IZVIRNO SPOROČILO: lotoska
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia
o za kozlat ej...lotoska....škoda besed...
Vse te koze ja, se strinjam, da gre za slikovit samoprikaz.
Strokovno pomoč v smislu premagovanja samopomilovanja mislim. Jaz tega ne občutim zarja pa. Meni niti na kraj pameti ne pride, da bi koga pomilovala. Vsakemu je v življenju poleg težav dana tudi moč, da jih premaga. To je moj vidik. Zarjin je očitno pomilovanje drugih. Verjetno izhaja iz sebe pri tem. Sej bo. Ni treba zadušit vsakega mnenja, ki ni enako tvojemu zarja ali vašemu, ker kot vidim imate kolektivno identiteto, oziroma močan nagib po njej. Če se tako bolje počutite -kar.
Hvala lotoska

...
dobro da smo si že same nadele simpatični naziv kozic

...
le zakaj ga že prej nismo dobile od tebe

...
Bodrenje in vspodbudne besede so daleč od pomilovanja ... nobena od nas ni pomilovanja vredna, ker smo vse borke in to čemur ti praviš kolektivna identiteta ... to je kolektivno poznavanje zadeve in JA kolektivni duh ... kot čebele recimo , če se lotiš ene, jo bo branil cel roj ...
Veseli me, da si po naravni poti uspela zanositi (saj si, kajne?) in še bolj me veseli, če ti nikdar ne bo potrebno it niti skozi en tak postopek, zaradi tebe, ne zaradi nas, kozic & čebel ... želim ti le lepo in mirno nosečnost ( se opravičujem, če je to že mimo) in pa zdravega otročka, ki naj ti bo v veliko veselje ...
< Sporočilo je popravil Grethy -- 25.1.2009 22:08:23 >