čer!
Pa smo spet frej, k je vikend. Tale teden je pa res hitr minil, bi moral bit vsak takšen.
Moja smrkljica je šla z atijem spat, mami pa ima mal časa za net. Prav paše mir po celodnevnem drvenju sem in tja.
Sicer pa ni pri nas nič novega. Moje počutje je kar ok, včasih sem že prav naveličana in bi šla kar rodit, spet drugič mi pa paše tale trebušček. No, še tri mesece in 6 dni in bom res verjetno tam nekje okrog poroda. Saj gre kar hitro.
februarka- ooooo, jest bi tud mehiškooooooo in to zdele takoj.
No, meni ta hrana res full sede. Mi je pa najboljša mehiška na Ptuju. Se z mojim vsake toliko časa vsedeva v avto in se odpeljeva gor na kosilo. Če pa lutamo kje okoli MB ali v Avstriji, potem se pa nujno še na Ptuju ustavimo.
materinska šola- MM, pri vas pa tole res traja. Mi smo jo imeli celih 4x in amen.Smo se čist zadost naučili, itak pa teorijo do poroda že pozabiš, vsaj jaz sem jo. Pol sem pa po občutku delala al kaj? Sej ne vem več kako sem se znajdla. Sem zdej držala v rokah sedemmesečno punčko in sploh nisem vedla kako naj se jo lotim in kako naj jo držim, da bo mali ok
Je razlika med dojenčki in takili fracki kot je moja mala, ki ima 2 leti in nekaj in je že prava babnica
.
tašče- ninasiki,a jo imaš v isti hiši? Če ja, pol je malo smotano, če se ne štekaš z njo. Jaz sem s svojo živela ene 6 let, v svojem nadstropju, ampak v isti hiši, ampak moja tašča je čist ok ženska. Mi je šla pa včasih vseeno na jetra, ker valda ona ne bi nikoli pustila, da Iza joka pa vedno je priletela gor, ko je zaslišala malo, da kaj stoka
. To mi je pa šlo na jetra.
Je pa čist svoje vrste tip moj tast, z njim pa nimava nič skupnega, sploh pa ne pogleda na življenje, ampak ok, se nisem ravno kregala z njim.
Zdaj sta mi pa oba kul, ker smo narazen dobrih 30 km in jih vidimo samo, ko gremo mi gor na obisk, onadva k nam ne prihajata. Jih pa spoštujem zato, ker imata izredno rada Izo in jih tudi mala obožuje.
Uf, zdej sem napisala cel roman...
Aja, še to: moja mami je pa idealna tašča za vse tri "tamlade" kar tudi vsi priznavajo, ati je pa pokojni.
crystall- kako paše zapravljat, kaj? Men moj pravi, da sem kar malo odvisna od tega, ampak če je pa fajn. Še posebej denar iz njegove kartice
, čeprav vem, da je vse naše.
Še malo pa bomo lahko počasi začele pripravljati in prati cunjice, pripravljati posteljico ali zibelko, pripravljati torbo za v P,...full luštni opravki nas čakajo.
Grem še malo k marčkom 07 pogledat.