writing-img

RE: Oktobrke 2009

clock-img

05.03.2009, 15:51

clock-img

Aniiita

pencil-img

632

Ja, se že bila na prvem pregledu, vendar nisem tak poznavalec, da bi vedela, kakšen UZ imauser posted image
Slikica, ki mi jo je dal, je čista, lepo je vidna vrečka in plodek, kaj drugega pa ne bi znala oceniti..

Poznam ta dva naslova za tickerje, ja.. vendar ima ona enega drugačnga, če sem prav videla user posted image

clock-img

05.03.2009, 15:56

clock-img

rožica13

pencil-img

456

No super Aniiit, nas je že več, jaz sem mislila da danes vsi že tako skrbno načrtujejo da le imajo službo in stanovanje in vse to pa sem malo potolažena, da nisem edina!

Mona LIza, jem alge chlorella (Algea ali Algoaktiv+), ki čistijo telo.

clock-img

05.03.2009, 16:02

clock-img

SONČEK LARA

pencil-img

233

Nončika...veš me je kar strah današnjega večera in noči. Ma če bi imela lara dudo za spat ji je še ne bi vzela, ker pa je tole mučenje z nočnim preoblačenjem, ne morem več. Bom poročala jutri kako je šlo

Tudi jaz sem bila v prvi nosečnosti, sicer zaposlena ampak pisala ravno diplomo, s fantom sva bila v eni sobci...pa se je uredilo. Vse se uredi ko se mora. Brez veze da čakaš da imaš vse po spisku. Jest za naju pravim da greva vse v rikverc, najprej otrok, pol štalca, na konc pa mogoče poroka...bo kr zlata tista prva...haha

Uživejte ta dan kukr ga je še ostalo

clock-img

05.03.2009, 16:07

clock-img

rožica13

pencil-img

456

Saj SONČEK LARA, če so naši starši tako preživeli, bomo tudi mi!
Vsaj ne bomo mele pubertetnike ko bomo že vse senilne user posted image

clock-img

05.03.2009, 16:08

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

sonček lara, tak si me nasmejala. kar pošteno. midva sva tudi vse šla obratno. jaz še študentka, prvič dete, midva v sobici pri mojih starših. stanovanje si komaj zaj urejava, mogoče nama celo rata pred drugim detetom.user posted image user posted image user posted image  da o poroki sploh ne govorim. zdaj sva si dala ultimat, da bo poroka, ko bomo krstili naše drugo detece.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

clock-img

05.03.2009, 16:09

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

IZVIRNO SPOROČILO: rožica13
No super Aniiit, nas je že več, jaz sem mislila da danes vsi že tako skrbno načrtujejo da le imajo službo in stanovanje in vse to pa sem malo potolažena, da nisem edina!

nisi edina, kot pravim. če jaz ne bi mela dete v času absolventa, še zdaj valda ne bi mela. eni pač potujemo v obratnem vrstnem redu, a ne Lara? user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

clock-img

05.03.2009, 16:48

clock-img

drobtinica29

pencil-img

234

čaw  punce!

no pa da še jaz osvežim svoje podatke za seznamček! starost 29, kraj mb, do sedaj še nič otrok, je pa to moja 2 user posted image , naslednji pregled imam 10.4.!

sem pa imela včeraj pregled in naš user posted image  je velik 4mm in srček mu tudi že bije, je blo tako lepo videti!

p.s. : bi pa samo mogoče dala en nasvet mogoče punci mislim da je lenika84 ki popravlja in osvežuje naš seznamček, če bi se dalo da bi postavila podatke v linijo, oz stolpce, da bi bilo mogoče bolj pregledno! pa ne zamerit!
hvala

lp

clock-img

05.03.2009, 17:34

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Aniiiita, tisti zadnji ticker sem pa nasla .... tralalala..... na ringaraja user posted image  

Sedaj pa ne najdem, ampak ena je napisala, da je bila na NS v Dravljah zelo dobra, da se zelo lepo vidi. Jaz jo imam tudi v Dravljah, pri dr. Premru Srsen. Kar sem zasledila o njej je vse dobro.

clock-img

05.03.2009, 17:35

clock-img

Aniiita

pencil-img

632

user posted image

Ja, tudi midva bova šla glede dojenčka in poroke v obratnem vrstnem redu user posted image

Stanovanje sicer imava, vendar je malo manjše, tako, da bo treba čez nekaj let razmišljat o čem večjem.. poroka pa malo čaka, čeprav sva oba za (pa, če bi naju vprašala preden sva se spoznala, sva bla oba bolj proti poroki kot ne user posted image )- je preprosto treba ful denarja za to dat in je zmeraj še kaj pomembnejšega user posted image (se le podpisat, se pa jaz ne bi šla)

Zdej grem pa za fax malo tipkat, ne le tu user posted image

clock-img

05.03.2009, 17:37

clock-img

Aniiita

pencil-img

632

Mala Mravljica, ma kje na ringaraji user posted image ?? Jaz nisem nikjer kaj takega zasledila.

clock-img

05.03.2009, 17:40

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

clock-img

05.03.2009, 17:47

clock-img

Aniiita

pencil-img

632

Hvala Mravljica, zlata si user posted image

Samo še to- kako si pa naredila, da ti prejšnjih ni povozilo? Meni ga je..

clock-img

05.03.2009, 17:49

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Aniiiita, to je bila pa zagotovo kaksna zacetniska sreca user posted image user posted image  pojma nimam kako. Mogoce imas prevec znakov ze.

clock-img

05.03.2009, 17:51

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

Oj, punce... samo da vas pozdravim... sem na šihtuuser posted image  ma tolk sem lena da mi kar vrtiuser posted image  eh...
Pa ful me je strah za jutri ko mam UZuser posted image  samo to mam v glavi, kaj če user posted image  ne raste, ali da bo kaj drugegauser posted image  ne vem kaj mi je...

Se javim jutri ko pridem domov.
Vsem lep pozdravčekuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

05.03.2009, 17:53

clock-img

ninasiki

pencil-img

1055

žiujo punce vidm da smo pri poroki in stanovanjih no jst sm sicer planirala poroko prej poroko in stanovanje uredit ampak glej ga zlomka pa so ble user posted image  ampak sej bomo tud v belem stale in stanovanja imele taka kot smo si zamislile a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

clock-img

05.03.2009, 17:56

clock-img

ninasiki

pencil-img

1055

mraulica a je ta trakec k si dala link za pod moja besedila ker če je me zanima kako ga vstavimuser posted image user posted image

clock-img

05.03.2009, 17:59

clock-img

Aniiita

pencil-img

632

Mravljica, hvala torej. Sej bo tako tudi ok..ima prejšnjega že nekje drugje user posted image

ninasiki, če ti lahko že kar jaz odgovorim- samo klikni na povezavo, sledi navodilom, ki ti jih bo napisalo in bo. Tukaj že kar samo prenese v profil..

clock-img

05.03.2009, 17:59

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

user posted image user posted image user posted image  vse sem ze napisala in mi ni hotelo oddat.

Tko, najprej kar gre Februarki user posted image   Ne sekiraj se, ker to, da si tako lena je en velik nosecniski znak, pomeni, da dojencek raste in ti jemlje energijo. Jutri bos pa zagotovo srcka videla.

Ninasiki, ja tudi v belem bomo. Midva optimisticno praviva, da maja, pa se spet nic ne premika v tej smeri.

clock-img

05.03.2009, 18:01

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Ninasiki, ti ze dela.

Aniiita tebi tudi, sam sedaj imas pa sam enega.

clock-img

05.03.2009, 18:06

clock-img

ninasiki

pencil-img

1055

zakaj pa jst tega trakca ne vidm user posted image user posted image  a ni to za pod besedilo k ga pišm kle goruser posted image

clock-img

05.03.2009, 18:09

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Pojdi z misko tam kjer je napisano tvoje ime in tam se ti bo potem pokazal trakec.

clock-img

05.03.2009, 18:11

clock-img

ninasiki

pencil-img

1055

punce že ugotovila hihihihi user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.03.2009, 19:33

clock-img

Nosečka70

pencil-img

7

Čeeer :)

Lep pozdrav vsem. Končno mi je uspelo nekako prit na forum. Prvič na forumu user posted image
Upam, da se bom znašla in lahko malo počvekala z vami.

clock-img

05.03.2009, 19:57

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

dobrodošla nosečka 70user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.03.2009, 20:16

clock-img

Nosečka70

pencil-img

7

user posted image

jeeee, hvala za dobrodošlicouser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem