cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Majčice 2009 - 2. del

clock-img

24.02.2009, 12:16

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Saj ni samski,vsaj mislim...user posted image user posted image  Ja superge nosi adidas ma tak velike pa nike mislim da tudi.
Problem je bil,ko mi je šel za pričo,smo komaj hlače pa ta lepe"šolne" dobili.user posted image
So takšni kot struca kruha.

clock-img

24.02.2009, 12:16

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image

bi ze zdej sportala,pa ne gre...jo tok spred nosim da mi hoce kriz vn vrect ze po 15 min hoje

jaz sem tud takauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2009, 12:17

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

si morm letos ene modne enodelne kupt...da nau meu kaksen nocne more k me bo vidu na plazi

Hehe, o tem pa sploh še nisem razmišljala... Še dobro, da midva še nisva morja rezervirala. Če bo trebuh grd, ne greva nikamor. user posted image  user posted image

pa saj ne bo tako hudo, boš videla kolk hiter boš shujšala, tako in tako te pa ne bo noben preveč gledu ke v trebuh ker bodo videl da maš majhnega user posted image , bodo čist vsi razumeluser posted image

razumel gor al pa dol....zadekana bom do vratu!!!

clock-img

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

POPEK jaz ga mam že ful dolg zunaj...user posted image user posted image user posted image ...in isto v prvi user posted image
ČRTA mi je pa tud že vidna ... tako da boste tud to kmal dočakale...user posted image
glede morja ga pa ne spustim pa če mam 200kg...user posted image user posted image user posted image ...mi ne uide pa kakršna že naj bom...user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Saj ni samski,vsaj mislim...user posted image user posted image  Ja superge nosi adidas ma tak velike pa nike mislim da tudi.
Problem je bil,ko mi je šel za pričo,smo komaj hlače pa ta lepe"šolne" dobili.user posted image

plavutiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2009, 12:18

clock-img

lananai

pencil-img

3613

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

si morm letos ene modne enodelne kupt...da nau meu kaksen nocne more k me bo vidu na plazi

Hehe, o tem pa sploh še nisem razmišljala... Še dobro, da midva še nisva morja rezervirala. Če bo trebuh grd, ne greva nikamor. user posted image  user posted image

pa saj ne bo tako hudo, boš videla kolk hiter boš shujšala, tako in tako te pa ne bo noben preveč gledu ke v trebuh ker bodo videl da maš majhnega user posted image , bodo čist vsi razumeluser posted image

Ah, sej vem, se ne sekiram. Najbrž se bom takrat zaradi podočnjakov in neprespanosti sekirala. user posted image  user posted image  

clock-img

24.02.2009, 12:19

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Al ni tako hudo,se mal koža pokrči pa špeh skup stisne.user posted image Te bodo itak vsi v joške gledali,boš videla kolikšne bojo...Pamela se lahko skrije..user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

POPEK jaz ga mam že ful dolg zunaj...user posted image user posted image user posted image ...in isto v prvi user posted image
ČRTA mi je pa tud že vidna ... tako da boste tud to kmal dočakale...user posted image
glede morja ga pa ne spustim pa če mam 200kg...user posted image user posted image user posted image ...mi ne uide pa kakršna že naj bom...user posted image

jaz ga pa letos bom ker ni financuser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

Al ni tako hudo,se mal koža pokrči pa špeh skup stisne.user posted image Te bodo itak vsi v joške gledali,boš videla kolikšne bojo...Pamela se lahko skrije..user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2009, 12:20

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

cveki sej smo se ze zmenil da lahko za kaksen dan k nama v rovinj prideta...

clock-img

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Za moj 30. RD... Ah, nekaj si bova že privoščila! Za njegov 30. RD bova upam imela pa že kako bebico več, ne samo eno. user posted image  Že za moj 30. bi lahko bila še kakšna biba mala na poti. user posted image

clock-img

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

phuu...kakšne sem imela jaz...moj kr ni mogu h seb pridit neki časa...user posted image user posted image

clock-img

24.02.2009, 12:21

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Mi bomo šli tud sam po en dan na morje,drugo leto pa spet.Pa doma bomo bazen postavili,če bo vreme.

clock-img

24.02.2009, 12:22

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

iz vasih ust u bozja usesa pa men nazaj v modrc!

clock-img

clock-img

lananai

pencil-img

3613

phuu...kakšne sem imela jaz...moj kr ni mogu h seb pridit neki časa...user posted image user posted image

user posted image  user posted image

Končno sem tudi jst zraven, ko se klepeta! Ponavadi samo pridem in imam enih 10 novih strani za prebrat! user posted image

clock-img

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Mi bomo šli tud sam po en dan na morje,drugo leto pa spet.Pa doma bomo bazen postavili,če bo vreme.

tud pr nas bomo mel bazen pred hišo...da se bomo mal namakal...user posted image .Na morje pa upam da nam bo tud ratal it no...

clock-img

24.02.2009, 12:23

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Ja ,ja kar pripravite se,cizke ko šus,pol pa taka žalost...zdaj ima sosedova psica približno take,do tal...user posted image user posted image

clock-img

24.02.2009, 12:23

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

midva sva tud hotla kupt masazno kad ta zuni ampak smo pol gruntal ali se splaca ker cez poletje ni nikogar doma...smo vsi 4 mesece na morju....

clock-img

24.02.2009, 12:24

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

kaj si mislila s tem...da maš majhna pol al velka

clock-img

24.02.2009, 12:24

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

Ja ,ja kar pripravite se,cizke ko šus,pol pa taka žalost...zdaj ima sosedova psica približno take,do tal...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

men je fajn da sem jih u širino dobila...ker prej sem mela umes kr fajn prepihuser posted image user posted image

clock-img

24.02.2009, 12:25

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Take:
user posted image

clock-img

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Zdej me pa že spet strašiš, bom mogla nove kopalke kupit, da ne bom preveč pokazala. user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

kaj si mislila s tem...da maš majhna pol al velka

upam da bojo kej vecje....sej dve st so ze sam...se mal

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem