writing-img

RE: Majčice 2009 - 2. del

clock-img

17.02.2009, 14:48

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

Cveka jaz vozim ti pa ropaj,a je prou?Pol pa fifti-fifti,al pa mal več ti dam...

hej lumpe!!!kaj pa me socialni problemi???

Ti boš pa za vabo,se boš po banki metala,kao da rojevaš...user posted image user posted image user posted image

no kaj potem a gremo, ena vozi, ena hlini popadke, ena pa ropa, pol gre pa na tri deleuser posted image user posted image user posted image user posted image

sam da ne bo zdaj kakšna SOVA na vrata pršla zvont, in bomo vse šle v kjuzouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.02.2009, 14:49

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

KaT pol lahkjo zrihtaš frizeraj kaj bolj poceni a ne?

Jaz imam metuljčka na lopatici,pol si bom dala pa še na gleženj,verjetno njihova imena v enem  "spakedralnem" jeziku.user posted image

za nekje pet do deset eu frizira...tam nekje....tud na dom pride..

Od kje pa je?Ma jaz se moram pobarvat,pa kar ostrigla se bom,na mal daljši paž...mojga že pobira ko mu omenim,ne mara žensk z kratkimi lasmi...user posted image user posted image
Bom še videla.

Vsako noseč.imam ene navdihe,ta prvo mi je bila rdeča barva noro dobra,vse sem imela rdeče,od majic do hlač...prej pa nikoli.user posted image  Zdaj pa kratki lasje,pa sploh ne vem ,če bi mi pasali.

clock-img

17.02.2009, 14:51

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Ja daj nehaj,bojo zdaj kaj okradli ko je pust,se bo kdo v nosečke napravu,pol bojo pa nas lovili,če kakšna CIA to spremlja.user posted image user posted image

clock-img

17.02.2009, 14:51

clock-img

Anonimen

jaz sem skojz na kratko ustrižena, mi še najbolj pašeuser posted image user posted image user posted image mene bo pa to pot soseda ustriglauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.02.2009, 14:52

clock-img

Anonimen

Ja daj nehaj,bojo zdaj kaj okradli ko je pust,se bo kdo v nosečke napravu,pol bojo pa nas lovili,če kakšna CIA to spremlja.user posted image user posted image

pri nas je SOVAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

cveki....ni problema....kr dons ze....jutr dnar poberejo!!!z pobegom pa ne bomo imele problemov v saj v lj ne ...sej vidte da jim pregoni roparjev ne gre glih najboljuser posted image user posted image user posted image

olivica iz cerknice je....

clock-img

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Ma saj jaz mam pa dolge pa stalno spetke ker mi gredo na k...
motijo me...no pol je vseeno,če imam kratke al pa dolge a ne?Moški...

clock-img

17.02.2009, 14:53

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

v sovi mam pa jest veze...ni blema...

clock-img

17.02.2009, 14:54

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

pri nas je SOVAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja na sosedovi smreki vsak večer tuli...user posted image user posted image

Aja Kati s cerknice je,fajn fajn...a tud drgač frizira al kje drgje dela?firbec..

clock-img

17.02.2009, 14:55

clock-img

lake

pencil-img

3955

Glih zdej bi mogle banko oropat ko je pust user posted image . Eno masko na glavo pa bojo itak vsi misll da smo se preoblekle v nosečnice, haha, samo da ne bo res kera popadkov dobila. Sicer pa kaj pa je z zaporom  narobe?user posted image Zastonj hrana, prenočišče, pa še kuhat ni treba.

Sicer pa kar se tatuja tiče, zbiram pogum že par let, pa še nisem pršla do njega.

clock-img

17.02.2009, 14:56

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

eni kolegici pomaga v salonu pa tkole po domovih hod...drzgac pa se mal solo dela

clock-img

17.02.2009, 14:56

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Cveki pa še poslončkal bi te kakšen v zaporu...se ne bi nič oziral na tisti odstop postekjice...user posted image user posted image  A ne bi bilo fajn? 

clock-img

17.02.2009, 14:57

clock-img

Anonimen

v sovi mam pa jest veze...ni blema...

no pol pa sploh ni bleme, če jim mal dnarja odnesemo, saj še pogruntal ne bojouser posted image user posted image user posted image

če jim avto iz policijskega varsta pred očmi odpeljejo bomo pa tud me mal pokradle tistga kešauser posted image user posted image user posted image user posted image

no zdaj pa res dovolj da ne bo res kdo zvonu na vratihuser posted image user posted image user posted image

clock-img

17.02.2009, 14:57

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

eni kolegici pomaga v salonu pa tkole po domovih hod...drzgac pa se mal solo dela

Če bom kdaj rabila,se obrnem nate a ne?

clock-img

17.02.2009, 14:58

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Imam jaz policaje v hiši tako da ni panike.

clock-img

17.02.2009, 14:58

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Sicer pa kaj pa je z zaporom  narobe?user posted image Zastonj hrana, prenočišče, pa še kuhat ni treba.

se strinjam!!!gremo akcija!

clock-img

17.02.2009, 14:59

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

evo dudica...glih na tvoj roj dan mam spet pregled

no fino user posted image user posted image user posted image
jaz imam pa naslednji pregled 10.03,z nama je vse okuser posted image

clock-img

17.02.2009, 14:59

clock-img

Anonimen

Cveki pa še poslončkal bi te kakšen v zaporu...se ne bi nič oziral na tisti odstop postekjice...user posted image user posted image  A ne bi bilo fajn? 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.02.2009, 15:05

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

Če bom kdaj rabila,se obrnem nate a ne?

ja reci kdaj pa bom vidla kako je ona z casom

clock-img

17.02.2009, 15:05

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

evo dudica...glih na tvoj roj dan mam spet pregled

no fino user posted image user posted image user posted image
jaz imam pa naslednji pregled 10.03,z nama je vse okuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.02.2009, 15:08

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Kati še ne vem ,če...te bom pravočasno obvestila,zdaj itak nikamor ne grem.
Al bom šla pa kar h mojemu moškemu frizerju...user posted image

Grem zdaj...

clock-img

17.02.2009, 15:10

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Mi je ful tečno. Mož pride komaj proti večeru, sin gleda TV, vse mačke spijo, jaz pa bi krofe jedla. Pa jih drugače sploh nimam preveč rada, zdaj pa bi lahko brez problema takoj dva zmazala. 

clock-img

17.02.2009, 15:19

clock-img

Anonimen

ja če nimaš bliz trgovine, stisen zobe, ker ga ne boš še dobilauser posted image user posted image

clock-img

17.02.2009, 15:21

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

o prokleta cebula!!!

clock-img

17.02.2009, 15:22

clock-img

Anonimen

o prokleta cebula!!!

kaj??????????????user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem