Dan!
Tako, jaz sem sama... prve pol ure je blo težko, zdaj sem si pa že glavo oprala pa bjuti tretma nardila, počasi si grem pa še nekaj za jest nardit
Maj bo do večera pri babici, ati je šel v službo.
IZVIRNO SPOROČILO: kapica
Medjka, noo, ne bit tak lena, ti ti ti . Ti pocivaj kolikor se da, pol dolgo ne bos mogla .
Mah saj zdaj počivam. Samo si res že želim, da mi ne bi blo treba več. Mam kr malo krize, ker ne morm tolko z Majem okrog skakat pa ga žulit tak ko sma se prej.
Ronči
Freycha ti ti...

Napisala sem ti, da če uporabljaš Adermo za atopični dermatitis, ti lahko jaz dam celo veliko pakungo, ker meni ne ustreza.
Glede Dite in plenic bi bla pa jaz tud bosa... kaj češ nardit
IZVIRNO SPOROČILO: baja*
jutro...
dans sn pa tečna vse mi gre na živce
IZVIRNO SPOROČILO: madejka
A sta zvedla spol? Bosta vprašala?
ne bova vprašala... naj bo presenečenje
Kdaj maš pa ti naslednji pregled? Kak se počutiš? A še maš krče?
Baja jaz sem tud bla tečna zjutraj, me je vse bolelo pa še ta dež

Ampak zdaj je boljše
V torek mam pregled

Razen tega prehlada ko me je včeraj zagrabil se kr ok počutim. Trebuh mi sicer otrdeva pa krče mam na bokih, ampak k sreči nič druga
quote]IZVIRNO SPOROČILO: tejči77
Madejka, kaj te vreme daje al nosečnost, al prehlad? Ja, te razumem, jaz imam tudi taka obdobja, ko vse skup pride in potem sem čisto na dnu.
Tejči malo vreme, malo prehlad, ostalo je pa od nosečnosti

Sem ful bolj okorna kot v prvi nosečnosti pa ko kit se počutim. Mater, sem pri Maju vsak dan hodla na doooooooolge sprehode. Včasih me pol dneva ni blo. Evo, zdaj pa počivanje

Sploh mi ni jasno kak bom rodila, če mam vse zakrnelo

za pregled in pikeca.

Glede

se pa mojmu tud že kolca... samo kaj ko mama prepoved

Še par mescev
Pa hvala za info glede robidovega sirupa... bom kr pogledla, če majo, , če mi bo ratalo na ekološko tržnico prit.