seznam sem osvezila in ga malo spremenila. Ne vem kaj sem naredila narobe, vse je tako na malo napisano, bom pa poskusla popravit, ce mi rata. Pa pri septembrkah sem videla, da imajo tako lepo vse osvezeno in so umaknile vse tiste, ki nimajo nobenih podatkov. Jaz sem sedaj tudi tako naredila, ker je bilo kar nekaj takih s samimi vprasaji, so se javile sam na zacetku, pol pa nikoli vec. So vse se vedno omenjene, sam spodaj, ko bodo novi podatki jih damo pa nazj gor.
joj, pa prebrala sem kaj je bilo s sluzbo od Cristall, ubozica, se mi smilis, sam ne obupaj, nikoli ne ves kako se bo zadeva razpletla.
Lindi, glede tistih steklenick, verjetno je ena za caj in ena za mleko, pa saj niso prevelike. Jaz imam zacetni komplet od Avanta in sta notri 2 flaskici 125 ml in 2 po 260 ml, verjetno je to druga velikost, pa saj imas merico gor napisano, pa delas po merici. Mene me bolj skrbi kako bom vedela kolko je treba sploh dat, ce se zgodi, da dojenje ne bo slo ali pa bo treba dodajat.
Stuhica, joj a ves sem ti kar fous, ce bosta imela puncko in bos dala ime Lejla. To je bila moja velika zelja, tako lepo ime, pa je moj rekel sam ne, tako grdega imena pa ne ce bo hcerka. Mi je tolk imen skenslal, sedaj je pa pri izbiri ostal njegov izbor, ki je bil meni najprej tudi cist mimo, sam je tolko cajta drdral to ime, da je meni lepo ratalo. Za Lejlo me je pa vedno hecal, da ne bova imela puncke z imenom la la. Pa tako lepo ime, kar ostani pri tej moznosti. Pa Maja mi je bilo lepo, pa mi je govoru, da ne bova imela cebelice Maje. En smotko je ta moj a ne. Aja, pa Emily mi je tudi skenslal kot po tekocem traku.