IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica
Rozilu, a ves, da mislim, da bo fantek. Sam to je sam po moji "strokovni" presoji. Strokovnost pa beri, da padem skupaj, ce se kdo ureze in vidim recimo kri. Pa se nekaj, ti ostaja zelo lepa postavca a ne, se ti zdi, da si se se kam poredila al gre vse v trebuh?
Punce, pa se eno idejo sem dobila, kaj ce bi se zmenile in naredile tko se en seznamcek s trebuhi. Tko, da date slikco, pa napisete tocno dneve in bomo lahko mal primerjale. Sam ne vem kako bi mogle poslat slikco, da lahko pol jaz pomanjsam in mal uredim. Pa ce bi to delala katera druga tudi ne bom cist nic jezna, mi itak non stop nekako kronicno primankuje casa, pa se mal leteca bom do sredine avgusta.
Se nekaj vam morem povedat, mi je ena kolegica povedala. Kaj veste, da ko vstajate iz lezecega polozaja ne smete nikoli ravno pokonci se vzignit, tko da morajo trebusne misice delat. Se moramo najprej nekako na bok prekotalit in pol gor. Baje da sicer lahko pripomoremo k sprozitvi prezgodnjega poroda. Pa baje da je 8. mesec treba kar precej pazit, da je nevarno za prezgodnji porod, saj bejbiji v tej starosti prezivijo, sam je pa boljse, da ostanejo v nasih privat apartmajckih do oktobra. Jaz imam se 81 dni do PDP-ja
ustajanje
Uuuu, a

... no, lepo slišat še tako mnenje :) Že tako sem včeraj taščo prestrašila s samo 65% za

, če ji pa povem, da mi je MM prerokovala
fantka, jo bo pa skor kap

. Ja redim pa se samo v trebuh... sej tako sem se že prej, imam bolj fantovsko postavo (nič bokov, pa tanke nogice) - dokler se ne zredim, takrat ratam pa sodčkasta s kakim dodatnim plavalnim šlaufom

(in ne hruškasta, kot večina žensk). Tako da kar je nastalo oblog, so spet na trebuhu (najbolj to opazim pri plavanju, ko čutim da je maternica nekje globoko spodaj, čez pa termoizolacija

). Ker teža pa kar narašča...
Glede
seznamčka s trebuhi 
. Pa kar kaki od vas prepuščam izvedbo

.
Za
ustajanja se pa zelo strinjam... jaz itak že kar težko ustanem tako naravnost, da mi sploh na pamet več ne pride da bi to delala.... mi je ful bolj naravno se prevalit na bok... pa še manj možnosti, da bi se mi zvrtelo.
Muca*maca - dobrodošla nazaj! Glede sladoleda - jaz bi imela čas naslednji čet. 23.7. - dopoldan ali popoldan. Sporočite če ste za!!
Februarka - super oblačilca!!!! Jaz grem pa mogoče jutri v Trst šopingirat... upam da se me bojo usmilili, da gremo tudi v kako trgovino za

in /ali

. Čeprav sem zadnjič videla npr. v Promodu, da so same cote za "nosečke" - vse neki široko itd.
Tea85 - glede seznama pa no comment... moj je tudi še neskončno dolg. Sploh ne vem s katerega konca naj se ga lotim. Aja, glede vozička - Chicco Trio S je res zakon za teren. Danes smo šli na plažo z malo nečakinjo v njem in gre prekrasno čez vse makadame, kamne in celo skale... Tako da mi je vedno bolj všeč

(mojmu malemu avtočku pa malo manj

). Je res ogromna zadeva!