Morning, pupe!
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321
mirjam, sanje o drugi veri so bile sigurno zato, ker si prebrala zgodbo o majcici **** in se ti je vtisnilo v spomin ... Potem so pa mozgancki vse skupaj lepo premesali in ti servirali v obliki odstekanih sanj. (Ha, ha, vidim, da Majuska enako razmislja - zihr bo nekaj na tem!!) Joj, ej, to je pa grozna novica iz Avstralije! Imajo kam iti??? Porocaj, kako bo mami uzivala na razvajanju, prav?
To najbrž ni bilo meni namenjeno?
majuska, nate se nanasajo reci v oklepaju (roza postrihano), ostalo pa na
mirjam.
Tariku & Ani za zobek nr. 1!

za
lex, mojcek, ksenci, flower auroraa, kolk sem se nasmejala vceraj, ko si dala link za primerjavo sedezev & je bil zacetek naslova wedingsonline bla bla bla .... nic mi ni bilo jasno, zakaj naj bi brala o porokah ... potem sem pa videla, da punce na tem forumu pac cvekajo o vozickih .... hvala!
glugluglu - Jessica Simpson gre v boj s kilogrami ... mascevala se bo medijem & skusala shujsati cez 10 kg v dveh mesecih:
KLIKNI Pa, da vidimo
hd, kul za moske oz. 5 moskih nocoj .... to bo zur

Kaj pa tista dva mejla - so ze kaj odgovorili? Any good? A za ureditev spletne strani si nasla koga?
mirjam, clanek o **** je nekaj strani nazaj ... ce se ti ga da poiskat, ti bo vse jasno
nebogalsnica, tako je - jaz bi odprla 10. del ... good memory, baby

Kako je bilo na seminarju?
Aha,
majuska, tvoj je pa 11. del ... imas rada zanimive stevilke, se spomnim

Pismu, ej, skoda, da ni bila osemka tvoja ... 8. 8. '08 rojen Aleksander, mami bi pa 8. del odprla ... hej, kaj pa 18-ka?