writing-img

RE: Februarčice 2009-6. del

clock-img

31.01.2009, 22:46

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24
kolumbo, a božiček še kar ni preplezu al kaj? user posted image user posted image user posted image  Sej mi2 mava tudi še na balkonu lučke, k se mojmu ne da jih dol pobrat...No, vsaj pržgane niso...user posted image user posted image user posted image

na terasi lučke sem mogla jst ugasnt pr nas drgač bi verjetno še gorele jih mamo pa kr že od lani gor če ne od predlaniuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.01.2009, 22:47

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

katjusa, a si šparate delo? user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.01.2009, 22:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

31.01.2009, 22:50

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

katjusa, a si šparate delo? user posted image user posted image user posted image

ja sej veš 3 minute da jih daš gor pa 3 dol to je 6 minut in v tem času lahko marsikaj nardiš če se potrudišuser posted image user posted image user posted image user posted image aja pa še da jih nekam pospraviš in ko je pomanjkanje prostora ne samo da pršparamo na času še na prostoruuser posted image user posted image user posted image

clock-img

31.01.2009, 22:50

clock-img

rebeka84

pencil-img

1193

sem rekla zdaj mojmu, da morema še midva en šampanjec ob 00.00 odpretuser posted image . je rekel, no zdaj boš pa res prava februarčica. sploh ne morem verjet da je že moj PDP pred vrati, full je hitro minilo!
zdaj pa res še samo na našega frajerčka počakamo, da se odloči prit na svet. kr nekaj štrajka.user posted image

clock-img

31.01.2009, 22:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

31.01.2009, 22:54

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Rebeka, jst sm Majkla rodila na PDP, ob 0 00 sva šlauser posted image , popadki takoj po ene pol urce....PROBAJ MOGOČE RATAuser posted image user posted image user posted image

ko bi to kej pomagal bi jst zdej že vsaj 3x rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image je pa res da imam do pdp še kr ornk debel teden... ja no bo pa do takrat še mal akcijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

rebeka a torbo maš prštimano? 

clock-img

31.01.2009, 22:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

31.01.2009, 22:55

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

kolumbo, a še sveti vam? user posted image user posted image user posted image   Je bolj romantično vzdušje...user posted image user posted image user posted image

katjusa, ma sej maš prov...V 6 minutah se da dosti nardit! Pa še na placu pršparaš...Fajn to! mi2 sva pa v kavču najdla skrit predal in tko smo letos vse okraske za novo leto zbasala tja not...Zdej ležim nad lučkami in balkicami za na smrekico!user posted image user posted image user posted image

rebeka, a tudi vi2 šampanc...Jst mam tusi enga majhnega, ampak mi je smotano ga sama pit...moj alkohola sploh ne pije...Razen včasih, pa je po 1 pivi že v rožicah...user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.01.2009, 22:56

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Jst grem spat...nism glih u enem hudem filingu, jutr še žurka za svakinih 25 let...in sm že zdele histerična če sam pomislm, na ves folk

sej lahko ne greš pa rečeš da se slabo počutiš....

lepo sanjaj in lepo ajaj končno bomo spale brez skrbi ker je februar tukiuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

LAHKO NOČ VSEM SKUPI, pa pejte sexsatuser posted image

mi delamo to ponavad okol pol nočiuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

31.01.2009, 22:57

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

kolumbo nočko! Pa lepe sanje! user posted image user posted image user posted image

Jst bi že sexala, pa nimam s kom...user posted image user posted image user posted image  

A še zdej nisi zreducirala vsebine torbe??? user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.01.2009, 22:57

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Joj torba...jst morm še mal redukcije nardit, ker copate ne grejo notuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst jo bom pripravljala ko bom mela popadke al pa ko bo voda tekla.... kr se ne morem spravit to nardituser posted image

copate si lahko prvežeš gor tak k šolarčki v posebej vrečiuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 31.1.2009 22:58:48 >

clock-img

31.01.2009, 22:58

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Čer...

Jutri se pa res začne vaš mesec... user posted image user posted image user posted image
Moj je bil en mesec in en dan pred vašim! user posted image user posted image user posted image

Hvala v imenu Matica za čestitke... No pa počasi vstopamo v drugi mesec...
Joooooj kolk leti čas...
Hmal bo shodu, pol pa adijo mare...

clock-img

31.01.2009, 22:59

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

katjusa, ko bo (če bo) voda tekla, ne boš ti nič torbe štimala, ampak letela v P! user posted image  tko, da si jo kar prej naštimi...Jst jo tudi morem, pa se mi kar ne da zravn spravt! user posted image

clock-img

31.01.2009, 23:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

31.01.2009, 23:01

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Balonchy res gre hitro kr naenkrat bo velik fant in bo hodu pa prve besede.... joj se kr bojim it rodit k pol spet čas tok leti......

in  kako ste kej? Kaka nova slikica za 1. mesec? a sta že mela posvetovalnico?

clock-img

clock-img

rebeka84

pencil-img

1193

ja, torba je že prištimana! čaka...
glede na to, da se mi trebuh ni spustil, ne vem, če bom že kam šlauser posted image kaj se more obvezno spustit?

clock-img

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

31.01.2009, 23:02

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Ma sm že 3 kratuser posted image , pa še zamenjala sm jouser posted image user posted image user posted image ..une blazince za mordr bom uzela sam 4 komade...pa  ene 3 kreme bi blo fajn če jih odstranim, pa ta velik deodorant Nivea tutuser posted image , pa štumfou mam čist preveč, ker prvič mi je blo tok vroče, d jih nikol nism rabla....u bistvu še vsaj polovico stvari prvič nism mela s sabo pa sm z lahkoto prežvelauser posted image user posted image user posted image

vidim da rada torbe prštimavaš dej jo še men nared.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.01.2009, 23:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

31.01.2009, 23:04

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Katjuša - v pondelk jo mamo...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem