writing-img

RE: Februarčice 2009-6. del

clock-img

31.01.2009, 00:17

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Jst tudi nimam nobenih čudnih želj v nosečnosti...Moj je malo "užaljen", ker je mislu, da se bomo skupi basala s svinjarijami...user posted image user posted image user posted image   Edino kar je blo posebnega v nosečnosti je, da sem po ne vem kolko cajta jedla banane...user posted image  To je bil ta prvi znak, da neki dogaja!

rebeka, a pol sta vi2 v LJ v najemu? A je tvoj tudi iz MB?

baki, sej se nisi full zredila...Prov normalne kile si gor dobila!

clock-img

31.01.2009, 00:19

clock-img

baki

pencil-img

3242

nisem se sla mi dons nekot ni za spat.katja je sla k bici in dedanu za vikend jst sem ji pa prej sobo pospravla.je mela tako da nisi mel kam stopit.zdaj kr une cune zauser posted image okoll vlaci in baby anabel oblaci.sem ji dala neki cunc k jih nem mela.velik sem jih dobla pa sem tabolse pobrala ven.

clock-img

31.01.2009, 00:20

clock-img

glen

pencil-img

1870

baki pol pa si se normalno zredila v user posted image ,sej bo šlo pol ko rodimo in začnemo vozičkat vse dol

clock-img

31.01.2009, 00:20

clock-img

rebeka84

pencil-img

1193

13. februar pride na petek? le kera bo takrat rodila?user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.01.2009, 00:22

clock-img

baki

pencil-img

3242

sam so mi pa od prj ostale pa se pol sem kipnala malo po porodu.pol sem mela diete......pa spet nazaj gor...sem bol buckasta od malih noguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.01.2009, 00:23

clock-img

glen

pencil-img

1870

Sej jaz bi šla enkrat 15 rodit, da grem lahko še 13 predstavo gledat in 14 za San Valentino z dragim v kitajsko,pol pa lahko rodim(rok mam 22)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

rebeka84

pencil-img

1193

sunny meni pa so banane zasmrdele v nosečnostiuser posted image
ja, tukaj sva v najemu, moj je drugače iz Bosne, spoznala pa sva se v Mariboru, ker je on takrat živel v Avstriji in se je vračal iz bosne.user posted image na brzino sem zdaj to razložlauser posted image

clock-img

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Ja rebeka, sm vidla, ja, da je petek 13....Uf, jst lih ne bi takrat šla rodit...In pol na koncu bom lih takrat prstala v P! user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.01.2009, 00:24

clock-img

baki

pencil-img

3242

a se lahk jst javim 13.2.znam za odlicno

clock-img

31.01.2009, 00:25

clock-img

baki

pencil-img

3242

jst mam rok 22 2 taj bom sla k talajo krofe v p.

clock-img

31.01.2009, 00:26

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Sam si res na hitro to razložla...Štekam lih pol od vsega, ampak OK!user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.01.2009, 00:26

clock-img

glen

pencil-img

1870

rebeka,šele zdaj sem zaštekala da misliš na petek 13user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Počasi počasi se bom odpravla ninkat,da bom jutri spočita za pohajkovanje po Trstuuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Jutri gremo k moji mami na kosilo,pol pa malo čez v izvidnico
V ned. pa je reku možek da gremo ven jest,tako da gremo v eno dobro gostilno na Kozini,ker nam bo spotoma ker gremo pogledat sestrično,ki je rodila 3 ted. nazaj

clock-img

31.01.2009, 00:28

clock-img

baki

pencil-img

3242

sploh ne morem vrjet da je ze tolk ura jst bi ja mogla ze spatuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

glen

pencil-img

1870

baki jaz mam tudi rok 22. in če dobro pomislim ni slaba ideja,kroooooooooooofi,bi se splačalo potrpet do takrat za krofeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Glen, a v šoping...Joj, jst bi tudi šla malo...user posted image   Kam pa na Kozino, a h Mahniču? Tam majo dobro za jest ja, pa hamburgerji so Pr Burji dobri...No, vsaj bli so!

No, če greš pančat, ti želim lahko nočko pa uspešen šoping!user posted image  user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.01.2009, 00:29

clock-img

rebeka84

pencil-img

1193

glen jurti vam želim lep dan! čim lepše ga izkoristite!

clock-img

31.01.2009, 00:29

clock-img

glen

pencil-img

1870

ja ura je že za spat,tako da grem še na wc in če me nebo spet premagala rr spat,no pridem vam še zaželet nočko

clock-img

31.01.2009, 00:33

clock-img

baki

pencil-img

3242

moj se je tud zbudo na kavcu.sem mu rekla da boma jutr mal pozirala pa je bil zato.ko ni katjedoma sma tk ko a je to.ce nebi blo busija bi se lovila po stanovanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.01.2009, 00:35

clock-img

glen

pencil-img

1870

Eko me nazaj.
rebeka hvala ,upam da se bomo res meli fajn ,nima nam kaj falit,povabljeni na kosilo,malo šopinga,...

sunny ja malo v šopinguser posted image in valda na Kozino k Mahniču.user posted image user posted image user posted image ,Čeprav sem zdaj sita ko pomislm na njihovo dobro hrano postanem lačna
Si grem zdaj napisat listek da nebom jutri pozabla poklicat za rez. mizo za v ned, ker ob nedeljah je tam loterija da dobiš fraj mizo in več ali manj so sami italijančkiuser posted image .

No zdaj pa vas nočne ptičke zapuščam,Lahko nočko vsem skupi,pa se beremo mogoče mogoče kaj jutri ali v ned. čene pa vsekakor v pon.

lep vikend vsem skupi,lahko nočko

clock-img

31.01.2009, 00:36

clock-img

baki

pencil-img

3242

ves glen jst mam une trojanske naraje.kk se mi jih je zlustalo....

clock-img

31.01.2009, 00:38

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Ja glen vem ja, da tuljoti okupirajo vse ta dobre oštarije pr nas! Klasika! user posted image user posted image user posted image   No, lahko nočko!user posted image

Jst bom še malo tle, pol bom pa tudi jst šla pančat...morm jutri mojga nahecat da postlco sestavmo!user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.01.2009, 00:38

clock-img

baki

pencil-img

3242

rebeka ti gres pa ja ze rodit kk ti je fajn sam en dan se masuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.01.2009, 00:39

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

baki, a tebi so trojanski krofi fini? Joj, meni pa niso, isto kot ne kremšnite na bledu...user posted image   Je videt, da to zdej delajo v ogromnih količinah, pa tisto olje nič ne menjavajo...

Sicer pa okusi so okusi...user posted image

clock-img

31.01.2009, 00:40

clock-img

baki

pencil-img

3242

sunny...a ti vsako noc tk dolgo bedis?

clock-img

31.01.2009, 00:41

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

rebeka, sam res...Še 1 dan ti manka...Kaj te kaj matra?user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem