IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS
birdy: hehe ne ne, je za enih 15 tibetancev skup. Pasma briard (bolj neznana v sloveniji). Ja, preden sem stazirala kot pripravnica za kinolosko sodnico smo ga razstavljali.
Full mi je lusna ta vasa tibetanka, ker je kot pomanjsana verzija nasega ;). Pa leglo je blo rodovnisko? Kak to da je nimate vec doma?
Ti, kako se pa da bit sodnik? To bi js tud šla, no, sicer ne zdej k je mal pomankanje časa, kasnej pa ja... Tele tvoje pasme pa res ne poznam
Ja, leglo je rodovniško... Sej ubistvu je doma. Mi smo šele zdej par mescov preseljeni sem k mojmu, prej smo bli pa pri mojih starših. In tale moja kuža je tok navezana na mojga fotra da je nisem mogla vzet. So tibetanci mal zamerljivi, sam enkrat za novo leto nisem bla čez noč doma pa mi je tok zamerla da ni hotla bit več pr men ampak je šla k mojmu fotru pa mami. Nasploh se pri nas vse žvali najbolj navežejo na fotra k ma še najman rad živali. Pa ne zdej razumet da jih nima rad, jih ma, sam ne vid pa potrebe po met jih

Njen sinko bi pa mou bit najin, pa smo ga dal za čas ko se je naša kuža gonila k tašči... No, zdej je pa čist od tašče, skoz joka k je ni... Mammo pa unga belga k najbolj tak bogi zgleda na sliki, zdej je pa najlepši glede na bratca in sestrice...
Lev- 3.12.2010