cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Majčice 2009 - 2. del

clock-img

24.02.2009, 12:03

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Pa linea negra, kdaj se pokaže? Pri meni ni še nič videt.

tud se nimam narisane

clock-img

24.02.2009, 12:04

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

cveka ti boš zdaj 28 a ne? jaz pa aprila 27...zdaj se ta najlepša leta šele začnejo,pri 30-tih bo lih fajn,otroci bodo zrasli,kredit bo odplačan...user posted image user posted image
edin joške bodo do tal..user posted image

pismu maš prav jaz kredit samo še eno leto odplačujem pa bo konecuser posted image user posted image user posted image

joški so pa tako majhni, da, tud če bodo visel se ne bo nič videluser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2009, 12:04

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

lineo negro sem jaz opazila po porodu,veš kako hecna koža pride po porodu,kot eno tako usnje trdo.user posted image

clock-img

24.02.2009, 12:05

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Olive, moj popek je tud razpotegnjen v vodoravni smeri, v navpični je pa skup zlezel. user posted image

clock-img

24.02.2009, 12:06

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

lineo negro sem jaz opazila po porodu,veš kako hecna koža pride po porodu,kot eno tako usnje trdo.user posted image

men kr slab pride k pomislim kaksno kozo bom mela...zmer sem mela sportno postavo vse u piko pol bo pa vse iz mene viseluser posted image

clock-img

24.02.2009, 12:06

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

Pa linea negra, kdaj se pokaže? Pri meni ni še nič videt.

tud se nimam narisane

jaz je tud še nimam, baje tam po 30 tednu enkrat točno pa nevem, kar se tiče pa popka sem mela pa prej preveč podlage tako da se je zdaj samo lukna zmajšalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2009, 12:07

clock-img

lananai

pencil-img

3613

men kr slab pride k pomislim kaksno kozo bom mela...zmer sem mela sportno postavo vse u piko pol bo pa vse iz mene viseluser posted image

KatMat, na rolerje pa voziček zraven, pa bo!

clock-img

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Jaz bom takrat že nov kredit imela za Dr.Planinška,da mi bo joške zrihtal...se hecam
Midva sva isti letnik,pa sva rekla da bi si mogoče kakšno potovanje privoščila za 30 let.Pol bodo pa spet neumnosti tam,bomo nazaj trije pršli..user posted image user posted image

clock-img

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image

dejmo  Liska  hop! 

clock-img

24.02.2009, 12:08

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Olive, moj popek je tud razpotegnjen v vodoravni smeri, v navpični je pa skup zlezel. user posted image

user posted image user posted image

clock-img

24.02.2009, 12:08

clock-img

Anonimen

ah daj nehaj, boš kr hiter nazaj dobila tisto postavo kot si imela prej, boš vidlauser posted image

clock-img

24.02.2009, 12:09

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

KatMat, na rolerje pa voziček zraven, pa bo!

ja pravijo da se prve pol leta nikamor nc ne premakne... 

clock-img

24.02.2009, 12:10

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Jst sem imela tudi tako čudno usnje po porodu user posted image  Popek imam raven, črte pa nisem imela niti v prvo. Pol po porodu mi je bla taka čudna. Pa najbolj mi je blo smešno takoj po porodu, ko sem se na bol ulegla, pa sem mogla kožo s trebuha, ki mi je visela popravt, pa sem bla komot. Pol čez ene 2 dni se je udelala pa mal skrčla. Do takrat pa je kr plapolala. Groza.

clock-img

24.02.2009, 12:10

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

si morm letos ene modne enodelne kupt...da nau meu kaksen nocne more k me bo vidu na plazi

clock-img

24.02.2009, 12:11

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Ja res,sem že dvakrat rodila pa vsakič mam lepši trebuh,pol čez čas..saj ni čudno,me čist izmolzejo...
pa že v familiji smo veliki pa suhi.brat je bil v soboto star 24 let,velik je 2m10cm,nogo ima pa 49 al pa 50.user posted image user posted image  Je še samski...

clock-img

24.02.2009, 12:11

clock-img

Anonimen

moj je pa imel že 30 let ker je 6 let stari tako da bom jaz čez dve let kar v krogu družine praznovala, kako pa bom takrat premišljevala, ker je le še vedno zimski čas, in glih kakšen piknik ne morem narestuser posted image

clock-img

24.02.2009, 12:12

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Pr nas je začelo snežit...fuj...

clock-img

24.02.2009, 12:13

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

Ja res,sem že dvakrat rodila pa vsakič mam lepši trebuh,pol čez čas..saj ni čudno,me čist izmolzejo...
pa že v familiji smo veliki pa suhi.brat je bil v soboto star 24 let,velik je 2m10cm,nogo ima pa 49 al pa 50.user posted image user posted image  Je še samski...

user posted image user posted image user posted image user posted image se na kaksnemu drugmu forumu to povejuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

lananai

pencil-img

3613

si morm letos ene modne enodelne kupt...da nau meu kaksen nocne more k me bo vidu na plazi

Hehe, o tem pa sploh še nisem razmišljala... Še dobro, da midva še nisva morja rezervirala. Če bo trebuh grd, ne greva nikamor. user posted image  user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

pismu, kje pa dobi čevle za obut, saj men se bi vrat zlomu če bi mogla tako visoko gledatuser posted image a je košarkašuser posted image

clock-img

24.02.2009, 12:14

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Škoda,ker je usnjarna propadla,bi mogoče kaj odkupili.user posted image

clock-img

24.02.2009, 12:14

clock-img

lananai

pencil-img

3613

user posted image user posted image user posted image user posted image se na kaksnemu drugmu forumu to povejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem lih hotla isto napisat. Mislim, da smo tuki vse zasedene! user posted image

clock-img

24.02.2009, 12:15

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image

bi ze zdej sportala,pa ne gre...jo tok spred nosim da mi hoce kriz vn vrect ze po 15 min hoje

clock-img

24.02.2009, 12:16

clock-img

Anonimen

Hehe, o tem pa sploh še nisem razmišljala... Še dobro, da midva še nisva morja rezervirala. Če bo trebuh grd, ne greva nikamor. user posted image  user posted image

pa saj ne bo tako hudo, boš videla kolk hiter boš shujšala, tako in tako te pa ne bo noben preveč gledu ke v trebuh ker bodo videl da maš majhnega user posted image , bodo čist vsi razumeluser posted image

clock-img

24.02.2009, 12:16

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

Škoda,ker je usnjarna propadla,bi mogoče kaj odkupili.user posted image

user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem