cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: poročne princese 2010

clock-img

05.03.2010, 15:52

clock-img

Crystall

pencil-img

826

Zanima me, če bo imela katera piknik poroko? In kako bo zgledalo?

Kam pa bote kej šle na poročno potovanje?

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

clock-img

05.03.2010, 15:59

clock-img

Anonimen

Jaz bi se vam tudi pridružila, če lahkouser posted image user posted image

Midva se ženiva že 27.3., tako, da so priprave v polnem teku, mene pa že pošteno stiska, če bo šlo vse tako kot sva si zamislila. Sem pa tudi nosečka in 27.3. bom en mesec pred PDP-jem, tako, da bom bolj okrogla nevesticauser posted image

Lp

clock-img

05.03.2010, 16:15

clock-img

Crystall

pencil-img

826

Aprilčica10 ... ČESTITKE za oba krasna dogodka, ki se bližata user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.03.2010, 17:15

clock-img

klaja

pencil-img

2423

Aprilčica 10 čestitke!!!!!!!!!

Midva pa sva ta teden dobila prstane, jih je moj hodil iskat.

Na UE sma že uredila, sva dobila željeno uro, edino za matičarja sva si sedaj premislila in bom šla verjetno spremenit, boma raje župana vzela.

Cena menija, nisem najbolj ziher, ampak mislim da je 21 € za dva izhoda in 27 € za tri izhode + seveda juha in kisla juha.

Oblekice za hčerkice pa sem kupila v C & A-ju, za vse tri enake, take malo bolj svečane.

clock-img

05.03.2010, 17:23

clock-img

Anonimen

Hvala za čestitke punceuser posted image

Klaja: koliko sta dala za prstane?

Upam, da nam bo vsem steklo tako, kot smo si zamislileuser posted image

clock-img

05.03.2010, 20:06

clock-img

maja1985

pencil-img

336

Midva bova imela piknik varianto ... ob 16.00 imava na matičnem uradu potem ob 18.00 pa začnemo s piknikom. Bomo malo pekli pa zmenila sva se, da se bo že en dan prej spekel golaž, da bo pol bolj za zvečer/ponoč :) Drugače bomo pa pekli čevapčiče, ražnjiče, ... pač kar se peče na piknikih :) Pa zelenjava zraven, kruh. Pecivo bova imela pa seveda še torta. In pa seveda pijača (brezalkoholna in alkoholna) :)

clock-img

05.03.2010, 20:41

clock-img

klaja

pencil-img

2423

Aprilčica10 za prstane sma dala 277 €, s tem da sva dala svoje zlato za težo prstanov, drugače bi naju prišla 640 €.

Maja 1985 no nekaj takega kot si napisala bo pri nas drugi dan.

Kaj bo še katera imela drugi dan nadaljevanje žura?

clock-img

06.03.2010, 09:41

clock-img

anci banci

pencil-img

1544

midva bova dala 400 EUr za prstane

za nadaljevanje proslavljanja bo pa naslednji dan piknik pri nas doma:)

clock-img

06.03.2010, 10:08

clock-img

Anonimen

Klaja: super, tudi midva sva dala v račun še staro zlatouser posted image Prišla pa sta naju 450€, s tem, da je bilo starega zlata za 200€. Preveč kompliciram... Doplačala sva 250€user posted image

Joooj, kako lepo, da boste potem imele piknikeuser posted image Jaz sem si tudi vedno to želela, pa pri nas to ne gre. 1. nimamo prostora 2. ne vem kakšno bo vreme (samo, da ne bo sneguser posted image ) 3. že tako ne vem, kako bom zdržala cel danuser posted image

clock-img

06.03.2010, 11:49

clock-img

Crystall

pencil-img

826

Aprilčica - jz vem, da boš super nevesta in da bo tvoj malček oz. malčica užival v trebuščku in se veselil tega dne z vama user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.03.2010, 14:37

clock-img

Anonimen

Crystal: hvalauser posted image user posted image Jaaa, upam, da bo uživaluser posted image

Priznam, da vas nisem brala za nazajuser posted image user posted image Kje se pa ženite? Kar občina, ali kakšen grad, park? Pa obleke? Ste dale delat? Jaz sem ravno ta teden kupila blago. 15.3. imam probo, potem pa oblekico dobim kakih 5 dni pred porokouser posted image Sva se tako zmenili s šiviljo, ker še vedno pospešeno ˝vzhajam˝user posted image

clock-img

06.03.2010, 20:44

clock-img

klaja

pencil-img

2423

Obleko sem pa kupila kar preko Bolhe, mi je takoj padla v oči, pa še daleč nisem rabla it po njo. Ženima pa se kar v občinskih prostorih, no poročni dvorani.

Aprilčica 10 ja ti pa res moraš do zadnjega čakat, da ti ne bo preozka obleka. Hm, kaj pa če dojenček malo pohiti? No upam da ne in da bosta speljala vajin dan skozi tako kot sta si zamislila.

clock-img

06.03.2010, 21:51

clock-img

Anonimen

No, super za poročno obleko. Jaz kar veliko stvari kupujem prek Bolheuser posted image

Upam, da nas ne prehiti. Samo do 27ga mora počakati - do takrat ko dahnem da, potem pa grem lahko direkt v Puser posted image Doma tako pravijo, da najboljše, da vse opravim naenkrat, oni ga bodo pa tako zapili - poroko, pa še user posted image user posted image user posted image
Kar naj še lepo počaka v bušijuuser posted image user posted image

clock-img

06.03.2010, 22:01

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

midva se poročiva v parku arboretum volčji pook, obleko sem pa naročila na ebayu.

boste šli na plesni tečaj- kje se splača za čiste začetnike?
kaj pa priprave na zakon, že hodite?

clock-img

07.03.2010, 09:04

clock-img

Crystall

pencil-img

826

Pomar*anča* ... si zadovoljna z obleko? Jaz si isto nameravam jo naročiti.

clock-img

07.03.2010, 10:03

clock-img

klaja

pencil-img

2423

Midva na plesni tečaj ne bova šla, saj za silo znama plesatuser posted image

Priprave za zakon, kaj to misliš za cerkveno poroko? K župniku grema en mesec pred poroko, pa mislim da nima nekih posebnih priprav, malo se pogovori z vsakim in to je to.

clock-img

07.03.2010, 10:23

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

crystall, obleko še čakam, v začetku aprila bi jo mogla dobit, bom poročala kako je šlo.

klaja, sem mislila za cerkveno ja. malce upam, da najin duhovnik tega ne bo zahteval...

jaz pa iščem zdaj tečaj, moj dragi obvezno potrebuje ure plesa, mani ga pa ne uspe naučiti.

clock-img

07.03.2010, 11:29

clock-img

Anonimen

pomar*ANČA*: wauu, super sta si izbrala prostor za poroko. lepouser posted image

Preko ebaya pa nisem še nikoi kupovala, ker sploh ne znamuser posted image user posted image user posted image

Na plesni tečaj ne bova hodila, ker je premalo časa, pa tudi ne vem kako bi to izgledalouser posted image Tudi priprav na poroko ne bova imela, ker se tako ne ženiva cerkveno.

clock-img

07.03.2010, 18:43

clock-img

maja1985

pencil-img

336

Mi bomo imeli verjetno naslednji dan mal bolj v družinskem krogu kakšno nadaljevanje ... moški del bo pa tak verjetno gledal nogomet, ker bo finale svetovnega prvensta :)))

Na plesni tečaj ne greva, ker sva ravno zadnjič na taščinem abrahamu poskusila kako nama gre in nama je šlo odlično :)))

Priprav pa nimava, ker bova imela samo civilno poroko.
Se katera poroči v Celju?

clock-img

07.03.2010, 19:36

clock-img

Anonimen

maja1985: jaz se ne ženim v Celju, se pa dokaj blizu - na gradu Tabor v Laškemuser posted image user posted image

Še dobro, da moj ne gleda nogometa - ne vem kaj je tako zanimivega v tem, da se 20 igralcev podi za eno žogouser posted image user posted image

clock-img

07.03.2010, 20:49

clock-img

maja1985

pencil-img

336

Saj midva sva tudi hotela imeti v Laškem, ampak je ravno takrat Pivo in cvetje in ni mogoče imet takrat na gradu poroke :( 

clock-img

09.03.2010, 14:26

clock-img

klaja

pencil-img

2423

Takšna vabila pa imava midva:

user posted image

clock-img

10.03.2010, 10:12

clock-img

Anonimen

Oooo, klaja, zelo so lepa!user posted image user posted image Ima že katera poslikane prstančke?

Bom jaz tudi potem poslikala, pa vam pokazala. Sva vabila že razdelila, ampak sva enega obdržala za najuuser posted image Blazinice za prstane ste že kupile?

Meni gre pa to vreme tako na živceuser posted image user posted image Očitno se bova ženila po sneguuser posted image Grozauser posted image

clock-img

10.03.2010, 10:33

clock-img

Crystall

pencil-img

826

Klaja ... super vabilo user posted image user posted image user posted image

Aprilčica ... držim pesti, da bo vajin dan najbolj sončen v marcu user posted image  Kar itak bo, ker boš ti tako sijala user posted image

Mene pa čaka ta vikend izdelava vabil na krst, zahvale in konfetki user posted image  Komaj čakam!

clock-img

10.03.2010, 13:45

clock-img

vesna_b

pencil-img

2145

IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Midva na plesni tečaj ne bova šla, saj za silo znama plesatuser posted image

Priprave za zakon, kaj to misliš za cerkveno poroko? K župniku grema en mesec pred poroko, pa mislim da nima nekih posebnih priprav, malo se pogovori z vsakim in to je to.

ampak, klaja, kot jaz vem, mora vsak par, ki se želi cerkveno poročiti, imeti narejene priprave na zakon, ki se ne dela pri "domačem" župniku. midva začneva v petek, v kapitlju. nama je to omenil župnik, ko sva šla do njega, pa čeprav bomo zapisnik delali šele v začetku maja.
daj se za vsak slučaj še malo pozanimaj...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem