da ne gre drugače.
Saj bo še vse ok. Ti pa predlagam, da se tudi sama nekako skušaš čimprej sprijazniti s tem, da ne bo še Brina tega nemira in strahu čutila, ko jo boš puščala v varstvu.
no, ja...dovolj jamranja
lahko pa še povem, da smo imeli včeraj namen, da kupimo Brini copatke in čeveljčke - pa jih NISMO!! ker v vsaki štacuni pravijo drugače
eni ful zagovarjajo ortopedske (ojačane), drugje ravno nasprotno in da mora biti čeveljček sedaj čimbolj mehak
saj vem, da se kao govori, da je zadnje čase v veljavi teorija, da ortopedski niso OK - ampak a je to res čist zihr? je katera direkt vprašala svojo P??
saj sem brala tudi tisti link (mislim, da od Tiane) - po tisti logiki je najbolje, da je doma še pol leta v štumfkih?? zunaj pa potem v nekih mehkih supergicah??
sploh ne vem, kaj naj naredimo - da ne omenim, da so mi bili Cicibanovi čeveljčki ful grdi...
upam, da ste vse imele lep vikend!!