cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Marčevke 2009 - 5.del

clock-img

25.01.2009, 16:51

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23
Mi je takrat rekla, po njenih meritvah da imam hude težave z odvečnimi maščobamiuser posted image , pa men ni to umetnih stvari.je pa hotela tudi da bi delala to, ampak men ni da bi ljudem težila, pa jih morila s tem, potem me pa res do danes nuser posted image i klicala.

Lolita jaz tudi user posted image user posted image user posted image in meni je tudi rekla enake stvari kot tebi. Ki pa je meni narod za na*** da mi kupijo to. Saj njej tud ni to šlo, ker je šla pol delat v  Portorož,da si je nekaj zaslužla..Tak da veš kak je bila kao vestna. Celih 3 mesece mogoče..user posted image user posted image

pa ti ko si itak taka suhica da kr joj. Pol sem jaz mojemu povedala za to napravo,katero sem držala v rokah in mi je obrazložo kak to deluje. Vsakemu pokaže odvečne maščobe.. Eh lari fari.

Pač men je moj reku, če me je spet kdo hotel nasrat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sam men je rekla, da bajno služi.Ah kaj češuser posted image

18.3.2009

clock-img

25.01.2009, 16:52

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Pranje cotk jaz sem večino oprala na 60, razen če sem mi je zdel, da so bolj občutljive na manj.Plenice bele  tud na 90, za une barvne pa na 60, razen če jih imaš za en stroj.

Barvnih imam 6 komadov..pol pa bom res dala majčke zraven pa body-e rozane pa bo pol za en stroj. Bom dala še kako mojo coto zraven pa bo user posted image
Hvala lepa.

clock-img

25.01.2009, 16:53

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Pač men je moj reku, če me je spet kdo hotel nasrat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sam men je rekla, da bajno služi.Ah kaj češuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ja če verjameš v Božička in njegovo bando user posted image user posted image user posted image user posted image
saj men tud pol pa sva šli na kafe pa sem mogla jaz plačat. user posted image user posted image (ona pa je povabla )

clock-img

25.01.2009, 16:55

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

user posted image user posted image user posted image user posted image ja če verjameš v Božička in njegovo bando user posted image user posted image user posted image user posted image
saj men tud pol pa sva šli na kafe pa sem mogla jaz plačat. user posted image user posted image (ona pa je povabla )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

clock-img

25.01.2009, 17:00

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Lolita in kaj počneš lepega?

Mene je ravnokar klicala kolegica in rekla,da je njena mama rekla da ne smem magnesola pit in naj grem jutri zdravniku zarad teh krčev. Bom že počakala do torka, ko imam G.,razen če bo danes ponoči spet kak krč pol bom šla jutri.. Mislim a mi ni mogla farmacevtka v Lekarni rečt da ne smem magnesola pit,če imam nos. sladkorno? Najraje bi jo poklicala in ji svoje povedala..user posted image

clock-img

25.01.2009, 17:15

clock-img

spps

pencil-img

14046

ojla!dve sta pa le tuuser posted image user posted image user posted image
mi smo po kosilu pocepali kot muhe na kavču-smo vsi trije-no štirje zaspaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

25.01.2009, 17:24

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

Mene je ravnokar klicala kolegica in rekla,da je njena mama rekla da ne smem magnesola pit in naj grem jutri zdravniku zarad teh krčev. Bom že počakala do torka, ko imam G.,razen če bo danes ponoči spet kak krč pol bom šla jutri.. Mislim a mi ni mogla farmacevtka v Lekarni rečt da ne smem magnesola pit,če imam nos. sladkorno? Najraje bi jo poklicala in ji svoje povedala..user posted image

Pa nič moj zdaj gleda risanko Neverjetni, jaz pa upam, da mi bo pustil gledat oddajo Športnikova ljubezen.Ne vem če katera to gleda.Ponavad skoz visi na rač..

18.3.2009

clock-img

25.01.2009, 17:24

clock-img

spps

pencil-img

14046

cita,a si pridna in dost počivaš?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

25.01.2009, 17:25

clock-img

spps

pencil-img

14046

Pa nič moj zdaj gleda risanko Neverjetni, jaz pa upam, da mi bo pustil gledat oddajo Športnikova ljubezen.Ne vem če katera to gleda.Ponavad skoz visi na rač..

user posted image user posted image user posted image moj še pa spi,Neverjetnega mala gleda-jaz pa čekiran po netuuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

25.01.2009, 17:30

clock-img

pencil-img

3845

IZVIRNO SPOROČILO: spps

sem mislila da bomo moghli že kam it sedaj se je vse umirilo me je tako zbadalo v križu juhuu likanje odpadlo mala pa spet mirna ni mi jasno ka je s tem otrokom ko pa pridem tja v bolnico pa una 300na uro pleše...bolj ko se pogovarjam z njo ona mene bolj na ignor meče le kaj še bouser posted image user posted image user posted image ...

si imela lepotni popoldanski spanec??

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

25.01.2009, 17:32

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: cita

sem mislila da bomo moghli že kam it sedaj se je vse umirilo me je tako zbadalo v križu juhuu likanje odpadlo mala pa spet mirna ni mi jasno ka je s tem otrokom ko pa pridem tja v bolnico pa una 300na uro pleše...bolj ko se pogovarjam z njo ona mene bolj na ignor meče le kaj še bouser posted image user posted image user posted image ...

vaša vas pa res neki hecauser posted image user posted image user posted image
ja,sem že bila potrebna spancauser posted image  

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

25.01.2009, 17:34

clock-img

pencil-img

3845

ja ja res nas heca se vidi da je punčka navihanauser posted image user posted image user posted image no samo da si se naspala to je važno...jaz sem pa lačna ker pr kosilo mi ni pasalo jest ko me je mučlo sedaj je pa malo bolje pa mi pasalo kaj v usta dat ja bo treba it...moj pa spi ko kladauser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

25.01.2009, 17:36

clock-img

spps

pencil-img

14046

ja ja res nas heca se vidi da je punčka navihanauser posted image user posted image user posted image no samo da si se naspala to je važno...jaz sem pa lačna ker pr kosilo mi ni pasalo jest ko me je mučlo sedaj je pa malo bolje pa mi pasalo kaj v usta dat ja bo treba it...moj pa spi ko kladauser posted image user posted image

te si pa le nekaj poišči za papat,da ne bo mala miss stradalauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

25.01.2009, 17:53

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

Katastrofa še kar gleda risanko, jaz pa zraven, če uidem  na rač. prec ljubiiiiiiiiiiiiiiii slišimuser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

clock-img

25.01.2009, 18:08

clock-img

pencil-img

3845

Jaz pa gledam na kanalu a športnikova ljubezen ko moj spiuser posted image user posted image user posted image le katero bo izbral???

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

25.01.2009, 18:16

clock-img

NoBady

pencil-img

1597

joj športnikova ljubezen...dobr da ste me spomnile... grem gledat, pridem pol nazajuser posted image  

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

clock-img

25.01.2009, 18:19

clock-img

NoBady

pencil-img

1597

user posted image sm pršla do tv pa je blo konc... katero je zbral? mlado al ono starejšo (ne bom rekla staro)

clock-img

25.01.2009, 18:20

clock-img

pencil-img

3845

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

user posted image sm pršla do tv pa je blo konc... katero je zbral? mlado al ono starejšo (ne bom rekla staro)

mlado....sem kr user posted image  tk blo lepo...hormončkiuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

25.01.2009, 18:22

clock-img

NoBady

pencil-img

1597

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

mlado....sem kr user posted image  tk blo lepo...hormončkiuser posted image user posted image user posted image

ooo lepo, sem navijala zanjo! ja to so harmončki...se js tut že skor ob lepi reklami user posted image user posted image

clock-img

25.01.2009, 18:32

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ojla punce.

Kako ste kaj? Je kakšna debata?
Grem malo za nazaj brat, pa da vidimo. user posted image

clock-img

25.01.2009, 18:35

clock-img

NoBady

pencil-img

1597

ni debate--nedeljsko zatišje...

clock-img

25.01.2009, 18:36

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

aha, moj tud gleda to. Sem zdaj še jaz malo gledala ampak mi je brezveze.
Zdaj pa sem mela večerjo user posted image sem bla lačna kot volk user posted image
Jaz sem gledala že parkrat oddajo Športnikova ljubezen.

spps kako si? Pa
cita,najaa,NoBady ??

clock-img

25.01.2009, 18:37

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Jaz sem še kar danes... Sem celo spala popoldan, sam kaj ko me je skoz nekdo zbujal. user posted image  Tamala pa ni spala čez dan tak da zdaj že drnjoha. user posted image

clock-img

25.01.2009, 18:38

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jaz sem še kar danes... Sem celo spala popoldan, sam kaj ko me je skoz nekdo zbujal. user posted image  Tamala pa ni spala čez dan tak da zdaj že drnjoha. user posted image

a mate lepo veme doli?
Moja tašča in tast imata namen zdaj it dol čez wikend pa sem rekla da se bom malo pozanimala kako imaste kaj vreme..user posted image

clock-img

25.01.2009, 18:39

clock-img

NoBady

pencil-img

1597

aha, moj tud gleda to. Sem zdaj še jaz malo gledala ampak mi je brezveze.
Zdaj pa sem mela večerjo user posted image sem bla lačna kot volk user posted image
Jaz sem gledala že parkrat oddajo Športnikova ljubezen.

spps kako si? Pa
cita,najaa,NoBady ??

oj...ma js sm vredu, kaj čem jamratuser posted image lahko rečem da poleg tega da me ponoč zgaga peče, mi noge zatekajo, krči me grabijo v meča... sm superuser posted image

oh, mal sarkastično je blo tole...

Kaj si pa jedla dobrega?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem