Hej, punce!
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
Češnca...me smo ok....Tisa se je dva dni nazaj odločila ,da ne bo imela več plenic...ampak gatke..in od takrat je suha...sploh ne morem verjet....čist sem ponosna in začudena....eh...moje piške so že velike punce...brez dude je pa tut 14 dni že...krasno...
Drgač smo ok...počasi se daleč pride...veliko se potepamo naokrog..tko da nekaj dogaja......
mal še ne znam bit sama...ampak tut tega se bom navadila.....
Wauuuuu!

Bravo Tisa!!!
Ja, pridne ste, kar izkoristite lepe sončne dneve! Sploh ne vem, kako bi zdržala, če se tudi mi ne bi potepali - zna bit kaotično doma med 4 stenami, ko oba trmarita.

Pa mal okolje zamenjamo in sta v trenutku sončka.
Ajvy če kdaj kaj rabiš, samo povej!!!
Jst pa... Ne ravno odlično, ampak se pobiram. Brez službe...

So kar grdo naredil, ampak naj jim bo, kdo jih bo pa gledal...

V glavnem naj bi mi podaljšali, smo bili zmenjeni, en teden pred iztekom prejšnje pogodbe so pa rekli, da bojo drugo vzeli (razloga raje ne bom omenjala, mi ni bil direktno predstavljen, bolj tko po ovinkih. Lahko samo rečem, da moja mulčka ne bi smela nikol zbolet...)

Menda jim je že lahko žal, ampak meni to nič ne pomaga. Berem in tipkam magistrsko - konec koncev je že skrajni čas, da jo spacam!!! In seveda iščem službo. Izbire nobene, če že je, pa odgovora od nikoder.

Mah...
Drugače se imamo pa luštno, tamaučka sta živahna, da je joj. Anžej samo skače - s stopnic, škatel, ni da ni... Ja pa z jadrnice, kot sem že omenila.

Juš ga pa posnema, stoji na 4. stopnici in se pripravlja ena, da, ti... (1,2,3).

Zaenkrat sem ga vedno ujela. Saj pravim - adrenalinsko!
corfu šolarček že...pru čru...

Ja, sej, še mal pa bojo tud naši julijčki zakorakali v OŠ! Tko hitro gre...